Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@06:15:02 GMT

راه‌اندازی استودیویی برای آموزش زبان فارسی

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۶۲۷۱۵

راه‌اندازی استودیویی برای آموزش زبان فارسی

بنیاد سعدی در راستای بهره‌مندی از فناوری­‌های نوین در امر آموزش و گسترش زبان فارسی به صورت برخط و در فضای مجازی، استودیوی کوچکی در ساختمان بنیاد راه‌اندازی کرد تا با استفاده از فناوری‌های روز دنیا، به آموزش و گسترش زبان فارسی در جهان سرعت بخشد. ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا‌، بنیاد سعدی در راستای بهره‌مندی از فناوری‌های نوین در امر آموزش و گسترش زبان فارسی به صورت برخط و در فضای مجازی، استودیوی کوچکی در ساختمان بنیاد راه‌اندازی کرد تا با استفاده از فناوری‌های روز دنیا، به آموزش و گسترش زبان فارسی در جهان سرعت بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد سعدی با دانشگاه شهید بهشتی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردفارسی‌آموزان 44 کشور به ایران می‌‌آیند/ تألیف 80درصد منابع آموزشی فارسی در بنیاد سعدیثبت‌نام دوره‌های تربیت مدرس بنیاد سعدی آغاز شدنوبت دوم دوره‌ تخصصی تربیت مدرس بنیاد سعدی آغاز شد

 در این مراسم غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی اظهار کرد: امروز استودیوی کوچک در بنیاد سعدی برای ضبط انواع برنامه ­هایی که به آموزش زبان فارسی کمک می­‌کند، افتتاح می­‌شود و خدا را شکر می‌کنم که به ما توفیق داد با راه‌اندازی این استودیو گامی در مسیر آموزش زبان فارسی به پیش برویم.

وی ضمن قدردانی از همکارانی که با هزینه بسیار حداقلی در ایجاد این استودیو تلاش کرده­‌اند، اظهار امیدواری کرد که با این ابزار سودمند، آموزش زبان فارسی در جهان سرعت و گسترش بیشتری پیدا کند.

همچنین در این مراسم، مجتبی منشی‌‌زاده، مدیر گروه زبانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امروز در خدمت استادان و همکاران بنیاد سعدی هستیم که این محفل کوچک را برای آغاز استودیوی بسیار زیبا افتتاح کردند و امیدوارم از این امکانات کوچک، به امکانات بزرگتری دست یابیم و وسیله و ابزاری برای آموزش و گسترش زبان فارسی در جهان باشیم.

اسلامی، معاون رایزنی ایران در بغداد نیز در این مراسم اظهار کرد: افتتاح استودیوی بنیاد سعدی اقدام بسیار شایسته و بایسته در راستای گسترش آموزش‌های مجازی در خارج از کشور است که زمینه آموزش زبان فارسی به غیر ایرانیان را تسهیل می‌کند و فرصت خوبی برای آموزش زبان فارسی به مردم دیگر کشورها می‌شود.

فرهاد پالیزدار، معاون بین الملل بنیادسعدی نیز آغاز به کار استودیوی آموزشی بنیاد سعدی را تبریک گفت و افزود: این راه جدید با دسترسی فراوان در سراسر جهان از طریق تولیدات الکترونیکی و آموزش مجازی، موجب خواهد شد همه علاقه‌مندان به زبان فارسی در سراسر جهان بتواند فارسی را به آسانی یاد بگیرند و بر تعداد فارسی‌آموزان افزوده شود و امیدوارم مورد استفاده همه علاقه‌مندان به زبان و فرهنگ ایران قرار گیرد.

رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی نیز اظهار کرد: زبان فارسی از نظر گسترده جزو زبان‌هایی است که در بیش از 80 کشور جهان آموزش داده می‌شود و بدون استفاده از فناوری‌های روز و آموزش غیر حضوری نمی‌توان این آموزش زبان فارسی  انجام داد.

وی گفت: اولین آموزش مجازی را برای مدرسه‌ای فارسی در استرالیا انجام خواهد شد و هشت مدرس معرفی کردند و بر روی وبگاه مدرسه، منابع آموزشی بنیاد سعدی قرار گرفته و دیگر نیازی نیست به ایران بیایند و از همین جا آموزش می‌دهیم.

وی با بیان اینکه از این استودیوی کوچک، شاهد اتفاقات مبارکی برای آینده زبان فارسی خواهیم بود، گفت: این اراده و همت برای آموزش زبان فارسی را به کسانی که دل در گروه زبان فارسی دارند، تقدیم می‌کنیم.

احسان طوفانی‌نژاد، مدیر آموزش مجازی بنیاد سعدی نیز در تشریح فعالیت‌های انجام شده برای راه‌اندازی استودیوی بنیاد سعدی گفت: راه‌اندازی استودیو بخشی از پروژه آموزش مجازی بنیاد سعدی است که شامل آموزش مجازی همزمان، غیر همزمان و تولید محتوای الکترونیکی می شود.

وی افزود: فعالیت اصلی در استودیو تولید ویدئو‌های آموزشی جهت آموزش غیر همزمان است، با این حال سعی کردیم استودیو را چند منظوره تجهیز کنیم، که علاوه بر تولید ویدئو‌های آموزشی، امکان ضبط صدا و برگزاری کلاس مجازی همزمان نیز وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ترویج و گسترش زبان فارسی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم‌نامه طرح ایران گشت بین بنیاد نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدمهدی ایزدخواه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: به منظور ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان برای تلاش و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، بازدیدهای دانش‌آموزی مستعد با همکاری اداره‌‌های کل آموزش و پرورش استان‌ برگزار خواهد شد که در این راستا امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد نخبگان و اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امضاء شد. 

حمایت از دانش آموزان در قالب طرح شهاب 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان از دانش آموزان مستعد در قالب طرح شهاب حمایت می‌کند، بیان کرد: طرح شهاب، مهمترین طرح ملی برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانش‌آموزان است.

ایزدخواه با اشاره به اینکه طرح ایران گشت نیز در آموزش دانش آموزان خیلی مهم و اساسی خواهد بود یادآور شد: آگاه شدن دانش‌آموزان از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های پیشرفت کشور،  تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باورهای دانش آموزان از اهداف این طرح است.

وی با تأکید بر آشنایی دانش آموزان با ظرفیت‌های شغلی ادامه داد: شناخت دانش‌آموزان از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان به ویژه مفاخر استان و الگوبرداری از نخبگان علمی استان از اهداف دیگر طرح ایران گشت است.

امیدآفرینی و هدایت تحصیلی با طرح ایران گشت 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی عنوان کرد: طرح ایران گشت موجب امیدافرینی و هدایت تحصیلی و هویت شغلی و هویت بخشی در دانش آموزان می‌شود، ضمن اینکه به جای الگوبرداری از الگوهای کاذب از نخبگان و فرهیختگان الگوبرداری می‌کنند.  

ایزدخواه عنوان کرد: ‌رشد و بالندگی دانش‌آموزان مستعد در مناطق مختلف و به بهره‌برداری رساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها با تأکید بر مناطق محروم از اهداف این طرح است.  

وی با اشاره به کمک و همراهی مدارس استان برای کشف و هدایت استعدادهای متنوع دانش آموزان، یادآور شد: ارتقای سطح کیفی و فعالیت‌های مدارس در 3محور اصلی ارتقای کیفیت تحصیلی، پرورش مهارت‌های اثرگذار نخبگانی و هدایت استعدادها مدنظر بنیاد نخبگان استان است. 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از تمهیدات این طرح حمایت از فعالیت دانش آموزان در قالب اردوها و بازدیدهای علمی است. 

ایزدخواه با بیان اینکه این طرح در 16 مدرسه استان آغاز می‌شود ادامه داد: هر مدرسه دوبار در طول طرح بازدید خواهند داشت و 320 میلیون تومان برای این طرح اختصاص داده شده است.  

خراسان جنوبی ظرفیت‌های عالی اما ناشناخته دارد 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی است که متأسفانه ناشناخته مانده است. 

سیدعلیرضا موسوی‌نژاد با بیان اینکه هنوز بیرجند، بروجن، بجنورد با هم اشتباه گرفته می‌شوند، یادآور شد: اگر کار منسجمی برای معرفی استان و شناخت دانش آموزان از جاذبه‌ها و نخبگان استان شود قطعا برای پرورش و آموزش آینده سازن کشور قدم‌های بزرگی برداشته‌ایم.  

وی با اشاره به برگزاری اردوهای دانش آموزی به کویرتایر، پدافند غیرعامل و سایر نقاط استان، خاطرنشان کرد: طرح ایران گشت یک کار خاص و ویژه است که ایجاد انگیزه می‌کند و ما از آن حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است