Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@17:24:22 GMT

انتشارات سروش آماده اوج گیری است

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۱۱۷۵۶

انتشارات سروش آماده اوج گیری است

به گزارش خبرنگارمهر، مراسم تکریم مجید بلالی و معارفه ابراهیم شمشیری به‌عنوان مدیرعامل جدید انتشارات سروش، عصر امروز چهارشنبه ۱۹ دی در ساختمان سروش برگزار شد.

مجید بلالی مدیرعامل پیشین انتشارات سروش در این مراسم گفت: بعد از آقای فیروزان و شعر دوست و تحولات فرهنگی کشور، سروش نتوانست خود را با سرعت تغییرات هماهنگ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سروش تنها یک ناشر نیست بلکه یک گروه مطبوعاتی بوده و بخش زیادی از خانواده مطبوعاتی کشور، دوره هایی را در آن گذرانده اند. بسیاری از نویسندگان و شاعران چه به عنوان صاحب اثر و چه در مقام مدیر اجرایی همه به نوعی وامدار سروش بوده اند.

وی افزود: سروش یکی از افتخارات و سرمایه های بزرگ صدا و سیما و کشور است اما طی ۵-۶ سال گذشته مشکلات تشدید شد و تغییر ابزارهای ارتباطی که به نوعی صنعت نشر کشور را پشت سر گذاشت، باعث شد سروش دچار مشکل شود و نتواند خود را با شرایط محیطی همراه کند. در شرایط فعلی روزی نیست که چند کتابخانه یا مجله تعطیل نشود. هرچند فکر و اندیشه در عرصه های دیگری بروز پیدا می کند اما هیچ چیز نمی تواند جای کتاب و نوشتن را بگیرد.

بلالی ادامه داد: سروش از دهه ۷۰ به عنوان یک شرکت دولتی تغییر وضعیت داد اما همچنان رویکرد سازمانی داشت. مشکلات زیاد انتشارات تا دقیقه ۹۰ روی هم جمع شده اند تا در نهایت مثل سیلی روی این مجموعه آوار شوند که نمی شد از پسشان برآمد. ما یک ارگان دولتی صرف نبودیم که کارهای اداری، سامان داده شود و ما بخواهیم فقط کار فرهنگی کنیم. همین شد که از سروش، پیکری فرتوت و بیمار باقی ماند و متأسفانه در دوره ای از صدا و سیما به این جمع بندی رسیدند که این فرزند کهنسال را به خانه سالمندان بفرستند. در برهه ای هم حتی به فکر فرستادنش به دیار باقی افتادند  که اقداماتی هم در این زمینه انجام شد اما آقای علی عسگری که به صدا و سیما آمد، یک گزارش کلی گرفت و دستور داد جلوی این اقدام گرفته شود.

مدیرعامل پیشین انتشارات سروش گفت: به من گفته شد که دو سال فرصت داری شرکت را نجات دهی و از حالت بحرانی خارج کنی. روزی که می خواستم به سروش بیایم با چشم انداز مبهمی مواجه بودم و نمی دانستم وارد چه معرکه ای می شوم. مشکلات شرکت هم عمدتاً اجرایی بودند تا فرهنگی. جا دارد که اذعان کنم که در دو سال گذشته دوره پرفشاری را گذراندیم چاره ای هم نبود. کمکی که سازمان به سروش می کند تقریبا معادل با کمکی است که ۵ سال پیش می کرد. حالا با وضعیت فعلی مسائل اقتصادی این کمک را مقایسه کنید! با این منابع اندک واقعا فکر می کنم کارکنان نجیب سروش شرایط سخت را به صورت فوق العاده تحمل کردند.

وی افزود: احساس من بعد از دو سال این است سروش ققنوس وار به سپهر فرهنگی کشور برگشته و آماده اوج گیری است. من خیلی تلاش نکردم با منابع مالی مشکلات را حل کنم بلکه سعی کردم با افزایش بهره وری منابع انسانی این کار را انجام دهم. یعنی در حال حاضر هر فرد در سروش دو برابر زحمت می کشد و با نصف ظرفیت پرسنل کارها را پیش برده ایم.  به دلیل برخی از اخبار یأس آور درباره سروش، سازمان دربرهه ای از ما فاصله می گرفت.

سخنران پایانی این مراسم شمشیری بود که گفت: بزرگترین سرمایه هر مجموعه نیروی انسانی است.

وی با اشاره به مسئله چاپ کتاب گفت: در این زمینه بحث ظرفیت سازمان صدا و سیما در باره کتاب مطرح است. تلاش جدی ما این است که هم از ظرفیت های سروش برای صدا و سیما استفاده کنیم و هم از ظرفیت های سازمان برای سروش و فعال سازی بخش کتاب بهره ببریم.

کد خبر 4508800 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: انتشارات سروش سازمان صداوسیما مراسم تودیع و معارفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه

هشت اثر از ایران به عنوان نامزد فهرست کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه معرفی شدند. 

به گزارش ایسنا، گروه جوایز کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه شورای کتاب کودک در جلسه داوری اسفندماه ۱۴۰۲ از میان آثار رسیده، هشت اثر را برای معرفی به دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) انتخاب کرد. 

 در بخش کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه:  

«افسانه نمکی» (کتاب حسی – لمسی) طراحی و اجرای ستاره اقتداری. این کتاب براساس روایتی از روستای کبودر آهنگ همدان بازنویسی شده. برای فعال کردن کودکان نابینا و کم‌بینا درحین خواندن کتاب از المان‌های معماری ایرانی  و ابزارهای سنتی استفاده شده است. 

«خاله می‌بافه من می‌پوشم» (کتاب حسی – لمسی) طراحی و اجرای سودا آزادی، نویسنده خط بریل ناصر مرادی. از ویژگی‌های کتاب راویت داستان توسط ﮐودکی نابیناست. از بافت‌های متنوع و حجم‌های گوناگون در ساخت اثر استفاده شده است. ظرافت اجرا و تنوع در بافت‌ها برای کودک با آسیب بینایی جذاب است. 

«روباه و زاغ» (کتاب حسی – لمسی) طراحی و اجرای سمانه نادری. بازسازی یک روایت کلاسیک  به شکل حسی - لمسی. استفاده از بافت‌های متنوع برای نمایش شخصیت‌ها و فضای داستان. ابتکار عمل در ساخت کتاب برای حرکت شخصیت‌ها به وسیله مخاطب.

 «من مترسکم ولی می‌ترسم» نویسنده احمد اکبرپور، تصویرگر مریم طهماسبی، انتشارات فاطمی، کتاب‌های طوطی. (اثر صوتی گروه جیکو، وابسته به کمیته خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) 

 «تو یک جهانگردی» نویسنده شهرزاد شهرجردی، تصویرگر غزل فتح الهی، انتشارات فاطمی، کتاب‌های طوطی. (اثر صوتی گروه جیکو، وابسته به کمیته خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) 

 «موزی که می‌خندید» نویسنده حمیدرضا شاه‌آبادی، تصویرگر حسن موسوی، انتشارات افق.(اثر صوتی گروه جیکو، وابسته به کمیته خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) 

در این سه اثر صوتی در کنار خواندن متن از موسیقی و جلوه‌های صوتی برای انتقال بهتر مفاهیم استفاده شده و برای شنونده‌ با آسیب بینایی فضایی ایجاد می‌کند که می‌تواند داستان و تصاویر کتاب را از طریق صدا در ذهن خود تصور کند. 

در بخش کتاب با شخصیت‌های معلول:   

 «جهان مال من است» نویسنده تهمینه حدادی، تصویرگر هاله قربانی، انتشارات فاطمی، کتاب‌های طوطی. داستان با روایتی ساده به جزئیاتی از تجربیات خیال‌انگیز کودکی می‌پردازد. شخصیت‌پردازی در متن پویاست و عدم آشکارسازی و عدم تمرکز بر معلولیت کودک دیده می‌شود. 

«ترسناک‌ترین کاری که تا حالا انجام دادی چه بوده؟» نویسنده سولماز خواجه‌وند، تصویرگر مرجان وفاییان، انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان. داستان با شخصیتی باورپذیر، به دور از کلیشه‌ها و با برانگیختن حس پذیرش معلولیت به موضوع ترس از دیدن و بینایی می‌پردازد. 
  
داوران گروه جوایز کودکان با نیازهای ویژه شورای کتاب کودک، مرضیه شاه کرمی، سوده کریمی، مرجان ریحانیان، ماندانا رضوی زاده، میترا مؤدب، فریبا کیهانی و طاهره بشیر هستند. مسعود طاهریان( عضو نابینای گروه‌ خدمات کتابداری برای کودکان با نیازهای ویژه) نیز به عنوان مشاور در گروه حضور دارد. 

دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان هر دو سال یک بار فهرستی از کتاب‌های مناسب برای کودکان ویژه را به منظور ایجاد فرصت لذت از کتاب برای کودکان ویژه، تشویق ناشران و توسعه این نوع محصولات منتشر می‌کند. داوری نهایی در تورنتو کانادا برگزار می‌شود و آثار برگزیده در فهرست دوسالانه‌ای تحت عنوان کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه منتشر و در نمایشگاه کتاب کودک بولونیا ۲۰۲۵ به نمایش گذاشته می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرم آماده سروش برای دفاع از قهرمانی‌های پرسپولیس
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • واحدهای سیار برای پخش HD لیگ برتر!
  • واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری قم به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • بررسی وضعیت عفاف و حجاب در برنامه «آرمان»
  • عرضه ویژه کتاب‌های انتشارات علمی و فرهنگی
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • احمد شهریاری مدیرعامل استقلال می‌شود؟! پتروشیمی خلیج فارس آماده جدال حقوقی با صدا و سیما بر سر حق پخش