Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با پخش مجموعه تلویزیونی «مینو» نشست خبری این سریال، صبح امروز شانزدهم دی‌ماه، با حضور عوامل فیلم امیر مهدی پوروزیری (کارگردان)، مهدی همایونفر (تهیه کننده)، عباس غزالی (بازیگر)، سلمان فرخنده (نویسنده)، مهدیه نساج (بازیگر) و ... در سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار شد.

امیرمهدی پوروزیری کارگردان مجموعه تلویزیونی «مینو» در ابتدای این نشست خبری گفت: ساخت فیلم سخت است و از آن سخت‌تر این است که بخواهی سریال بسازی؛ چرا که کار در مجموعه تلویزیونی بیشتر از هر چیزی شما را در حیطه نقد قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین تجربه من در سریال‌سازی و البته کاری جذاب بود. 

وی ادامه داد: طرح اولیه «مینو» خیلی شبیه فیلم مستند بود. با همایونفر صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که یک داستان عاشقانه و حضور آدم‌های معمولی را در فضای جنگ به نمایش بگذاریم. ساختن سریال درباره یک شهر جنگی و مردمی که می خواهند شهرشان را نگه دارند، برای ما جذاب بود. نام‌ اولیه سریال «آشوب» بود، ولی در نهایت اسم کار را به مینو تغییر دادیم.

پوروزیری در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره حجاب زنان در «مینو» گفت: سریال سازی محدودیت هایی دارد؛ اما در حد معمول حجاب زنان ما در سریال حفظ شده است.

وی همچنین درباره حذف برخی سکانس های مجموعه و تغییر روند داستان شخصیت‌ها ادامه داد: صحنه‌ای از این سریال حذف نشده است. تغییر شخصیت «عماد» از جایی شروع می شود که او وارد جنگ شده و جنگ او را با خود همراه و او را برخلاف شخصیت اولیه اش، در قصه عزیزتر می کند.

این کارگردان درباره چالش ساخت سریال‌های دفاع مقدس بیان کرد: ساخت سریال‌های دفاع مقدس اصولاً با چالش روبروست. وقتی به قصه‌های جنگ می‌رسیم، همه متولی امر می شوند و هر یک روایتی خاص دارند. مستندنگاری در قصه‌های دفاع مقدس کارگردان را به چالش می‌کشد؛ اما قصه بیشتر خیال پردازی است و باید با قصه همراه بود. عزم ما برای ساخت فصل دوم مجموعه هم هنوز پابرجاست؛ اما باید پایان این فصل را ببینیم و بعد درباره آن تصمیم جدی تری بگیریم.

پوروزیری درباره بازیگران این مجموعه بیان کرد: به شدت از انتخاب بازیگرانم راضی هستم. ما با هرچه داشتیم، پیش رفتیم و تا جایی که امکان بود تهیه کننده دست ما را باز گذاشت و در انتخاب بازیگران هیچ محدودیتی نداشتیم. ما سعی کردیم، شریف جلو برویم و پا روی شانه‌ کسانی که چندین میلیون فالوور در اینستاگرام دارند، نگذاریم. بازیگران سریال ما با رابطه و سفارش دعوت به کار نشدند.

در ادامه، مهدی همایونفر تهیه کننده این مجموعه گفت: من از دیرباز با مسائل جنگ آشنا هستم. دوست داشتم درامی عاشقانه در این فضا بسازم؛ جنگ ما بیشتر مردانه بود و کمتر حضور زنان را دیده ایم. حضور زنان در جنگ بستری شد که ما بخواهیم مینو را بسازیم و بهانه‌ای به دستمان داد که درامی عاشقانه را شکل بدهیم.

وی درباره هزینه ساخت این مجموعه و حمایت اسپانسر گفت: به غیر از اینکه اوج اسپانسر کار بود و هزینه‌هایی را پرداخت، روایت فتح هم از ما حمایت کرد. البته بخشی از دکور‌ها در بوستان ولایت و برخی از آن‌ها در شهرک سینمایی دفاع مقدس ساخته شد. کل هزینه‌های ساخت مینو کمتر از ۵ میلیارد تومان بود. اصولاً ساخت اثر جنگی هزینه بردار و سختی‌های کار زیاد است.

عباس غزالی بازیگر این سریال هم درباره نقش آفرینی خود اظهار کرد: من در انتخاب فیلمنامه‌ها بسیار وسواس دارم و دوست دارم با انتخابم به مخاطب احترام بگذارم. از لحظه اول با یک قصه جذاب روبرو شدم و این فیلمنامه برای خودم بسیار جذاب بود. لحظه به لحظه کار در این مجموعه برایم جذاب است و هنوز با دوستان در ارتباط هستم.

وی درباره شباهت نقش خود در سریال «مینو» به شخصیت بهروز در «وضعیت سفید» اظهار کرد: من دو سریال «وضعیت سفید» و «مینو» را کار کردم و فکر می‌کنم این دو مجموعه به غیر از برهه تاریخی هیچ شباهتی با یکدیگر ندارند. در وضعیت سفید ما نقش بهروز را به عنوان یک تیپ ساختیم و بعد آن را بازی کردیم، ولی در مینو رضا یک شخصیت کامل بود.

غزالی همچنین با انتقاد از انتخاب بازیگران اینستاگرامی در برخی پروژه ها گفت: اینکه برخی دوستان و همکاران بازیگران را از روی فالوور اینستاگرام انتخاب می‌کنند، ضربه مهلکی به جامعه هنری و سریال سازی می‌زند. متاسفانه بازخورد و فالوور‌ها در فضای مجازی ملاک و معیار انتخاب بازیگران شده است؛ اما خوشبختانه سریال مینو و عوامل مینو، به دنبال چنین کاری نبوده‌اند.

مهدیه نساج هم درباره چگونگی انتخاب خود برای نقش «مینو» گفت: از سریال آسپرین، آقای فرخنده را می‌شناختم و با معرفی او برای بازی در نقش مینو انتخاب شدم. بازی در این سریال تجربه متفاوتی برای من بود و ما شاهد صحنه‌های دراماتیک زیادی در طول اثر بودیم. کار سختی‌های زیادی داشت و مطمئنا وقتی مخاطب آن را می بیند، متوجه سختی‌ها می‌شود. آنچه به من رسیده، بازخوردهای خوب از سوی مردم بود. برای برقراری ارتباط با نقشم هرچه منابع مطالعاتی و فیلم بود را خواندم و دیدم. سعی کردم مینو شبیه هیچ یک از نقش‌های دیگری که تا امروز دیدیم، نباشد.

سلمان فرخنده نویسنده و مجری طرح سریال «مینو» هم بیان کرد: از اول که شروع به نوشتن قصه کردم با کاری مستندگونه مواجه شدم و پس از آن قسمت به قسمت شروع به نگارش کردم. البته، فیلمنامه مینو تنها ما حصل تلاش یک تیم نویسنده نیست؛ بلکه تلاش همه گروه و حتی بداهه گویی بازیگران است. ما سر صحنه خیلی اتود زدیم و هر سکانس را یک بار قبل از اجرا بازی کردیم و پس از آن جلوی دوربین بردیم. خیلی تلاش کردیم صحنه‌ها برای مردم مصنوعی نشود و کاری خوب روی آنتن برود.

فرخنده افزود: کار ما جدا از اینکه یک مجموعه تلویزیونی با ژانر دفاع مقدس بود، ساختش شهامتی می‌خواست که از عهده کمتر کسی برمی‌آمد؛ چرا که شیوه کاری ما بسیار متفاوت‌تر از آن چیزی است که در مابقی آثار دیده‌ایم. اینکه بدانیم در یک خیابان ۱۰۰ متری کار می کنیم و کل کار را در یک خیابان می‌بندیم، بسیار شهامت می خواهد.

وی در ادامه در خصوص انتخاب بازیگران گفت: گاهی می گوییم بازیگر و بعد نقش را برای او طراحی می‌کنیم و گاهی بالعکس. حاج کاظم در آژانس شیشه‌ای را همه میشناسند، ولی چه کسی نقش رضا کیانیان را در این فیلم می‌شناسد؟ به عقیده من کار مهمی در انتخاب بازیگران انجام شد و بچه‌هایی که کمتر دیده شده‌ بودند را به کار گرفتیم. همه دوستان به واقع بازیگر بودند و ما دنبال این بودیم که شرایط را درک کرده باشند و با فیلمنامه ارتباط برقرار کنند.

همچنین، خلاق‌دوست مدیر تصویربرداری، درباره همکاری با گروه سریال سازی «مینو» گفت: از تمام دوستان جلوی دوربین و پشت دوربین تشکر می‌کنم. کار در سریال‌های جنگی دست تصویربردار را باز می‌گذارد؛ در مینو بسیاری از صحنه‌ها ساخته شد، ولی بعید می‌دانم تا الان کسی متوجه شده باشد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ساخت فیلم جنگ زنان حجاب دفاع مقدس بازی جامعه فضای مجازی دوربین رضا کیانیان انتخاب پارس بازیگران کارگردان اینستاگرام مینو پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۱۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش

 

رخنه به شبکه یک

با پایان یافتن پخش سریال نون‌خ ۵، قسمت آخر آن تکرار شد و همچنین پشت‌صحنه این سریال پرطرفدار روی آنتن رفت. به این ترتیب مخاطبان شبکه یک سیما منتظر اطلاعات تازه درباره سریال بعدی شبکه هستند. با پیگیری خبرنگار جام‌جم، مشخص شد که سریال ‌رخنه‌ به تهیه‌کنندگی مهدی شفیعی به جای ‌نون‌خ‌ پخش خواهد شد. این سریال از روز شنبه ۱۵ اردیبهشت روایت خود را برای بینندگان به تصویر می‌کشد. سریال ‌رخنه‌ تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشورمان تولید شده است. کارگردانی سریال تا جایی با علی غفاری بود که پیش از این آثاری مثل سریال بچه مهندس را ساخته است. البته بخش اعظم سریال رخنه را حمیدرضا لوافی کارگردانی کرده است که پیش از این سریال شهباز را ساخته بود. مهدی شفیعی، تهیه‌کننده ‌رخنه‌ درباره داستان این مجموعه تلویزیونی گفت: داستان سریال ‌رخنه‌ که در ۳۰ قسمت تولید شده، مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که ‌ روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه‌رو می‌شود. شفیعی در ادامه بیان کرد: این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربر می‌گیرد. این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به‌ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.دررخنه‌ بازیگرانی نظیر نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی‌تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی حضور دارند. دیگر عوامل مجموعه ‌رخنه‌، مریم امینی نویسنده، شهرام نجاریان مدیرتصویربرداری، حدیث نیکرو مدیر برنامه‌ریزی، شهرام متولی باشی صدابردار، هومن معصومی طراح صحنه هستند و حسین زندباف و محمدمصطفی رجبی مشترکا کار تدوین را انجام داده‌اند و آلبرت آراکلیان موسیقی این سریال را ساخته است.  سریال ‌رخنه‌ از ۱۵ اردیبهشت ماه هر شب ساعت۲۲و ۱۵دقیقه از آنتن شبکه یک سیما پخش می‌شود. به گفته تهیه‌کننده نادر فلاح و رامتین خداپناهی بازیگران نقش اصلی این سریال هستند. 
 
حضور آقای قاضی در شبکه ۲
سریال «آقای قاضی» پیش از این با ساختاری متفاوت روی آنتن شبکه دو سیما رفت. سجاد مهرگان کارگردان این اثر است و تهیه‌کننده فصل اول نیز احمد شفیعی بود. با وجه به پرمخاطب‌ شدن این سریال، مجموعه گفته شده بازپخش‌هایی هم داشت. حالا فصل دوم مجموعه ‌آقای قاضی‌ با عنوان «آقای قاضی‌؛ شعبه ۱۲۱» تولید گروه نمایشی مرکز سیمرغ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود. احتمالا زمان پخش این سریال از پایان همین هفته خواهد بود و پنجشبنه‌ها و جمعه‌ها روی آنتن می‌رود. در این فصل «بهزاد خلج» که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود‌ و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد. در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت. کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است. تهیه‌کنندگی را هم سیدحسام حسینی برعهده دارد.درفصل اول مجموعه ‌آقای قاضی‌ با استفاده از ساختار داستانی برای آموزش مسائل حقوقی، با ساختاری اپیزودیک در فضای دادگاه، پرونده‌های مختلف قضایی به شکلی عمومی نشان داده می‌شد و در هر قسمت از این مجموعه با نمایش دو اپیزود بعد از بیان مطالبات ‌فرد یا گروه شاکی و متشاکی که وارد دادگاه می‌شدند و صدور حکم قاضی، یک آموزش حقوقی به مخاطبان داده می‌شد. سرقت، ضرب و شتم، فروش به غیر، خیانت در امانت، آزار کلامی، مزاحمت تلفنی و تهدید، مخدوش کردن پلاک ماشین از‌جمله موضوعات مطرح شده در فصل اول این مجموعه بود.  طبق پیگیری‌های خبرنگار جام‌جم در قسمت اول سریال به خاطر اتفاقی که برای آقای قاضی با بازی بهزاد خلج رخ می‌دهد، مخاطبان غافلگیر و جذب خواهند شد. میثم مهدوی‌راد مجری طرح، داوود محمدی مدیر فیلمبرداری، محسن نصراللهی طراح صحنه و حسین نشاطی تدوینگر این سریال تازه است. 

فن بدل به اژدها
سریال جدید دیگری که از آن به‌عنوان جایگزین سریال «هفت سر اژدها» نام برده می‌شود، «بدل» به کارگردانی علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی است. این سریال کمدی را رضا نصیری شهرضایی تهیه کرده است و در آن بازیگرانی نظیر شهرام قائدی، هادی عامل هاشمی، پریسا مقتدی، داریوش سلیمی، اصغر حیدری،ساعد هدایتی، اشکان اشتیاق، فرزانه سهیلی وابوالفضل رجبی به ایفای نقش پرداخته‌اند. سریال ‌بدل‌ هم اکنون مراحل پایانی تدوین و صداگذاری خود را می‌گذراند.تهیه‌کننده این سریال به جام‌جم بیان کرده بود که «بدل» از جنس آثار قبلی مسعودی است و از کمدی موقعیت و کلامی بهره برده است. 

دیگر خبرها

  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش