Web Analytics Made Easy - Statcounter

لوله‌های پلیمری قبل از اینکه ابداع شوند تمامی سازه شبکه‌های انتقال آب و مایعات تحت فشار توسط لوله‌های فلزی اجرا می‌شدند. ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷ بازار نظرات - اخبار بازار -

بعد از اختراع و تولید انواع لوله‌های پلیمری می‌توان در بعضی از سازه‌ها و خطوط انتقال سیالات از لوله‌های پلیمری استفاده کرد. بیشترین کاربرد لوله‌های فلزی را لوله‌های فولادی دارند و در بخش لوله‌های پلیمری رتبه بیشترین کاربرد در اختیار لوله پلی اتیلن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوله‌های فولادی از ورق‌های آهنی هستند که در آلیاژهای مختلف تولید می‌شوند. این آلیاژهای گوناگون به لوله خواص متنوعی می‌دهند. مثلا برای تولید لوله فولادی ضد زنگ از ورق‌های استنلس استیل استفاده می‌شود. همچنین نوع فرم دهی و قالب‌گیری لوله‌های فولادی هم متفاوت است که در دو نوع درز دار و بدون درز تولید می‌شوند. لوله‌های درز دار یک ورق فولادی هستند که گرد شده و جوش داده شده است.

لوله‌های بدون درز که در بازار به  لوله مانیسمان  شناخته می‌شوند بدون درز هستند و توسط اکسترود کردن فولاد مذاب یا پروسه‌های ریخته‌گری گریز از مرکز یا مته زنی داخل یک بلوک فولادی ساخته می‌شوند به همین دلیل قیمت بالاتری نسبت به سایر ارقام دارند. در استاندارد انواع رده‌ها را داریم که نشانگر ضخامت دیواره است که می‌تواند نشان دهد که در برابر چه میزان مقاومت می‌کند.

لوله‌های درز دار هم به چند روش مختلف جوش داده می‌شوند که یک متد آن ERW که همان جوش الکتریکی است و درز مستقیم و اسپیرال از انواع مختلف آن است. این لوله‌ها برای انتقال سیالات کم فشار مناسب هستند و با قطرهای بسیار بالا ساخته می‌شوند. جوشکاری القایی با فرکانس بالا باعث افزایش کیفیت و طول عمر لوله می‌شود. به هرحال این جوش در امتداد لوله یک نقص ذاتی به حساب می‌آید.

این لوله‌ها با مقاوت بالایی که در برابر فرسایش و خوردگی دارند برای صنایع نفت و گاز و انتقال سیالات با فشار و دمای بالا حیاتی هستند. بزرگترین تولیدکننده‌های این لوله‌ها در کشورهای چین و هند هستند و بیشترین صادرات آنها به آمریکا و اروپا است.

اما در مقابل لوله‌های فولادی فوق، لوله‌های پلیمری قرار دارند که اغلب در سه نوع پی وی سی، پلی پروپیلن و پلی اتیلن در بازار یافت می‌شوند. بیشترین کاربرد این لوله‌ها در لوله‌کشی ساختمانی، آبرسانی آب شرب،  آبیاری، فاضلاب شهری و ساختمانی است. در بین لوله‌های پلیمری، پلی اتیلن یک جایگاه استراتژیک و حساس را دارا است.

لوله پلی اتیلن به روش اکسترود کردن مواد پلی اتیلن مذاب به داخل قالب و سپس وارد کردن آن به وان وکیوم و خنک کننده تولید می‌شود. در حال حاضر هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پارامترهای فنی بهترین انتخاب برای لوله کشی و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری است. به دلیل ارزان بودن و کاربرد ساده این لوله‌ها و طول زیاد، یک کلاف آنها که نیازی به رابط و اتصالات هم نیست و همچنین مقاومت خوب در برابر رانش زمین و زلزله برای کشاورزان بسیار جذاب است.

قیمت دستگاه  لوله پلی اتیلن  به دلیل اینکه از تجهیزات وارداتی مونتاژ می‌شود حتما به نرخ ارز مرتبط است. تولیدکننده لوله پلی اتیلن موظف است از استاندارد 14427 دوم پیروی کند. تولیدکنندگان مجاز لوله پلی اتیلن همگی دارای نشان استاندارد و تأییدیه از معاونت آب و خاک جهاد هستند. تولیدی لوله پلی اتیلن از روش اکستروژن گرانول مواد پلیمری استفاده می‌کنند.

منبع: اخبار رسمی

انتهای پیام/

R1234/P/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید

امتداد - همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۳ با حضور ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی، اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل، معاونان، رؤسای ادارات کل، ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ابوالفضل نجارزاده در این همایش ضمن ارزیابی مثبت عملکرد بانک ملی در سال ۱۴۰۲، مهم‌ترین سیاست‌ها و اولویت‌های جدید پیش‌روی بانک در سال جدید را تبیین کرد و گفت: از مهمترین رویکردها و سیاست‌های بانک ملی در سال جدید بازگشت به جایگاه گذشته و تثبیت آن، حفظ موقعیت کنونی بانک، ورود به طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت و حضور در بازارسرمایه است.

وی با تأکید براینکه با تکیه بر کارِ گروهی و توان همکاران در تمامی ارکان بانک، توانستیم در سال ۱۴۰۲ سهم خوبی از بازار کسب کنیم، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی‌های به‌عمل آمده، امسال می‌توانیم با اقدامات و فعالیت‌های مؤثر و مهم، سهم بیشتری از بازار بدست آوریم.

نجار زاده با اشاره به شعار “جهش تولید، با مشارکت مردم” تأکید کرد: با طراحی و تولید محصولات مناسب، استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، برنامه‌ریزی منسجم و دقیق و حضور فعال در تمامی عرصه‌ها تلاش می‌کنیم در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ نقشی مؤثر داشته باشد.

