Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار میوه و صیفی اظهار کرد: هم اکنون قیمت برخی اقلام همچون چغندرقند، سیب زمینی، کلم و هویج با نوسانات چشمگیری نسبت به هفته گذشته در بازار روبرو شده است.

وی با اشاره به اینکه افزایش قیمت این اقلام ارتباطی به گران فروشی ندارد، افزود: قیمت این اقلام در مبدا به دلایل نامعلوم ناشی از بی سر و سامانی بالا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگر از ثبات حاکم بر بازار میوه خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو پرتقال شمال یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، پرتقال جنوب ۵ تا ۹ هزار، خرمالو شمال ۳ تا ۵ هزار، خرمالو کن ۵ تا ۹ هزار، ازگیل ۷ تا ۱۴ هزار، انار ۴ تا ۹ هزار، انگور شاهرودی ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار، خربزه ۲ تا ۶ هزار و هندوانه یک هزار تا ۳ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت هر کیلو خیار گلخانه را ‌۲ تا ۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: همچنین قیمت هر کیلو خیار بوته‌ای یک هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، سیب لبنانی زرد ۴ تا ۹ هزار، سیب‌ لبنانی قرمز ۳ تا ۸ هزار، کیوی ۴ تا ۹ هزار، گریپ فروت تو سرخ ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰، لیمو شیرین ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰، موز ۹ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰، نارنگی بندری ۸ تا ۱۷ هزار، نارنگی یافا ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۵۰۰، نارنگی انشو ۳ تا ۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی نرخ هر کیلو لیموترش سنگی را ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: هر کیلو نارنج با قیمت یک هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰، بادمجان قلمی ۴ تا ۵ هزار، بادمجان گلخانه‌ای ۴ تا ۸ هزار، پیاز زرد یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، پیاز قرمز ۲ تا ۳ هزار، چغندر قند ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، ترب سفید یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰، ترب سیاه یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ و سیب زمینی یک هزار و ۸۰۰ تا ۳ هزارتومان در میادین عرضه می‌شود.

کارگر با اشاره به نرخ سایر صیفی در بازار بیان کرد: قیمت هر کیلو گوجه فرنگی بوته‌ای ۲ تا ۴ هزار و ۵۰۰، گوجه فرنگی گلخانه ۴ تا ۸ هزار، لوبیا سبز ۳ تا ۵ هزار و ۵۰۰، هویج یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، سیر خشک ۴ تا ۱۰ هزار، کاهو پیچ سالادی ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، کاهو رسمی ۲ تا ۳ هزار، کلم بروکلی ۳ تا ۷ هزار، شلغم یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰، کرفس یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، فلفل تند ریز ۳ تا ۶ هزار، فلفل دلمه بند ۷ تا ۱۱ هزار و کدو حلوایی ۲ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی قیمت هر کیلو سبزی جور (پلو، آش، قورمه) را ۲ تا ۳ هزار و سبزی خوردن را ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی در پایان از فراوانی میوه در بازار خبر داد و گفت: با توجه به افزایش عرضه نسبت به تقاضا پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در بازار رخ ندهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۵۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد

به گزارش قدس آنلاین، حسین اصغری درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: در حال حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و ... تامین می شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولید کننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولید کننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز سال جاری نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه سال جاری در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ
  • ۸۰ درصد آبیاری مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوارتیپ است
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • برداشت ۹۶۰ تن سبزیجات برگی از گلخانه‌های خراسان جنوبی