Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات حفاری برای اجرای طرح توسعه حرم امام حسین (ع) به اتمام رسید که با این امر، روند احداث صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) در کربلا سرعت می‌گیرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یکی از طرح‌های مهم ستاد بازسازی عتبات در کربلا، طرح توسعه حرم امام حسین (ع) با احداث صحن عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب (س) است که این طرح در جنوب غربی حرم سیدالشهدا (ع) در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای انجام این طرح بزرگ و فاخر، زمین‌های اطراف حرم مطهر توسط عتبه حسینیه (ع) از سال ۹۴ خریداری شد و پس از آن، عملیات اجرایی صحن عقیله بنی هاشم (س) به همت مهندسان و کارگران ایرانی آغاز شد.

 

با توجه به اینکه آب‌های زیرزمینی در کربلا در سطح قرار دارند، عملیات اجرایی احداث این صحن با مشکلاتی همراه بود بر همین اساس مهندسان ایرانی ابتدا طرح آب‌بندی و فنداسیون را اجرایی کردند و در ادامه مراحل ساخت بخش‌های مختلف این طرح به اجرا در آمد.

یکی دیگر از طرح‌های مهم برای اجرای طرح توسعه حرم امام حسین (ع) و احداث صحنعقیله بنی هاشم (س) حفاری منطقه بود که به دلیل بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی با مشکلاتی مواجه بود که خوشبختانه این مرحله نیز به همت مهندسان کشورمان تکمیل شده و به اتمام رسید.

 

در حفاری صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) که حدود ۱۵ متر زیر زمین بود،حدود ۹ ماه به طول انجامید که با انجام این مرحله سایر مراحل ساخت صحن پیشرفت کرده و اجرایی می‌شود.

طرح احداث صحن عقیله بنی‌هاشم(س) بخشی از طرح ۳۸ هکتاری توسعه حرم امام حسین(ع) محسوب می‌شود که در این بخش تنها پنج هکتار(۵۰۰۰ هزار متر‌مربع) مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. این امر در حالی است که طرح توسعه حرم امام حسین(ع) در ۳۸ هکتار و برای چهار فاز تعریف شده که مرحله نخست فاز اول آن صحن عقیله بنی‌هاشم(س) نام گرفته است.

صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) قرار است به مساحتی بالغ بر ۵۲ هزار مترمربع در بخش جنوب غربی حرم امام حسین (ع) ساخته شود که به گفته مسؤولان اجرایی آن این طرح تا سال ۱۴۰۰ تکمیل می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد بازسازی عتبات حرم امام حسین علیه السلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل استقلال با یک سورپرایز
  • ترکیب احتمالی تراکتور با سورپرایز جالب
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد