Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسماعیلی و سعید ثابت آثاری از فرامرز پایور را در قالب دو نوازی و گروه ‌نوازی اجرا می‌کنند

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سی‌وچهارمین جشنواره موسیقی فجر، «سعید ثابت» در باره اجرای خود در سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر گفت:« طبق روال همیشگی، اجرای ما در جشنواره‌ دو بخش دارد. بخش اول اجرا ، دو نوازی سنتور و تمبک، با حضور استاد محمد اسماعیلی است و در قسمت دوم، گروه‌نوازی انجام می‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 «نوازنده و مدرس سنتور» با اعلام دو بخشی بودن اجرای خود در جشنواره موسیقی فجر گفت: « در بخش گروه نوازی، ما اجرایی در دستگاه شور خواهیم داشت. نخستین قطعه‌ این بخش، قطعه‌ی «راز و نیاز»، اثر استاد فرامرز پایور است که با تنظیم خود ایشان اجرا می‌شود. قطعه‌ی دومِ این اجرا هم ، تصنیف «هاتف»، از آثار استاد پایور است که با تنظیم ایشان اجرا خواهیم کرد.»

این نوازنده‌ی سنتور خاطرنشان کرد:« در ادامه‌ی گروه‌نوازی بخش دوم، چهارمضراب شور، اثر استاد پایور با تنظیم من اجرا خواهد شد، سپس تصنیف «بهانه»، با آهنگسازی و تنظیم خود بنده اجرا می‌شود، بعد از آن قطعه‌ی «فرود»، اثر استاد پایور و تنظیم من، اجرا خواهد شد. این اجرا در نهایت با تصنیف «نغمه‌ی چنگ»، با آهنگسازی و تنظیم من به پایان خواهد رسید.»

وی ادامه داد:« خواننده‌ی بخش گروهی در این اجرا نیز «علی‌رضا فریدون‌پور» است.»

این استاد سنتور درباره‌ی رویکرد جشنواره‌ی بین‌المللی موسیقی فجر در توجه به آثار آهنگسازان ایرانی خاطرنشان کرد: «به طور کلی، موسیقی کلاسیک حتی در دیگر کشورها هم مظلوم واقع می‌شود.»

او ادامه داد:« ما موزیسین‌ها تنها بخشی از مساله‌ی بالندگی موسیقی ایرانی هستیم که وظیفه‌مان حفظ و اشاعه‌ی موسیقی است. اما بار بر دوش ما نیست. مگر یک موزیسین چقدر می‌تواند در آموزشگاه خود با تدریس موسیقی، موسیقی ایرانی را حفظ کند؟ این تمام آن چیزی نیست که بر عهده‌ی ماست. هم‌سو با ما، دولت‌ها موظفند با آموزش و توسعه‌ی موسیقی ایرانی، گستره‌ی این موسیقی را بسط دهند.»

ثابت با طرح این سوال که بسامد موسیقی ایرانی در رادیو و تلویزیون کشور چقدر است، افزود: «اگر دولت‌ها درصدد ارتقای فرهنگی باشند، به موسیقی ایرانی توجهی شایسته و شایان نشان خواهند داد. صدا و سیما لازم است به عنوان رسانه‌ای فراگیر به موسیقی ایرانی و حتی به آموزش آن توجه نشان دهد تا گوش مردم را با آثار خوب ایرانی تقویت کند».

گفتنی است سعید ثابت، نوازنده و مدرس سنتور، از جمله‌ شاگردان استاد فرامرز پایور است که در کارنامه‌ی هنری او  تجربه‌ی همکاری با شهرام ناظری، حمیدرضا نوربخش، علی رستمیان و بهرام باجلان به چشم می‌خورد.

لازم به ذکر است سی‌وچهارمین جشنواره موسیقی فجر از تاریخ 24 تا 30 بهمن ماه سال جاری با دبیری دکتر شاهین فرهت در تهران برگزار می‌شود.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل آیت الله سید حاتمی کانون های مساجد استان گلستان مجلس استاد پرورش استاد علی اکبر پرورش کرمان کلیسا فرامرز پایور ثابت و اسماعیلی روایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کنسرت گروه موسیقی هوران به سرپرستی بهروز قهاری آخر هفته گذشته به تهیه کنندگی مجید فلاح پور ،‌ خوانندگی علیرضا جعفرزاده در تالار وحدت تهران به صحنه رفت.

قطعات «گذرگاه»، «جان و‌ جهان»، «ساحل عشق»، «قاب عکس»، «گرجان عاشق»، «بی همگان»، «دنیا همه هیچ»، «تنهایی»، «کابوس»، «دلتنگ»، «حیلت رها»، »با من صنما» و  «آن دلبر من» در این کنسرت اجرا شد. بخش عمده‌ای از این قطعات به تازگی مجوز گرفته و برای نخستین بار به اجرا در می‌آمدند و تنظیم قطعات نیز همگی با فردین فیروزکوهی بود.

یکی از بخش‌های جذاب این کنسرت اجراهای بی کلام گروه دف‌نوازان به سرگروهی سبا حسنی و معصومه ابراهیمی و اجرای گروه کر به سرپرستی «تانیا شیخ» بود که مخاطبان را در سالن به وجد آورد. گروه دف با تعداد قابل توجهی که داشتند، توانستند قطعات بی کلام جذابی را به اجرا در بیاورند و حتی بهروز قهاری سرپرست گروه نیز یک تک نوازی دف به زیبایی به نمایش در آورد.

علیرضا جعفرزاده خواننده جوان این کنسرت نیز به خوبی توانست از پس قطعات دشوار مولانا با تحریرهای پیچیده بر بیاید.

قهاری سرپرست گروه در بخشی از اجرا با تشکر از اعضای گروه که ماه‌هاست برای یک اجرا مشغول هستند و معرفی میهمانان گفت: در روزگاری که موسیقی درست آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نمی گیرد، از حضور همه شما تشکر می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم این چراغ را روشن نگه داریم.

قهاری در انتهای کنسرت تمامی اعضای گروه را جلوی سن دعوت کرده و آنها را معرفی کرد .

فردین فیروزکوهی (سنتور)، مجتبی اسحاقی (سه‌تار)، مونا سعیدی و امیرحسین عبدالله‌پور (کمانچه)، ستاره مستفیضی (عود)، معصومه نژادحسن و فرخ حقیقی (تار)، ایلیا سعیدی (سنتورباس) و حامد جوهرستانی (پرکاشن) نوازندگان گروه هوران را تشکیل می‌دهند که با همراهی گروه کُر به سرگروهی تانیا شیخ و گروه دف نوازان به سرگروهی سبا حسنی و معصومه ابراهیمی در تالار وحدت روی صحنه می‌روند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم