Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز ، از فیلم «جان دار» می توان به عنوان ورود دهه هفتادی ها به سینمای ایران یاد کرد. حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری کارگردانان این فیلم متولد ۷۳ هستند و فیلمشان در بخش «نگاه نو» جشنواره فجر به نمایش در خواهد آمد.

در این فیلم فاطمه معتمدآریا، حامد بهداد، جواد عزتی، باران کوثری، مسعود کرامتی، علی شادمان، گیتی قاسمی، محمد علی محمدی، امیر احمد قزوینی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ایفای نقش می کنند و تا قبل از اعلام فیلم های راه یافته به بخش سودای سیمرغ به نظر می رسید این فیلم شانس زیادی برای ورود به بخش مسابقه سینمای ایران در جشنواره سی و هفتم داشته باشد، اما در کمال تعجب بسیاری از خبرنگاران این فیلم نتوانست به سودای سیمرغ راه پیدا کند.

نکات حاشیه ای

از شب گذشته عوامل این فیلم به همراه بازیگران آن تصویر سیاه رنگی با نوشته «جان دار» در صفحات اجتماعی خود منتشر کردند که به نظر می رسد در اعتراض به عدم راه یابی این فیلم به بخش سودای سیمرغ جشنواره سی و هفتم است.

نکات جذاب

حضور بازیگران شاخص و نام آشنا در هر فیلم سینمایی می تواند به نقطه قوت آن تبدیل شود. «جان دار» نیز فیلم پربازیگری است که این موضوع می تواند باعث افزایش جذابیت آن شود. نام هایی نظیر فاطمه معتمدآریا، حامد بهداد، باران کوثری، علی شادمان و جواد عزتی می توانند مخاطبان بسیاری را برای تماشای این فیلم به سینماها بکشاند.

شانس جایزه

با اینکه «جان دار» هنوز به نمایش درنیامده اما شنیده می شود از فیلم های مهم و قابل توجه جشنواره امسال است. حسین امیری دوماری و پدارم پور امیری که فیلمنامه «ما همه با هم هستیم» کمال تبریزی را هم به نگارش درآورند شانس قابل قبولی برای دریافت سیمرغ بهترین فیلم، کارگردانی و فیلمنامه از بخش «نگاه نو» جشنواره فجر دارند.

سایر عوامل فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش ، موسیقی: امیر توسلی، طراح چهره پردازی: عباس عباسی، طراح صحنه: بابک کریمی طاری، صدابردار: طاهر پیشوایی، صداگذار: محمدرضا دلپاک ، تدوین: بهرام دهقانی، مشاور کارگردان: محسن قرایی، مشاور رسانه ای: میثم‌محمدی، عکاس: اردلان آزرمی

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سینمای ایران ایران شاخص فیلم سینمایی کمال تبریزی رسانه باران کوثری حامد بهداد فیلم سینمایی فاطمه معتمدآریا جواد عزتی جان دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • خداداد: سرنوشت دست استقلال است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • نویدکیا: یک تیم داغان را تحویل گرفتم!
  • قصه یک عشق در تمرین استقلال
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رادیویی پژواک
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد