Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اسماعیل بایبوردی فرماندار آران و بیدگل امروز در شورای اداری این شهرستان اظهار داشت :  از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱۵ میلیون دلار فرش ماشینی از این شهرستان صادر شده است که این صادرات بیشتر به کشور های حاشیه خلیج فارس و برخی از کشور های اروپایی و آسیای میانه صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود ۸۰۰ واحد صنعتی در آران و بیدگل تاکید کرد : از این تعداد واحد صنعتی، ۵۰۰ واحد مربوط به شرکت های تولیدی فرش ماشینی است که در شرایط سخت تحریمی این میزان صادرات وجود داشته است.

فرماندار آران و بیدگل با بیان اینکه  بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی یکی از دغدغه های ماست، ابراز داشت: استقرار صنایع نوین برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و هدایت به سوی رشته های الکترونیک، نانو، بایو و گردشگری پاک مبتنی بر ارزش های ایرانی اسلامی با ایجاد اشتغال می تواند مردم را در قطار انقلاب سوار شده نگهدارد.

بایبوردی  با تاکید بر اینکه امروز آمریکایی ها به دنبال اختلاف اندازی میان مردم و مسئولان هستند، بیان داشت: مدیران دستگاه ها در این میان وظیفه سنگینی بر دوش دارند و باید به فکر کارآفرینی باشند و سرمایه گذاری را فرصت بدانند.

وی با اشاره به اینکه برخی مدیران در گذشته مانده و متوجه نیستند که شرایط تغییر کرده است ، گفت : اشتغال ، تولید پایدار و مولد موضوع محوری مسئولان ارشد نظام در چند سال گذشته بوده است.

فرماندار آران و بیدگل اضافه کرد : اکنون میان  بلوغ زیستی و اقتصادی فاصله افتاده و بخشی از آسیب های اجتماعی ناشی از این امر است ، بر این اساس باید به کارآفرینی و اشتغال با دید مثبت نگریسته و قوانین در راستای تسهیل شرایط برای این مهم مصوب شود.

بایبوردی تصریح کرد : شاید مردم از ما انتظار چندانی نداشته باشند اما ما مسئول هستیم و هم در این دنیا و هم در آخرت باید پاسخگو باشیم که در این راستا رعایت نظم و انضباط اداری ، اشراف اطلاعاتی و محیطی و جمعیتی ، سرعت عمل، تصمیم گیری درست و بهنگام ، مردم مداری ، عدالتخواهی و تلاش برای رفع تبعیض ، توجه به حقوق شهروندی و حفظ بیت المال در دستور کار باید باشد.

وی همچنین امنیت همه جانبه را از جمله نیازهای اساسی جوامع دانست و  ابراز داشت: انسان  در کنار نیازهای اولیه مانند تغذیه ،  نیازمند امنیت نیز هست چراکه از مهمترین شرایط بقای جامعه سالم که در توسعه نیز  تاثیرگذار است همین امنیتی است که شاید در وهله نخست از اهمیت آن غافل باشیم.

 

از ۸۰۰ واحد صنعتی در آران و بیدگل ۵۰۰ واحد مربوط به شرکت های تولیدی فرش ماشینی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۱۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۱۴۰۲، ۳۳۲ هزار و ۷۱۲ تن کالای غیرنفتی با ارزش ۳۰ میلیون دلار از استان کهگیلویه و بویراحمد صادر شده است.

سید امیرتیمور موسویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: میزان صادرات تولیدی سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل بیش از ۱۰۰ درصد، و میزان کل صادرات با بازرگانان طی این مدت بیش از ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: کلینکر سیمان، محصولات آرایشی بهداشتی، عصاره شیرین بیان، عصاره های گیاهی، صیفی جات، تره بار، ماهی و موکت کالا های عمده صادراتی استان طی سال ۱۴۰۲ بوده اند.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ کالاهای غیر نفتی استان به کشور های آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس صادر می شدند، خاطرنشان کرد: طی این مدت زمان بیشترین حجم صادرات استان به کشور کویت بوده که بالغ بر پنج میلیون دلار کلینکر سیمان به این کشور صادر شده است.

موسویان تصریح کرد: طی سال ۱۴۰۲ به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم در گمرک، کالای وارداتی به استان کهگیلویه و بویراحمد نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ صادرات غیرنفتی استان در بخش تولیدی بیش از ۱۰۰ درصد، و در بخش بازرگانان و واحدهای تولیدی در مجموع بالای ۳۰۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه صادرات غیرنفتی استان برای امسال در بخش تولیدی ۱۰ میلیون دلار و در کل ۳۰میلیون دلار هدف گذاری شده است، عنوان کرد: کشورهای آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس عمده کشور های هدف صادراتی استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

موسویان تصریح کرد: با توجه به ثبت کوتاژهای واحدهای صادراتی توسط گمرک استان، افزایش صدور کارت بازرگانی و بازاریابی بازرگانان و همین طور پیدا کردن اهداف صادراتی جدید صادرات غیرنفتی استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال ۱۴۰۲ شاهد چنین رشدی بوده است.

وی بیان کرد: صادرات واحدهای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر هشت میلیون دلار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • برگزاری یادواره ۴۰۰ شهید کارگر و فرهنگی آران و بیدگل
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است