Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،مهدی نامدار پیش‌از ظهر امروز در سومین همایش استانی و آئین تجلیل از برترین‌های برنامه تعالی مدیریت استان کردستان که در سالن امام خمینی (ره) آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: سومین همایش استانی و آئین تجلیل از برترین‌های برنامه تعالی مدیریت استان کردستان با هدف تحقق بخشی به شعار سنجش کیفی آموزش و پرورش برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمامی مدارس کیفی نیست و برخی دیگر کیفیت بخشی به معنای اخص کلمه صورت نگرفته شده است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کردستان با تأکید بر لزوم کیفیت بخشی در آموزش و پرورش، تصریح کرد: در شرایط کنونی برنامه‌ای برای کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش جز برنامه تعالی مدیریت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این خلاء به دلیل وجود چالش‌هایی همچون بستر فرهنگی و مادی برنامه هنوز تأمین نشده است، تاکید کرد: باید توجه داشت که عوامل انگیزشی، منوط به درآمد‌های دولت است و در شرایط گوناگون برنامه تخت تأثیر شرایط است.

نامدار جدی نگرفتن تفویض اختیار به مدیران را دیگر چالش پیش روی طرح تعالی مدیریت دانست و ادامه داد: برنامه تعالی مدیریت، نگاهی تعالی بخش، مدرسه محور، مشارکت جو و نهایتا" کیفیت مدار دارد، اما ساماندهی نیروی انسانی مدرسه محور در تقابل با برنامه عمل می‌کند.

وی با ذکر اینکه طرح‌های پژوهشی مرتبط با برنامه تعالی مدیریت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: تردید در نگرش مجریان برنامه بدان معنا که برنامه قائم به فرد است در کنار عدم همراهی عوامل اجرایی و آموزشی در حوزه‌های صف و ستاد و ناهماهنگی در تیم‌های وزارت و استان‌ها موانعی است که تحقق طرح را با مشکل مواجه خواهد ساخت.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کردستان با ذکر اینکه ارزیابی پایانی کماکان چالش اصلی و پاشنه آشیل برنامه تعالی مدیریت است، گفت: این بدان خاطر است که تعدادی از ارزیابان بازنشسته شده و یا برخی دیگر اطلاعات ارزیابی کافی ندارند و به همین خاطر تفاوت نظر در میان ارزیابان پیش می‌آید.

وی با تأکید بر اینکه تحول در نظام مدیریت بدون برنامه ممکن نیست، افزود: برنامه تعالی مدیریت نقشه راهی است که ساحت‌های شش گانه پیش‌بینی شده در سند تحول را محقق می‌کند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کردستان با اذعان به اینکه تمرکززدایی در این طرح موجب خلاقیت است، خاطرنشان کرد: طرح تعالی مدیریت آموزش و پرورش به‌دلیل اینکه برنامه محور، جامع و مانع و قابل ارزیابی است، توسعه فرهنگ کار گروهی را تقویت می‌کند.

وی با اعلام اینکه در صورت اجرای بهینه برنامه، ارتقای کیفیت آموزشی قطعی است، تصریح کرد: استان کردستان در معاونت متوسطه جزو استان‌های سرآمد کشور است.

نامدار با بیان اینکه در بحث پوشش تحصیلی متوسطه اول تنها دو درصد دانش‌آموزان پایه ششم کردستانی در کلاس هفتم ثبت‌نام نکردند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه اجرای طرح تعالی مدیریت در استان کردستان افتخارات زیادی را برای استان به دنبال داشت.

وی با اشاره به اینکه در کنکور سراسری سال ۹۷ تعداد ۶۳.۳ دانش‌آموز در رشته ریاضی، ۱۹ درصد در رشته تجربی و ۴۴.۷ درصد در رشته انسانی استان کردستان در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شده‌اند، یادآور شد: کسب ۴ رتبه برتر در جشنواره‌های تجسمی، کسب یک مدال جشنواره جوان خوارزمی، پذیرش ۲۰ طرح در جشنواره خوارزمی، کسب رتبه اول کشوری در نهمین المپیاد نانو، کسب رتبه سوم کشوری شانزدهمین دوره مسابقات فناوری و کسب رتبه‌های نخست در سایر رشته‌ها از جمله دستاورد‌های طرح تعالی مدیریت استان کردستان است.

انتهای پیام/م

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت آموزش وپرورش جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان جایگاه مهمی در آگاهی جامعه دارند

ایسنا/کردستان مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، هدف اصلی برنامه‌های آموزش و پرورش را نهادینه شدن تکریم معلمان بین مردم و به ویژه دانش‌آموزان ذکر کرد و گفت: معلمان جایگاه مهمی در آگاهی جامعه دارند و همواره باید مورد تکریم باشند.

هاشم ناظمی جلال امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در نشست با اصحاب رسانه استان کردستان که به مناسبت گرامیداشت روز معلم در استان کردستان برگزار شد، اظهار کرد: طی هفته گرامیداشت مقام معلم برنامه‌های متنوع و متعددی ندارم دیده شده که از جمله می توان به دیدار ۴۰ نفر از فرهنگیان استان با رهبر معظم انقلاب، تکریم و دیدار با فرهنگیان بازنشسته، غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا، برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در شهرستان های استان و سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه در سراسر استان، حضور معلمان نمونه استانی در رادیو و تلویزیون، برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ و تقدیر از معلمان اشاره کرد.

وی، هدف اصلی برنامه‌های آموزش و پرورش را نهادینه شدن تکریم معلمان بین مردم و به ویژه دانش‌آموزان ذکر کرد و افزود: معلمان جایگاه مهمی در آگاهی جامعه دارند و همواره باید مورد تکریم باشند.

برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم اعلام شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان به برنامه‌های اجرایی هفته معلم اشاره کرد و گفت: ۵۱ معلم نمونه استانی در مراسم گرامیداشت این هفته تجلیل خواهند شد.

ناظمی جلال ادامه داد: صداقت و پاکی و تلاش همه ما حاصل تلاش و کوشش معلمان است در این راستا همگان به قشر معلمان عرق و ارادت خاصی دارند.

وی افزود: تعداد کثیری از معلمان در اولین روز معلم به خدمت مقام معظم رهبری در می‌آیند لذا امروز زنگ سپاس معلم به صورت همزمان با سراسر کشور در استان برگزار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: استاد شهید مرتضی مطهری یکی از متفکرترین اندیشمندان جهان که در درک زمان، شناخت مسائل فقهی سرآمد تمام هم عصران خویش بود.

وی ادامه داد: شهید مطهری با اشراف کامل به شریعت اسلام ایمان دینی را به گونه‌ای بیان کرد که از هر جهت پاسخگوی نیاز امروز باشد.

 ناظمی‌جلال اظهار کرد: یک معلم مسئول است و یک مسئول باید وظیفه‌اش را به صورت کمال به انجام برساند تا بتواند جامعه‌ و آینده‌ای عاری از هرگونه مشکلات را پرورش دهد.

وی با اشاره به اینکه معلم ماندنی‌ترین واژه علم آموزی است، افزود: معلم استوارترین مربی برای هدایت انسان‌هاست.

وی اظهار کرد: اصلاح جامعه امروز با علم و عمل صالح محقق می‌شود و این امر نیازمند وجود معلمانی است که با سعی و تلاش شبانه‌روزی خود کسانی را تربیت می‌کنند که هر یک شجره طوبی در آینده خواهند شد.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به آغاز برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: هماهنگ با سایر نقاط کشور برنامه‌هایی را در استان پیش بینی کردیم که به همت تیم گرامیداشت مقام معلم در استان برگزار می‌شود.

وی به فرآیند شناسایی معلمان نمونه اشاره کرد و افزود: شناسایی معلمان نمونه در چهار سطح مدرسه‌ای، منطقه‌ای، استانی و کشوری انجام می‌شود که در سطح مدرسه‌ای چهار هزار و ۵۰۰ فرهنگی شناسایی شده و به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

ناظمی‌جلال با اشاره به راه‌یابی دو هزار نفر از معلمان به مرحله منطقه‌ای گفت: از این تعداد ۵۱ نفر به مرحله استانی راه یافتند و از این تعداد یک نفر از فرهنگیان استان به جمع ۲۰ نفر از معلمان نمونه کشوری راه یافت و در مراسم کشوری مورد تجلیل قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به روز شمار هفته معلم گفت: تجدید پیمان با رهبری، «فرزانه زمان» تقدیر از پیشکسوتان، «ایثار به توان تو» تقدیر از معلمان شهید، «پا جای پای انبیاء»، «پاک جوهران» تقدیر از معلمان ورزشکار، «آینده در دستان تو» تقدیر از معلمان پژوهشگر از اسامی روزهای این هفته خواهد بود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان سرآمد استان تهران با حضور وزیر آموزش‌وپرورش
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • معلمان جایگاه مهمی در آگاهی جامعه دارند
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش تضمین‌گر تعالی کشور است
  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند