Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: «رسمی شدن مرز سیران‌بند بانه و بازگشایی بازارچه سیف سقز» یکی از درخواست‌ها و مطالبات همیشگی فعالان اقتصادی، مسئولان و مردم است. ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۴ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزاش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسین فیروزی شامگاه یکشنبه در سی‌ویکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که با دستور کار بررسی مسائل و مشکلات فراروی تجار و صادرکنندگان استان در سالن شهدای دولت استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: در سفر اخیر، دبیر ستاد اقتصادی ایران با عراق و سوریه وضعیت جاده مریوان را مشاهده و برای انعکاس مشکلات این محور به تهران اعلام آمادگی کردند، همچنین از مرز باشماق و مرز سیران‌بند بازدید و جلسه‌هایی با فعالان اقتصادی و مدیران شهرستان مریوان و بانه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مهم‌ترین مطالبات این جلسات اشاره کرد و گفت: بحث واگذاری زمین‌های مرز باشماق به اداره‌کل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان کردستان مطرح که فرایند‌های اداری آن انجام و بخشی از آن نیز باید توسط ستاد کل نیروهای مسلح پیگیری شود چراکه باید ساماندهی مرز براساس قوانین و مقررات انجام بگیرد و اجرای پروژه‌های عمرانی مرز تسریع یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تصریح کرد: موضوع هماهنگی‌های مرز باشماق و بین بخشی که مرتبط به استان است در حال انجام و بخش‌های هماهنگی‌های سطح ملی نیز توسط هیئت همراه در دستور کار قرار گرفت.

وی به مطالبه مردم کردستان اشاره کرد و گفت: «رسمی شدن مرز سیران‌بند بانه و بازگشایی بازارچه سیف سقز» یکی از درخواست‌ها و مطالبات همیشگی فعالان اقتصادی، مسئولان و مردم است که در دو روز گذشته نیز بسیار مورد بحث قرار گرفته است.

وعده استاندار کردستان برای بازگشایی "بازارچه مرزی سیف" سقز کردستان|بازگشایی "بازارچه مرزی سیف" سقز به شرط فراهم‌شدن زیرساخت‌ها کردستان|حل مشکلات «بازارچه‌های مرزی باشماق، سیران‌بند و بازگشایی بازارچه سیف سقز» مطالبه مردم است

فیروزی افزود: وجود ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه نشان از یک توجه و اهمیت کل نظام به مسئله راهبردی توسعه اقتصادی ایران با این کشورهاست و نماد هماهنگی و همگرایی بین بخشی در همه حوزه‌های مدیریتی نظام، نیروهای مسلح و قوه مجریه، قضائیه و مقننه است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان خاطرنشان کرد: در مرز باشماق، سیران‌بند و بازراچه سیف باید سیاست‌ها را اجرایی، پیاده و عملیاتی کنیم و از دیدگاه بنده حرف‌زدن در مورد ساختارها به نوعی نشان از هدف هماهنگی‌های بین‌بخشی و توسعه صادرات، توسعه روابط اقتصادی با کشورهای هدف و اهمیت راهبردی در سیاست خارجی ایران است.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اظهار کرد: برپایی نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران فرصت مغتنمی برای تقویت فعالیت‌های اقتصادی به ویژه صادرات با معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های موجود کشور و به تبع استان در این عرصه بود.

علی نوری اضافه کرد: تیم اقتصادی استانداری کردستان با همراهی بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی سنندج در این نمایشگاه ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف به ویژه کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری را به هیات‌های تجاری معرفی کردند.

وی ادامه داد: در مدت برپایی نمایشگاه، تفاهم نامه همکاری اقتصادی با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان، ایران و روسیه در حوزه آبزیان و صادرات انواع آبمیوه و دلستر منعقد شد.

نوری بیان کرد: تفاهم نامه همکاری اقتصادی و منعقد شده بین کردستان و اتاق مشترک ایران و ارمنستان در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و معرفی ظرفیت‌های پتروشیمی با محوریت صادرات است.

وی اظهار کرد: با اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت هم در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و صنایع دستی استان و مصالح ساختمانی و بخش معدن تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی منعقد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: افزون بر انعقاد تفاهم نامه در چند روز برپایی این نمایشگاه با مسئولان کشوری هم دیدار‌هایی داشتیم و در آن به بیان نیاز‌ها و مطالبات و استعداد‌های استان پرداختیم.

استاندار کردستان هم در سومین روز از برپایی نمایشگاه اکسپو۲۰۲۴ تهران به همراه هیاتی از مدیران استان از این نمایشگاه بازدید کرد.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه هشتم تا چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برپا بود.

در این نمایشگاه پنج روزه، محصولات و دستاورد‌ها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی عرضه شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • استان یزد، غرفه برتر نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • تبریک شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به معلمان و کارگران
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی