Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@07:11:37 GMT

نرخ مشارکت اقتصادی بانوان در زنجان ۱۵.۶ درصد است

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۱۶۱۲۵

نرخ مشارکت اقتصادی بانوان در زنجان ۱۵.۶ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا یوسفی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری زنجان، از وجود ۴ هزار و ۴۴۷ تعاونی در استان زنجان خبر داد و افزود: متأسفانه از این  تعداد حدود ۳ هزار و ۳۰۰ تعاونی راکد و غیرفعال شده است.

وی اظهار کرد: تنها هزار و ۱۴۷ تعاونی در استان زنجان فعال بوده است که  ۱۱ درصد تعاونی‌های استان متعلق به بانوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان به نرخ مشارکت اقتصادی بانوان اشاره کرد و گفت: نرخ مشارکت اقتصادی بانوان در کشور ۱۴.۹ درصد و در استان زنجان ۱۵.۶ درصد است.

یوسفی تأکید کرد: هم‌اکنون مجوز مشاغل خانگی در زنجان به‌صورت الکترونیکی صادرمی شود و نیازی به حضور در ادارات نیست و در  قانون بر حمایت از مشاغل خانگی تأکید شده و ایجادمشاغل خانگی، توسعه استان را به دنبال دارد. 

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان ابراز کرد: استقبال ازراه‌اندازی کسب‌وکارهای خانگی در استان زنجان روند خوبی دارد.

یوسفی بر توسعه مشاغل خانگی در استان زنجان تأکید کرد و افزود: تحقق این امر مهم نیازمند آموزش و برنامه‌ریزی است و بسترسازی برای توسعه مشاغل خانگی باعث توسعه اشتغال بانوان خواهد شد. 

وی افزود: خوشبختانه در سال های اخیر مشاغل خانگی در استان توسعه خوبی داشته است. 

کد خبر 4509055

منبع: مهر

کلیدواژه: تعاونی محمدرضا یوسفی مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۶۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود

محسن افشارچی، شامگاه سه شنبه در دیدار تشکل‌های کارگری استان وضعیت کشور را خاص عنوان کرد و گفت: اصلی ترین و موثرترین نقش را در تولید کارگر بر عهده دارد به طوری که اگر کارگر نباشد انگار هیچ چیزی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تنظیم عرضه و تقاضا به بهبود حقوق و دستمزد جامعه کارگری کمک خواهد کرد، گفت: بنده شخصا نسبت به امور کارگری حساس هستم و امور را از طریقی حتی به تلخی دنبال می‌کنم، چنانکه اشتغال کارگران واحدهای تعطیل هم دغدغه من و تیم همراه بوده است.

افشارچی توجه به نیازهای قشر کارگری را ضروری عنوان کرد و افزود: باید متوجه بود که قشر کارگر غیر از خدا هیچ پناهی ندارد، لذا توجه به این قشر باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنانش با تشریح اقدامات انجام شده در ارتقای کیفیت اتوبان زنجان- قزوین گفت: سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این بخش هزینه شد و برای بخش باقی مانده هم قول سه هزار میلیارد ریال برای ادامه کار گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه این پروژه جزو پروژه‌های برزمین مانده بود، اظهار کرد: اتوبان زنجان به تبریز در دست استان نیست و به بانک ملی باز می گردد که در حال رایزنی برای حل این موضوع هم هستیم.

مقام عالی دولت در استان زنجان در ادامه به محدودیت کارت‌های سوخت آزاد اشاره و تصریح کرد: این مشکلات سراسری است اما قبول دارم که در زنجان سختگیری می‌شود و باید دقت بیشتری شود.

افشارچی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در حل مشکلات پیش روی احداث واحدهای نهضت ملی مسکن گفت: در این رابطه اقداماتی انجام شده که یکی از مسائل موضوع کاهش اقساط بود که برای حل این معضلات باید فرآیندها را اصلاح کرد و در عین حال باید توجه کرد که انبوه‌سازی صنعتی مسکن قیمت احداث را کاهش می‌دهد.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این آیین با بیان اینکه این ایام فرصتی برای دور هم جمع شدن و شنیدن است، گفت: هر چند در طول سال هم اقداماتی برای حل مشکلات انجام شده در این میان کارفرمایان هم همراهی لازم را داشته‌اند و از ابزارهای تشویقی برای افزایش راندمان کار و بهره‌وری استفاده شده است.

ابوافضل رفیعی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود در واحدهای تولیدی دلگرمی برای کارگران ایجاد شود، افزود: امنیت شغلی از دغدغه‌های جامعه کارگری است که پیگیری هم شده ،ولی در نهایت این قانون است که یا باید به صورت کلی اصلاح شود یا قانون بالادستی مصوب شود.

این مقام مسئول طبقه‌بندی مشاغل، بهداشت محیط و ایمنی محیط کار در بین جامعه کارگری را از دیگر مسائل پیش روی جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: در این مورد در جلساتی با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری تشکیل و تصمیم‌گیری می‌شود که طرح طبقه‌بندی از جمله این مسائل است.

معاون استاندار زنجان گفت: مواردی هم در کارگروه اجتماعی پیگیری می‌شود و این مسائل به لحاظ عاطفی احساسی و انسانی قابل توجه است.

وی در خصوص موضوع زباله گردی نیز گفت: اغلب زباله‌گردها تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار دارند با این حال گاهی برای حل مشکلات موردی زباله‌گردی می‌کنند.

وی یادآور شد: این افراد اغلب از پذیرش اشتغال به صورت موظفی استنکاف می‌کنند ولی در هر صورت تلاش می‌شود این افراد که تعداد آنها زیاد نیست، ساماندهی شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • دستور استاندار زنجان برای پیگیری طبقه‌مندی مشاغل
  • طبقه بندی مشاغل باید به صورت ویژه پیگیری شود
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است