Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه «جایزه فیروزه» که صبح امروز در بوستان گفتگو برگزار شد، گفت: کشور ما به دلیل ظرفیت‌های قومی مختلف می‌تواند به تنوع و تکثر در حوزه کالا‌های فرهنگی فکر کند.

وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم ایجاد بازار‌های بین المللی برای کالا‌های فرهنگی را به سرانجام برسانیم،گفت: امسال بخش‌هایی به «جایزه فیروزه» افزوده شد و از پژوهش در حوزه کالا‌های فرهنگی نمی‌توان غفلت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 فریدونی دبیر «جایزه فیروزه» در خصوص این جایزه گفت: امسال کار‌هایی مرتبط با اهداف برنامه‌ها و آیین نامه‌های «جایزه فیروزه»  انجام شد. نوشت افزارها، اسباب بازی و هدایای فرهنگی از موضوعات مورد بحث در جایزه انجمن بود.

وی با بیان اینکه استارتاپ‌های فرهنگی در «جایزه فیروزه» مجموعه آثاری را به دبیرخانه ارسال کردند،گفت: در حوزه اسباب بازی ۱۷۰۰ اثر به دبیرخانه «جایزه فیروزه» ارسال شد و ۲۰۰ اثر به مرحله داوری نهایی رسید. در حوزه نوشت افزار ۲۶۰۰ اثر و هدایای فرهنگی ۲۵۰۰ اثر برای این جایزه ارسال شد که در این حوزه‌ها هم ۲۰۰ اثر به مرحله داوری نهایی رسید. در حوزه کتاب و اسباب‌بازی مرتبط با کالای فرهنگی ۹۵ اثر و در حوزه کالا‌های فرهنگ محور خانواده ۱۲۰۰ اثر و در بخش پایان نامه ۵۷۰ اثر به دبیرخانه «جایزه فیروزه» ارسال شد و ۲۰۶ پایان نامه هم به مرحله داوری نهایی رسید.

دبیر «جایزه فیروزه» با اشاره به پذیرش ۲۰۳ مقاله و داوری نهایی ۶۰ مقاله در این جایزه اظهار داشت: ۵۰ استارتاپ به مرحله نهایی داوری در «جایزه فیروزه» رسیدند که در نمایشگاه حضور داشتند. در این دوره به استارتاپ‌های فرهنگی توجه ویژه‌ای کردیم مانند سال گذشته اصناف اسباب‌بازی و نوشت افزار نقش پررنگ مهم و تشویقی برای ما داشتند تا بتوانیم مراسم «جایزه فیروزه» را ادامه بدهیم.

سجادی نیری دبیر ستاد نرم افزار‌های نرم و هویت ساز گفت: صنایع خلاق جنبه‌های اقتصادی مقتدرانه‌ای دارند که می‌تواند به اقتصاد کشور ما کمک کند.

وی با بیان اینکه ارزش صنایع خلاق در دنیا ۲۲۵۰ میلیارد بوده است،گفت: اگر یک درصد به مزیت جمعیتی ما نگاه کنند باید سهم صنایع ما ۲۰ میلیارد باشد اما تلاشمان این است که توسعه زیست بوم فن آوری‌های خلاق را برای حمایت از استارتاپ‌های فرهنگی در برنامه داشته باشیم.

 ایزجی عضو انجمن اسباب‌بازی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه مراسم از مسئولان فرهنگی درخواست کرد تا از کالای فرهنگی یعنی اسباب بازی حمایت کنند.

وی ادامه داد:امیدوارم سال آینده با حمایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهد رشد تولیدات اسباب‌بازی باشیم.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارشاد کالای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین

میترا عقیلی مدیرکل استاندارد قزوین گفت: ۶ قلم کالای غیراستاندارد در نمایشگاه ملزومات جهیزیه که در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین برگزار شد، به علت غیر استاندار بودن از سوی بازرسان اداره استاندارد قزوین شناسایی و جمع آوری شد.

وی افزود: بازرسان و کارشناسان اداره کل استاندارد قزوین در ۲ نوبت مجزا در تاریخ‌های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه نسبت به بازدید و بازرسی از غرفه‌های موجود در نمایشگاه اقدام کردند.

عقیلی با بیان اینکه بازرسان در مرحله نخست به غرفه‌های موجود بابت جمع آوری کالا تذکر دادند، اضافه کرد: در بازدید دوم که بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه انجام شد، متاسفانه با وجود تذکرات به برخی از غرفه‌ها هنوز کالای غیر استاندارد توزیع می‌شد که در حضور نماینده و مجری نمایشگاه دستور جمع آوری کالا‌های غیراستاندارد شامل انواع ظروف تفلون، اجاق گاز، کولر آبی، سبزی خردکن، چیپس و پفک صادر شد.

عقیلی با اشاره به اینکه توزیع اقلام غیر استاندارد خط قرمز سلامت و ایمنی مردم محسوب می‌شود، یادآور شد: متاسفانه برای چندمین مرتبه است که در نمایشگاه بین المللی قزوین که انتظار می‌رورد با کیفیت‌ترین کالا‌ها در معرض نمایش و فروش قرار گیرد، این اتفاق رخ می‌دهد و مجریان و مسوولان نمایشگاه‌ها اجازه می‌دهند اقلام غیراستاندارد در معرض دید مردم قرار گیرد و حتی به فروش رسد که لازم است مدیر عامل نمایشگاه‌های بین المللی قزوین، به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

این مسئول ضمن یادآوری مجدد اینکه توزیع کالا‌های مشمول استاندارد اجباری که فاقد نشان استاندارد باشند ممنوع است، بیان کرد: در صورت مشاهده عرضه این گونه کالاها، مطابق ماده ۱۵ و ۴۰ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد با متخلفان برخورد می‌شود.

مدیرکل استاندارد قزوین یادآور شد: در راستای صیانت از حقوق مصرف کنندگان، بازرسان استاندارد در تمامی نمایشگاه‌های برگزار شده حضور می‌یابند و تمامی غرفه‌ها را مورد بازرسی قرار می‌دهند و هم استانی‌ها نیز در هنگام خرید کالا‌ها بر درج علامت استاندارد و کد ۱۰ رقمی بر روی محصولات دقت لازم به عمل آورند و کد درج شده را پس از استعلام از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به این اداره کل اطلاع دهند. 

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • سقوط کمد جان پسر بچه ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد جان پسر ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!