Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@06:19:44 GMT

بودجه دهیاران در سال آینده 25 درصد بیشتر می شود

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۱۹۹۹۱

بودجه دهیاران در سال آینده 25 درصد بیشتر می شود

ساری-ایرنا- معاون امور دهیاری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: بر اساس لایحه بودجه سال آینده ، اعتبار دهیاری های کشور نسبت به سال جاری بین 20 تا 25 درصد بیشتر می شود.

سعیدرضا جندقیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ساری افزود: در سال جاری میزان بودجه دهیاران که از محل مالیات بر ارزش افزوده تامین می شود، حدود 34 هزار میلیارد ریال است که به طور کامل تخصیص می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در لایحه بودجه سال آینده هم بیش از 40 هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور پیش بینی شده است.
معاون امور دهیاری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با اعلام این که لایحه اصلاح قانون دهیاری ها در کمیسیون کلانشهرهای دولت در دست بررسی است، افزود: این لایحه نیز پس از تایید هیات دولت برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.
جندقیان مزیت اصلی این لایحه را کوتاه کردن دست دهیاری ها برای صدور مجوز ساخت و سازهای غیرمجاز دانست و گفت: در این لایحه در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی ماده 99 که برای برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در خارج از شهرهاست، تشدید خواهد شد.
وی در مورد برخورد با دهیاران متخلف در صدور مجوز ساخت و سازهای غیرمجاز، ضمن تایید تخلف برخی دهیاران در این بخش، افزود: پرونده تعدادی از این دهیاران برای برخورد قانونی به دستگاه قضایی ارسال شده است.
جندقیان تعداد دهیاری های مصوب در کشور را 37 هزار و 100 دهیاری اعلام کرد و گفت که تاکنون 35 هزار دهیار مستقر و فعال شده اند.
معاون امور دهیاری سازمان شهرداری ها و دهیاری کشور صبح امروز به منظور بازدید از طرح های دست دست اجرا در روستاهای مازندران به این خطه شمال کشور سفر کرد.
نشست با استاندار مازندران و بازدید از طرح های عمرانی در دست اجرا در روستا از مهم ترین برنامه معاون سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در مازندران بود.
6982/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد وزارت كشور بودجه 98 معاون سازمان شهرداري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹

بازارهای نوظهور جهان به‌دنبال تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا خواهند کرد. این بازارها با سریع‌ترین رشد همگی در آفریقا یا آسیا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیش‌بینی می‌شود که بازارهای بزرگ در حال ظهور نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا کنند که این امر ناشی از تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد است. در عین حال پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از کشورهای کوچک‌تر به دلیل ذخایر غنی منابع طبیعی و سایر عوامل، شاهد رشد دو برابری میانگین جهانی اقتصاد خود در پنج سال آینده باشند. با این حال افزایش سطح بدهی خطراتی را برای فعالیت‌های اقتصادی آینده ایجاد خواهد کرد.

۱۰ بازار برتر در حال ظهور

سریع‌ترین اقتصادهای نوظهور بر اساس پیش‌بینی‌های نرخ رشد مرکب سالانه تولید ناخالص داخلی واقعی در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹ عبارتند از:

گویان ۱۹.۸ درصد

موزامبیک ۷.۹ درصد

رواندا ۷.۲ درصد

بنگلادش ۶.۸ درصد

اتیوپی ۶.۷ درصد

نیجر ۶.۷ درصد

اوگاندا ۶.۶ درصد

هند ۶.۵ درصد

ویتنام ۶.۴ درصد

سنگال ۶.۳ درصد

پیش‌بینی می‌شود گویان به‌عنوان سومین کشور کوچک آمریکای جنوبی از نظر مساحت، پس از اکتشافات اخیر که ذخایر نفت این کشور را به ۱۱ میلیارد بشکه رساند، از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان باشد. این کشف قابل‌توجه ذخایر نفتی در سال ۲۰۱۵ توسط اکسون‌موبیل انجام گرفت و رشد اقتصادی این کشور را تنها در پنج سال گذشته چهار برابر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید نفت این کشور از ۶۴۵ هزار بشکه در روز به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۸، این کشور ۸۰۰ هزار نفری بالاترین تولید سرانه نفت خام را داشته باشد و برای اولین بار از کویت پیشی بگیرد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بنگلادش که ۸۵ درصد صادرات آن توسط صنعت نساجی هدایت می‌شود، بیشترین رشد را در آسیا داشته باشد. این کشور طی ۳۰ سال گذشته حتی یک سال رشد منفی نداشته است.

کد خبر 750576

دیگر خبرها

  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی