Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: دل مردم را خالی کردن و یکسره آیه یاس و ناامیدی خواندن هنر نیست.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در نشست بررسی مشکلات سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های پنهان و محرومیت‌های آشکاری دارد که این محرومیت مثل خار در چشم ماست.

جهانگیری افزود: در سیستان و بلوچستان در طول سال های متمادی اقدامات زیادی برای توسعه زیرساخت ها، عمران و آبادانی انجام شده است، اما نیاز به کار بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در آینده نه چندان دور به سیستان، خاش، سراوان و میرجاوه سفر می کنم، اما در هر سفری برای همه نقاط استان تصمیم گرفته می‌شود.

معاون اول رئیس جمهور گفت: مسائل زیربنایی که منجر به توسعه سیستان و بلوچستان شود در اولویت است.

جهانگیری تصریح کرد: با توجه به نیاز سیستان و بلوچستان برای پست های خالی سازمانی آمادگی داریم مجوز استخدام بدهیم، اما شرایط خاص خودش را دارد.

وی توجه ویژه به حمل و نقل، جاده و ریل سیستان و بلوچستان در بودجه سال آینده و رسیدگی به مسائل فرهنگی، هنری و میراث فرهنگی و گردشگری را از برنامه های دولت برای توسعه همه جانبه این استان عنوان کرد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اهمیت آب گفت: برای جلوگیری از آب های مرزی اقدام هایی مورد توجه است تا از هدر رفت آب در این استان به دریا جلوگیری شود.

وی ادامه داد: برای رفع مشکل آب استان در بلندمدت راهی جز این که خودمان را به آب دریا وصل کنیم نداریم.

وی با اشاره به موضوع حق آبه رودخانه هیرمند گفت: موضوع حق آبه جدی است، به طوری که جمهوری اسلامی ایران با کشور دوست و همسایه افغانستان در این زمینه به گفت و گو خواهد پرداخت.

وی در ادامه بیان کرد: تصمیمات راهبردی خوبی در زمینه توسعه سواحل مکران در سطح کلان کشور گرفته شده که این امر سبب توسعه شرق کشور می شود و در این میان چابهار بهترین استعدادها را دارد و باید به یک بندر بزرگ کشور تبدیل شود.

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه سواحل مکران به طور جدی و ویژه در دستور کار دولت قرار دارد.

جهانگیری اظهار کرد: افغانستان و کشورهای آسیای میانه می توانند از چابهار استفاده کنند. هندوستان و چین می خواهند در بخش های مختلف در چابهار سرمایه گذاری کنند که ما از آن استقبال می کنیم. برای کار کردن با کشورهای آسیای میانه، چین و هندوستان هیچ محدودیتی در چابهار نداریم .

وی از نیروی انسانی به عنوان عامل مهم توسعه یاد کرد و گفت: سیستان و بلوچستان از لحاظ نیروی انسانی استعدادهای بسیار خوبی دارد که باید از این ظرفیت نهایت استفاده را برای توسعه این استان ببریم.

معاون اول رئیس جمهور گفت: راه برون رفت از شرایط حساس و پیچیده پیش روی کشور انسجام و تفاهم بیش از پیش میان ملت و دولت است. نباید به مردم دروغ گفت، بلکه باید شرایط سخت و دشوار را با مردم در میان گذاشت تا از طریق اتحاد، انسجام و وحدت ملی بتوان از آن خارج شد. وجود وحدت در اقوام کشور موجب یاس و ناامیدی دشمنان می شود.

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه برای رفع مشکلات همه مسئولان چه در دولت چه در مجلس باید با جدیت تلاش کنند، گفت: دل مردم را خالی کردن و یکسره آیه یاس و ناامیدی خواندن هنر نیست.

معاون اول رئیس جمهور گفت: ما در شرایط حساسی قرار داریم به همین سبب مردم ایران باید با دقت و حساسیت مسائل را دنبال کنند؛ زیرا دشمنان به هر بهانه‌ای ما را مورد تهاجم قرار می دهند.

وی افزود: تلاش ما بر این بود که با زبان گفت و گو و تعامل به دنیا ثابت کنیم که آن ها راه را اشتباه رفته اند و ما درست مسیر را طی کردیم که این محقق شده است. آمریکا با خارج شدن از برجام مجددا تحریم ها را علیه کشور ما از سر گرفت.

وی با تاکید بر اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی چه در دوران قبل از تحریم و چه بعد از تحریم ها یک نسخه بسیار خوبی برای اقتصاد ایران محسوب می شود که مورد اجماع اهل اقتصاد و ابلاغ رهبر معظم انقلاب نیز است.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: در دوره جدید آمریکایی ها با فشارهایی که به کشور ما و دیگران وارد کردند نشان دادند که ایران در دنیا سرافراز و اهل منطق، گفت و گو و از حدود قانونی خود تجاوز نمی کند، اما درست در نقطه مقابل، آمریکا قرار دارد که درباره ایران از همه قوانین تجاوز کرده است.

جهانگیری افزود: هم پیمانان درجه یک آمریکا چه در بخش سیاسی و چه در حوزه دیپلماسی ابراز کردند که پشتیبان ایران هستند. همچنین در دنیا ثابت شد که کشورهای مستقل و قدرتمند در مقابل آمریکا یک ضعف جدی دارند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین گفت: حمیرا ریگی از خواهران اهل سنت و بلوچ سیستان و بلوچستان به عنوان دومین سفیر زن کشور انتخاب شده که به‌زودی به محل ماموریتش اعزام می شود.

وی با اشاره به رفع محرومیت ها توسط بنیاد مستضعفان در سیستان و بلوچستان گفت: درباره محرومیت کارهای خوبی توسط بنیاد مستضعفان در این استان انجام می شود و در این رابطه سه نقطه شامل زهک، قصرقند و دلگان انتخاب شده است.

وی افزود: وام های خوبی برای اشتغال روستایی پیش بینی شده، به طوری که در کمتر از یک سال اخیر در سیستان و بلوچستان ۲۶۶ میلیارد تومان وام اشتغال روستایی پرداخت شده است.

جهانگیری افزود: در این راستا به هر میزان که در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال باشد تسهیلات پرداخت می شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: جهانگیری سیستان و بلوچستان ناامیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۳۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از صدور پروانه بهره‌برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح با سرمایه‌گذاری ۱۱۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.

بتول شهرکی شامگاه شنبه ۱۵ اردیبهشت در شورای سرمایه گذاری استان، افزود: این طرح‌ها که در زمینه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود، اشتغالزایی ۶ هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان افزود: این استان به دلیل استقرار در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود ۲ بندر مهم کشتیرانی «شهید بهشتی و شهید کلانتری» در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک خاص خود قابلیت استقرار صنایع نیروگاهی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی را دارد.

شهرکی افزود: با وجود ظرفیت‌های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند، به طوری که سرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشورهای افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.

وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده به طوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.

شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است بطوریکه تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آبهای جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور(صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از ۲ هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود ۶ شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان را از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان ذکر کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور محسوب می‌شود به‌طوریکه از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیلگری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت‌ها در این استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور