Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد‌علی کوزه‌گر، قائم‌مقام مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ با اشاره به بودجه پایین این سازمان اظهار کرد: سازمان بهزیستی با برآورد خود نزدیک ۱۹ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، اما همه اعتبار‌هایی که برای آن در نظر گرفته شده است چهار هزار میلیارد تومان است که هزار میلیارد تومان آن از قانون جدید حمایت از افراد دارای معلولیت امسال تصویب شد و به آن اضافه می‌شود و در حقیقت بودجه سازمان بهزیستی سه هزار میلیاد تومان بوده و ۱۵ هزار میلیارد تومان کسری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  کوزه‌گر بیان کرد: همه دستگاه‌های مهم در این زمان نسبت به بودجه مطالبه‌گری داشته‌اند، چرا که بیشترین مشکل آن‌ها در این زمان مشکل بودجه بوده و این مطالبه‌گری منطقی است.   قائم مقام مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی تصریح کرد: یکی از راه‎هایی که ما می‌توانیم بودجه را تأمین کنیم، استفاده از مؤسسات و بنیاد‌های خیریه بوده که معمولا به یاری دولت می‌آیند. کمک‌های خیرین متمرکز نیست که بتوان آمار جامعی از آن‌ها را ارائه داد اما آنچه که سال گذشته از سوی خیرین به سازمان بهزیستی کمک شد، حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در سراسر کشور بود.   کوزه‌گر تأکید کرد: بسیاری از کمک‌های خیرین وارد حساب‌های دولتی نمی‌شود، لذا کمک‌های خیرین تنها می‌تواند میزان کمی از مشکلات را به طور مثال در حوزه سالمندی و معلولین پوشش دهد، ضمن اینکه در حال حاضر مستمری که خانواده‌های تحت پوشش می‌گیرند بسیار کم است و کفاف زندگی شرافت‌مندانه را نمی‌دهد.   نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت باید تلاش کند کار حاکمیتی خود را انجام دهد، هیچ وظیفه حاکمیتی بیشتر از تأمین امنیت، سلامت و آموزش نیست؛ لذا باید تمرین کند، بودجه‌ها را در این حوزه‌ها شیفت داده و این اهداف را تأمین کند.   خیران هم دیگر توان تأمین نیازهای اولیه معلولان را ندارند   وی همچنین با اشاره به وجود تحریم‌ها و مشکلات تأمین دارو و لوازم مصرفی افراد تحت پوش اظهار کرد: بسیاری از معلولان در تأمین مواد اولیه بهداشتی و درمانی که قیمت آن‌ها چهار برابر شده‌ است، با چالش روبرو شده‌اند؛ حتی مؤسسات خیریه هم که بسیاری از نیاز‌ها را برطرف می‌کردند، در حال حاضر دیگر توان این را ندارند که این نیاز را پوشش دهند. امیدواریم دولت و مجموعه حاکمیت نسبت به این موضوع تلاش بیشتری داشته باشند. تاکنون نیز کار بسیار بزرگی را انجام داده‌اند و نگذاشتند این مشکل به بحران تبدیل شود.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا سلامت بودجه بهزیستی معلول نیازمند دارو درمان بهداشت خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان 2 از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن 66462026 روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم