Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری گفت: متاسفانه امروز در ۷۰درصد زندگی اهالی معطوف به کمک یارانه پرداختی امکان پذیر شده است که این موضوع نشان می‌دهد تاکنون برنامه ریزی خاصی برای اشتغال در روستاها نداشتیم.

سید کمال پاک‌فطرت در بازدید از شهرستان استهبان و دیدار با فرماندار و تعدادی از دهیاران این شهرستان با تاکید بر تغییر رویه روستاها پیرامون درآمد زایی گفت: تا زمانی که مسئله تعاونی دهیاران حل نشده و این تعاونی ها در سطح استان فعال نشوند بخش عمده ای از سود محصولات تولیدی در جیب واسطه ها و افرادی خارج از روستا و مجموعه دهیاری‌ها می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهم‌ترین اولویت ما راه‌اندازی هدفمند و منسجم تعاونی دهیاران است و به جد پیگیر اجرایی شدن آن هستیم چرا که تا تعاونی ها راه نیفتند بار ما روی زمین خواهد ماند.

پاک فطرت تاکید کرد: باید ضمن راه‌اندازی این تعاونی‌ها آنها را به روز نگه داشت در همین زمینه به هر تعاونی که طرحی اقتصادی داشته باشد یک میلیارد و نیم تسهیلات کم بهره می‌دهیم.

وی همچنین با انتقاد از دیدگاه اشتغالی به پست دهیاری گفت: دهیار پاره وقت نمی تواند برای روستا منشا تحول و دگرگونی باشد و دفتر امور روستایی با رصد این موارد افرادی که توان خدمت و وقت گذاشتن برای روستاها را ندارند کنار خواهد گذاشت زیرا امروز به دهیاری نیاز داریم که نه از روی اشتغال بلکه با عشق به روستاییان حاضر باشد تا این مسئولیت را قبول کند.

وی همچنین از شوراهای روستایی در استان خواست تا با خودداری از انتخاب قومیتی و رابطه‌ای دهیاران به دنبال تعیین ملاک و معیارهای کاربدی در این زمینه باشند و افزود: هر کس که برای روستاییان وقت نگذارد و بخواهد وقتش را جیره بندی کند خائن است.

مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری حل معضل آب در روستاها را نیازمند تقویت و گسترش فرهنگ سازی در روستاها از سوی دهیاران دانست و افزود: امروز نیمی از روستاهای فارس به دلیل عدم توجه و گسترش خشکسالی خالی از سکنه هستند در حالی که اگر فرهنگسازی هار لازم توسط دهیاران انجام گرفته بود امروز شاهد بحران فراگیر آب در استان نبودیم.

پاک فطرت دهیاران را افرادی متفاوت با سایر اهالی روستایی دانست و گفت: این تفاوتی که خود دهیاران نیز آن را پذیرفته‌اند در چنین جاهایی می باید نمود پیدا کند.

پاک فطرت در ادامه بر گسترش برنامه‌های اقتصادی مطابق با وضعیت هر روستا تاکید کرد و گفت: کار اقتصادی تنها احداث کارخانه نیست. توسعه گردشگری، کارهایی همچون توسعه کشت گلخانه ای و پرورش حیواناتی همچون زالو و مشاغل خرد خانگی زیرمجموعه کارهای اقتصادی محسوب می شوند.

وی افزود: در برخی روستاها میتوان به صورت پایلوت کار کرد و بعد کار را به  تمام روستاها توسعه داد. 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امور روستایی درآمد عشق فرهنگ سازی یارانه جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدی‌زاده در نشست با مسئولان امور روستایی و شورا‌های استانداری بوشهر با بیان این‌که مسئولان استان توجه ویژه‌ای به عمران روستا‌ها دارند، افزود: در همین راستا اعتبار عمران روستایی در حوزه‌های مختلف افزایش یافته است.

وی با بیان این‌که استقرار دهیاری در روستا‌ها باعث افزایش بودجه روستا و بهبود وضعیت عمرانی آن خواهد شد، اضافه کرد: از ۶۱۹ روستای استان بوشهر، در زمان حاضر ۳۹۳ روستا دهیاری دارند.

استاندار بوشهر از صدور مجوز استخدام نیروی جدید در دهیاری‌های استان خبر داد و گفت: با پیگیری انجام شده مجوز به‌کارگیری و استخدام ۲۰۲ نفر نیروی جدید در دهیاری‌های استان از سوی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور صادر شد.

وی اظهار کرد: این نیرو‌ها قرار است با تخصص‌های مختلف از جمله کارشناس امور اداری و فناوری اطلاعات، مسئول فنی، عمرانی و خدمات روستایی، کارشناس حقوقی و امور قراردادها، امور مالی، خدمات روستایی، کارشناس اقتصادی و سرمایه‌گذاری و نیز آتش‌نشان، راننده و کارگر خدماتی مشغول به‌کار شوند.

محمدی‌زاده با اشاره به این‌که آخرین به‌کارگیری نیرو در دهیاری‌های استان مربوط به سال ۱۳۹۸ بوده است، گفت: به‌کارگیری نیرو‌های متخصص و تازه نفس تاثیر بسیار مطلوبی بر کیفیت خدمات دهیاری‌ها به مردم روستا‌های استان بوشهر خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان