Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی آزمون و استانداردسازی ماشین‌های کشاورزی در ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی یکی از مهم‌ترین ارکان توسعه مکانیزاسیون کشاورزی است.

وی به خود اتکایی کشور در تولید ۹۵ درصد از ماشین آلات کشاورزی اشاره کرد و افزود: مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در ۵ سال اخیر به رشد ۸۰۰ درصدی در حوزه استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی به روند جهشی کشور در حوزه مکانیزاسیون برنج اشاره کرد و گفت: مازندران یکی از قطب‌های تولید ماشین‌های کشاورزی در حوزه برنج و محصولات کشاورزی است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی به برداشت مکانیزه ۸۰ درصد از مزارع برنج استان اشاره کرد و افزود: این در حالی استد که در ۵ سال گذشته کمتر از ۱۰ درصد برداشت مکانیزه داشتیم.

وی به نوسازی ۳۵ درصد از ناوگان ماشینی مازندران اشاره کرد و گفت: در ۵ سال گذشته ۳۵ درصد از ماشین‌های کشاورزی فرسوده کشور و به طبع ماشین آلات کشاورزی مازندران نوسازی شد.

عباسی به رشد ۷۰۰ درصدی در حوزه استاندارد سازی ماشین‌های کشاورزی اشاره کرد و افزود: در ۵ سال گذشته تمام ماشین‌های کشاورزی که تحویل کشاورزان شد از استاندارد لازم برخوردار بود.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال علی رغم تحریم‌ها بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه ماشین‌های کشاورزی اتفاق افتاد، گفت: حدود ۴۰۰ میلیارد تومان فقط تسهیلات مکانیزاسیون برای خرید ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی استاندارد در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در یک سال اخیر حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع تراکتور وارد عرصه مزارع کشور شد، افزود: ۲۰ درصد از منابع اعتباری مرکز توسعه مکانیزاسیون جهاد کشاورزی در حوزه مکانیزاسیون برنج دو استان گیلان و مازندران هزینه شد.

عباسی گفت: حدود ۵۰ تا ۸۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه مکانیزاسیون داشتیم که بخش عمده‌ای از این میزان در حوزه مکانیزاسیون برنج بود.

انتهای پیام/ م

به روز رسانی ماشین آلات کشاورزی در مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز با اشاره به اینکه برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید طی دو مرحله به رانندگان واگذار می‌شود.

امیر صفی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، کمتر از ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شد، یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود، با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۱۳۶ دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت ۷۵ دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و ۶۱ دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع ۱۹۵۵ دستگاه تاکسی اهواز ۱۷۰۰ دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (۴۸۶ میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت حمل‌ونقل عمومی و در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، ضرورت دارد صنایع در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همکاری کنند تا نوسازی تاکسی‌ها انجام شود.

کد خبر 747400

دیگر خبرها

  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • تجهیز، بازسازی و خرید ماشین آلات راهداری خراسان جنوبی با اعتبار ۱۳۲ میلیارد تومان
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود