Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به درآمد شرکت ملی نفت در سال آینده تاکید کرد که این درآمد باید شفاف سازی شود و مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور جلسه‌ی علنی امروز مجلس بیان کرد: مردم در مقابل تمام سختی‌ها عالمانه برخورد کرده‌اند و هرگونه کاستی‌ها در خصوص سوء مدیریت را به خاطر اصل نظام تحمل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز بودجه‌ی سال ۹۸ در مجلس در حال بررسی است. اگر به یاد داشته باشید دو سال گذشته بین بنده و نماینده دولت بحثی بود. ایشان می‌گفتند درآمد ما از یارانه‌ها ۳۱ هزار میلیارد است اما من گفتم ۸۷ هزار میلیارد. رئیس مجلس، دیوان محاسبات را برای حل این اختلاف حاکم قرار دادند. دیوان محاسبات هم گفت که درآمد ۳۶ هزار میلیارد است ولی برای امسال مقرر شد که این درآمد ۱۱۰ هزار میلیارد باشد و برای سال آینده هم ۱۴۲ هزار میلیارد باشد.

وی افزود:‌ یادتان باشد که دولت می‌گفت پول ندارم یا نمی‌توانم یارانه بدهم ولی چرا امروز این موضوع را بیان نمی‌کند؟ این به دلیل این است که شما نمایندگان در این خصوص شفاف سازی کردید و ۱۴۲ هزار میلیارد تومان از اول فروردین به خزانه دولت رفت. ما برای سال ۹۸ راهی به غیر از شفافیت در بودجه نداریم.  در طول دهه‌هایی که گذشت ۱۴ و نیم درصد فروش نفت به دلار در اختیار شرکت‌ نفت قرار گرفت ولی چه کسی این موضوع را بررسی کرد؟ آیا مجلس در این خصوص بررسی‌ انجام داد؟  برای سال آینده در تحریم با دلار ۸۰۰۰ تومان ۶.۶ میلیارد دلار که می‌شود ۵۲ هزار میلیارد تومان سهم شرکت نفت است. این موضوع باید محاسبه شود. آری همه باید به موضوع کارگران عسلویه توجه کنیم اما باید به موضوع شفاف سازی هم اهمیت دهیم. ما باید مشکل بازنشستگان و فرهنگیان را حل کنیم. آیا نمایندگان می‌توانند به نیازمند کمک کنند؟ آری مجلس می‌تواند .

نماینده مردم همدان اظهار کرد:‌ کمیسیون آموزش و فراکسیون فرهنگی موضوع خصوصی سازی آموزش و پرورش را حذف کرد. کمیسیون تلفیق هم این موضوع را حذف کند. برای سال آینده بودجه کشور اعتمادساز باشد و برای مردم ایجاد آرامش کند. لذا هر چه دارد باید خرج مردم شود. مردم از مجلس ناراضی هستند. ما باید در خصوص شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز و پتروشیمی شفاف سازی کنیم و درآمدها را مشخص کنیم. امسال باید بودجه به شکلی باشد که شفافیت لازم را داشته باشد.

وی در پایان بیان کرد: آقای روحانی وقتی شما در خصوص بودجه به مجلس گزارش می‌دادید گویا جایگاه یک نماینده با شما تغییر کرده بود شما انتقاد می‌کردید ولی شما باید بگویید که چه کردید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بودجه 98 درآمدهای نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • طهانی مقدم: طرح سربازی حرفه ای باعث افزایش کارآمدی سربازان می‌شود + فیلم
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