Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: بنده قریب به ۳۰ سال است که خدمت مقام معظم رهبری بوده و سن بازنشستگی ما رسیده است و آرزو دارم مجدد به حوزه علمیه قم برگشته و در این شهر مقدس حضور داشته باشم. آفتاب‌‌نیوز : حجت الاسلام محمدی گلپایگانی در مجمع عمومی نمایندگان طلاب و فضلا که شب گذشته در سالن جلسات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری، اظهار داشت: نعمت بزرگ زندگی در قم و در جوار حضرت معصومه(سلام الله علیها) نعمت بسیار بزرگی است که باید قدردان آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده قریب به ۳۰ سال است که خدمت مقام معظم رهبری بوده و سن بازنشستگی ما رسیده است و آرزو دارم مجدد به حوزه علمیه قم برگشته و در این شهر مقدس حضور داشته باشم.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری خاطرنشان ساخت: جوانان باید قدر این شهر و حوزه علمیه قم را دانسته و از این فرصت کمال استفاده را ببرند. ضرورت تشکیل مجمع نمایندگان طلاب و ابتکار آن که متعلق به امام راحل است، بسیار روشن است؛ امروز حوزه علمیه قم دارای ۸۰ هزار طلبه است که باید طلاب و فضلای آن نمایندگانی داشته تا مشکلات و پیشنهادات به گوش مسئولین برسد.
وی اظهار داشت: بیشترین دغدغه حضرت آقا رسیدگی به وضع طلاب است؛ ایشان از آنچه دارند، دریغ نداشته و از آنچه دستشان می رسد، کوتاهی نمی کنند. نفوذ خطر بزرگی است که حوزه علمیه قم را تهدید می کند؛ این حوزه مقتدای سایر حوزه های علمیه کشور همچون مشهد، اصفهان، تبریز و ... بوده و چشم همه به حوزه علمیه قم میباشد.
حجت الاسلام محمدی گلپایگانی ابراز داشت: چرا باید در این حوزه تفکرات انحرافی پیدا شود؟ چرا باید حرف این افراد شنیده شده و یا احیانا هوادار پیدا کنند؟ بیان این سخنان و ساخت فرقه‌های گوناگون از سوی «ام آی ۶» به عنوان سرویس جاسوسی انگلیس است؛ آنان استاد ساختن فرقه‌ها بوده و این کار آنان مربوط به امروز هم نیست و از گذشته وچود داشته است. 
وی افزود: اولین قدم برای مبارزه با آنان این است که خود را مهیا کرده، اطلاعات لازم را به دست آورده و مجهز شویم تا بتوانیم با آنان مبارزه کنیم. امروز برخوردار از رهبر بزرگی هستیم که چشم بیدار این ملت و اسلام هستند؛ این سخن اغراق نیست.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به خصوصیات رهبر انقلاب، بیان داشت: تقید کامل ایشان به احکام اسلامی، یکی از خصوصیات ایشان است؛ معظم له همانند یک مقلد پایبند، اجراکننده دقیق احکام اسلامی هستند؛ به عنوان مثال، غیبت یکی از گناهان کبیره است و متأسفانه قبح این قضیه نیز کمی در جامعه از بین رفته است؛ اما بنده تا به امروز ندیدم که ایشان از یک نفر غیبت کرده باشد؛ حتی اگر کسی بخواهد چیزی بگوید، اگر بتوانند، نهی کرده و اگر نتوانند، گوش نکرده و استماع نمی کنند.
وی اظهار داشت: احترام به علمای گذشته و علمای فعلی از دیگر خصوصیات ایشان است؛ معظم له نسبت به گذشتگان با احترام برخورد کرده و بنده شخصی را همانند ایشان سراغ ندارم که احاطه بر بزرگان علمی رجالی داشته باشند. رسیدگی به معمرین، یکی از دستورات مقام معظم رهبری به نمایندگان خود است که سالیانه مبالغ بسیاری را در این راه مصرف می کنند؛ ما چنین رهبری داریم که حواسشان به همه چیز است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی با اشاره به اینکه همیشه از سوی مقام معظم رهبری خدمت بزرگان حوزه میرسیم، خاطرنشان ساخت: روزی از سوی رهبر معظم انقلاب خدمت آیت الله العظمی گلپایگانی رسیده و گفتم اگر کاری دارید بفرمایید تا انجام دهم؛ ایشان بیان کردند من اگر کار خلافی را از سوی دولت و حکومت ببینم، اگر تذکرم موجب تضعیف نظام نشود، آن مشکل را می گویم؛ اگر ببینم بیان من سبب تضعیف این نظام می شود، آن را نخواهم گفت؛ چون تضعیف نظام را حرام می دانم.
وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب، «أشداء علی الکفار و رحماء بینهم» هستند، تصریح کرد: بنده یک بار هم در ایشان ترس نسبت به دشمنان را مشاهده نکردم؛ رهبر باید اینگونه باشد؛ ایشان هرگز در مقابل دشمن خم به ابرو نیاورده و امروز نیز همینطور است؛ گاهی برخی از افراد در کشور می ترسند و میلرزند؛ اما در وجود ایشان چیزی به نام ترس وجود ندارد. تربیت خوب فرزندان،  از دیگر شاخصه های برتر ایشان است؛ معظم له دارای ۴ پسر و دو دختر هستند که مراقبت و مواظبتشان زبانزد است.
وی با بیان این مطلب که آقازاده‌های ایشان اجاره‌نشین هستند، ابراز داشت: رعایت بیت المال از سوی فرزندان ایشان همیشه انجام شده است؛ حتی با پرداخت پول از امکانات دفتر همچون یک فتوکپی ساده استفاده می‌کنند.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه ایشان مراقبت دائم نسبت به فرزندان خود دارند، خاطرنشان ساخت: ترغیب و تشویق نسبت به طی نمودن مدارج علمی از کارهای همیشگی ایشان است؛ یکی از فرزندان ایشان رجالی بسیار برجسته‌ای هستند؛ در حالی که سن بالایی هم ندارند. ساده زیستی رهبر انقلاب، مبارزه با تجملات و پرهیز از دنیاداری از دیگر خصوصیات ایشان است؛ ایشان با اشاره کوچک صاحب همه چیز خواهد شد؛ اما اصلا سمت این مباحث نرفته‌اند.
وی به حضور ملک عبدالله در ایران اشاره کرد و گفت: پادشاه عربستان بعد از حضور خدمت مقام معظم رهبری از مکانی که ایشان در آن حضور داشتند، تعجب کرده و برای او قابل باور نبود که رهبر ایران در چنین مکانی زندگی می کنند؛ وی هدیه بسیار گرانقیمتی برای حضرت آقا آورد؛ اما ایشان تمام هدایا را فروخته و با پول آن منازلی را ساخته و به فقرا دادند؛ هدایای بسیاری برای ایشان می آید؛ اما هیچکدام را تصرف نمی‌کنند.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه بنده از خود ایشان شنیدم که اگر مسائل حفاظتی نبود، با پیکان به این طرف و آن طرف می رفتم، اظهار داشت: در دفتر ایشان ماشین‌هایی وجود داشته و از آن استفاده می شود؛ اما معظم له هر شش ماه یکبار پول بنزین و هزینه استهلاک ماشین هایی را که از آن استفاده کرده اند، به حفاظت بر می گردانند.
حجت الاسلام محمدی گلپایگانی ابراز داشت: تهجد و شب زنده داری از خصوصیات فوق العاده ایشان است؛ ایشان اهل دعا، نیایش و تهجد بوده و همیشه قبل از اذان صبح بیدار شده تا مشغول راز و نیاز با خدای خود شوند؛ شب زنده داری ایشان ترک نمیشود؛ معظم له به دعا، مخصوصا دعای صحیفه سجادیه و مکارم الاخلاق مأنوس هستند. ایشان محو اهل بیت (علیهم السلام) بوده و به حضرت زهرا (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله) توسل بسیار دارند.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری تصریح کرد: ایشان همیشه احوالپرس دوستان خود بوده و خاطرات بسیاری دارم که هیچگاه دوستی خود را با دیگران قطع نکرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی با بیان این مطلب که ایشان اهل دعا و توسل هستند، اظهار داشت: از همه خواهانم برای ایشان دعا کرده و از خدا بخواهید که معظم له عمر طولانی داشته باشند تا این پرچم را به صاحب اصلی برسانند. آینده ما و فرزندان ما به وجود ایشان بستگی دارد و از خداوند متعال خواهانیم که سال های سال سایه ایشان بر سر ما مستدام باشد.
یادآور می شود، در پایان این جلسه با اهداء لوح یادبود و تابلویی نفیس، از نیم قرن زحمات حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی از سوی مجمع نمایندگان طلاب و فضلا تقدیر به عمل آمد.
منبع: ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حجت الاسلام محمدی گلپایگانی آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۰۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»