به گفته مدیر عامل بانک ملی ایران افزایش سرمایه ۲۵ همتی، کسب سهم از بازار، رشد منابع، فروش ۳۶ همتی دارایی‌های بانک، انتقال مؤسسه نور، توسعه زیرساخت‌های فناوری، ارائه طرح مهربانی ملی، ارائه ارز اربعین و ارائه خدمات بانک کارگشایی را بخشی از مهمترین اقدامات بانک در سال گذشته برشمرد و اظهار امیدواری کرد که امسال نیز با اجرای اقدامات مناسب دستاوردها و تحولات خوبی رقم زده شود. 

نجار زاده با بیان اینکه بانک ملی بعد از سال‌ها توانست با برنامه‌ریزی‌های منسجم در ابتدای سال سهم بازار را حفظ کند، افزود: ما در ۱۷ استان کشور بانک نخست هستیم و با این رویکرد اگر تمام استان‌ها با کارِ گروهی، هم‌افزایی و تلاش مضاعف از سایر بانک‌ها پیشی بگیرند بانک را در رفع ناترازی کمک خواهند کرد.

وی به قیمت تمام شده پول و نرخ مؤثر تسهیلات در سال جاری اشاره کرد و یادآورد شد: امسال باید برای ارائه تسهیلات خرد به آحاد جامعه محصولات ویژه‌ای را طراحی و تولید کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران بزرگترین ویژگی این بانک را وجود شعب و نیروهای توانمند و خلاق دانست و ادامه داد: نقشه راه تمام واحدهای بانک در سال جاری مشخص است و همه باید با کارِ گروهی و هم‌افزایی به سمت دستیابی به آن اهداف حرکت کنیم.

نجارزاده با تأکید بر این که ارتباط مستقیم با بنگاه‌های بزرگ باید تسهیل شود، گفت: برای ارتباط و ارائه خدمات مالی به بنگاه‌های بزرگ، باید به سرعت تصمیم‌گیری شود. 

وی همچنین سهم نیروی انسانی باتجربه و متخصص را در موفقیت بانک مؤثر دانست و افزود: مسائل معیشتی کارکنان نیز مورد توجه مدیران ارشد بانک قرار دارد و تا حد امکان با توجه به ظرفیت‌های قانونی به آن رسیدگی می‌شود.

وی با اشاره به ادغام مؤسسه نور به‌عنوان یک اقدام بزرگ و بی‌نظیر در بانک ملی،گفت: با این اقدام جایگاه بانک در شبکه بانکی به‌عنوان بانکی پیش‌رو اثبات شد.

نجارزاده با تأکید بر اینکه لازمه انتصابات شایستگی کارکنان است، ادامه داد: آموزش کارکنان در بانک ملی اقدامی لازم و ضروری در راستای توسعه و کسب بازارهای جدید است.

وی با تشکر از همکاران برگزار کننده این همایش گفت: در این دو روز فرصتی شد تا ضمن مرور فعالیت‌ها و اقدامات بانک، نقاط ضعف و قوت بانک را بیشتر و بهتر بشناسیم تا با تکیه بر تحلیل‌های موجود بر اصلاح امور اقدام کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه این همایش ضمن تبیین اهداف و راهبردهای بانک، در مورد موضوعات و سؤالات مطرح شده از سوی مدیران با آن‌ها تبادل نظر و گفت‌وگو کرد و در تبیین برنامه‌های پیشِ‌روی بانک در سال ۱۴۰۳ گفت: انتصابات در بانک براساس شایسته‌سالاری و شفافیت در امور انجام می‌شود.

گفتنی‌ست؛ توسعه شرکت تابام، افزایش رفاه همکاران، افزایش محصولات حوزه بانکداری جامع، راه‌اندازی سامانه جامع تسهیلات، توسعه زیرساخت‌های فناوری، نظارت جدی‌تر بر مصارف و رشد وصول مطالبات از دیگر محورهای سخنان مدیرعامل بانک ملی ایران در این همایش بود.

همچنین در این همایش مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد بانک با حضور در کارگروه تخصصی  ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۴ به تشریح، بیان مسائل، طرح دیدگاه ها، بررسی موضوعات مربوطه و ارائه نظرات خود پیرامون امور بانکی و صف و ستاد پرداختند و در ادامه در این کارگروه ضمن پاسخگویی به سؤالات حاضران، مهمترین سیاست‌ها و برنامه‌های کاری پیش‌روی بانک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکارهایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه‌های بانک مطرح شد.

در این کارگروه بر حضور بیشتر در بازار سرمایه، کاهش مطالبات، مدیریت و جذب منابع، افزایش سهم بازار، ارائه ابزارهای تعهدی، بهبود تراز نقدینگی، لزوم داشتن محصولات برتر، توجه به نیاز مشتری، توسعه زیرساخت‌های فناوری، شایسته سالاری، ساماندهی داده‌ها، رفع ناترازی، کمک به معیشت همکاران، اصلاح کسری کادر شعب، تقویت جانشین‌پروری، تقویت بازاریابی و لزوم داشتن محصولات برتر تأکید شد.

در ادامه این همایش نیز گزارشی از شاخص‌های عملکردی بانک در سرفصل‌ها و بخش‌های مختلف سال ۱۴۰۲ توسط مسئولان اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک بانک ارائه و به سؤالات حاضران پاسخ داده شد. همچینین رؤسای ادارات امور استان‌ها و شعب مستقل دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود درباره موضوعات و امور بانکی را بیان کردند.

این همایش در روز دوم با معرفی و تقدیر از رؤسای واحدهای برتر بانک که عملکرد مناسبی در سال گذشته داشتند به پایان رسید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است