Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@22:56:51 GMT

هزینه‌های سدسازی را خرج آبخیزداری کنیم

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۱۲۳۲۱

هزینه‌های سدسازی را خرج آبخیزداری کنیم

مازندران- سید محسن موسوی تاکامی خواستار سوق دادن هزینه های سدسازی به سمت پروژه های آبخیزداری شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی مازندران، سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، در نشست «هم اندیشی اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی» با تاکید براینکه سیاست های متناقض در رابطه با منابع طبیعی باید اصلاح شود، اظهار کرد: تقویت سفره آب های زیرزمینی یکی از راهکارهایی است که می تواند جایگزین بعضی از طرح ها مانند سد سازی باشد تا به جنگل آسیب نرسد و باعث تخریب منابع طبیعی نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بجای اینکه همیشه مصرف کننده و توزیع کننده باشیم، باید سعی کنیم از تولید آب حرف بزنیم و در این راستا بحث پروژه های آبخیزداری را جدی بگیریم چرا که چاره بسیاری از مشکلات در این حوزه است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری بر اجرای پروژه های آبخیزداری و تقویت سفره آب های زیرزمینی تاکید کرد و گفت: حافظان واقعی و اصلی این مواهب خدادادی، مردم هستند و ما بدون یاری طبیعت دوستان نمی توانیم به درستی حافظ عرصه های منابع طبیعی باشیم.

موسوی تاکامی خاطرنشان کرد: انجمن ها و تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی، قوت قلبی برای ما در جلسات و کارگروه ها هستند.

سدسازی با طرح تنفس جنگل همخوانی ندارد

در این نشست، نصرت الله صفائیان عضو کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی با اشاره به اینکه تغییر اقلیم، کاهش آب، تخریب جنگل و مرتع، فجایعی را به دنبال دارد، متذکر شد: آلوده شدن آب های زیرزمینی نیز تبعات و آسیب هایی دارد که باید به آن توجه و دنبال راهکار باشیم.

وی افزود: متاسفانه به پایه اقتصادی بیشتر توجه می کنیم و به پایه های اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی توجه کمتری داریم و اگر توجهی باشد بیشتر بر روی کاغذ است.

صفائیان اضافه کرد: نمی توانیم بگوییم موافق طرح تنفس جنگل هستیم ولی از طرفی دیگر برای سدسازی درعرصه های منابع طبیعی مجوز صادر کنیم.

وی یادآور شد: مازندران قوی ترین شبکه محیط زیستی و منابع طبیعی کشور را دارد و حفاظت بدون همراهی مردم فایده ای نخواهد داشت.

در ادامه اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی مازندران ضمن ارائه نقطه نظرات و دیدگاه های کارشناسی خود در خصوص موارد و اتفاقات زیست محیطی و منابع طبیعی استان و کشور، چالش های قانونی و فرا قانونی در مسیر منابع طبیعی (جنگل ها و مراتع و حوزه های آبخیزداری) را تشریح و انتظارات و مطالبات افکار عمومی و اعضای شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی را مطرح کردند.

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آبخیزداری اب سدسازی طرح تنفس جنگل محیط زیست منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان از ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی(مرال) در لنز دوربین تله‌ای حافظان طبیعت در ارتفاعات جنگلی شهرستان رودبار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان حمزه عشوری امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ اظهار کرد: تصاویر زیبا و ارزشمندی از یک رأس گوزن قرمز (مرال) نر در ارتفاعات جنگلی شهرستان رودبار توسط یک کارگروه زبده از تشکلهای مردمی حافظان هیرکانی و همراهی یکی از محیط‌بانان حفاظت محیط زیست گیلان به ثبت رسیده است.

وی افزود: جنگل‌های هیرکانی گیلان از عرصه‌های طبیعی و بی نظیری است که هنوز می‌توان غرش پلنگ ایرانی و بانگ گوزن قرمز (مرال) را در آن شنید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: آموزش جوامع محلی، برخورد قاطع با شکارچیان غیرمجاز و تعامل با جوامع بومی و محلی و تلاش شبانه روزی محیط‌بانان سبب شده تا امنیت در زیستگاه برای این گونه‌های حیات وحش تأمین شود.

عشوری تصریح کرد: مشاهده گونه‌های ارزشمند همچون مرال، پلنگ و خرس قهوه‌ای در این استان گیلان نشان از این دارد که زیستگاه‌ها برای این حیوانات امن است.

به گزارش ایمنا، مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاوکوهی» نیز گفته می‌شود از گونه‌های باشکوه جنگل‌های پهن برگ هیرکانی شمال ایران است و یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده در زیستگاه‌های استان گیلان است.

کد خبر 748829

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی