Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا رضایی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به توقف قطارهای پرسرعت شرکت رجا اظهار داشت: در کمیسیون عمران جلسه‌ای با حضور مدیرعامل رجا و رییس سازمان برنامه و بودجه درباره مشکلات این شرکت برگزار و طی مذاکرات با آقای نوبخت قرار بر این شد مشکل نقدینگی شرکت رجا با تزریق اعتبارات برطرف شود.

وی افزود: وقتی این شرکت نقدینگی در اختیار نداشته باشد طبیعی است که در این شرایط اقتصادی خدمات آن کاهش پیدا کند  و قطارهای پرسرعت که هزینه نگهداری از آنها به صورت چشم گیری افزایش یافته،  متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر مشکل شرکت‌های قطارهای مسافری نداشتن نقدینگی است، باید بدهی رجا بابت انجام جابه جایی‌های تکلیفی و قطارهای حومه‌ای هر چه سریع‌تر پرداخت شود.

رییس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه شرکت‌های ریلی به دلیل مابه‌التفاوت نرخ ارز و افزایش هزینه‌ها نیاز به نقدینگی دارند، ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه با ارائه نقدینگی به این شرکت موافقت کرده است. البته پیش از این هم سازمان برنامه وبودجه با این درخواست موافقت کرده بود اما در پروسه اداری به اجرا نرسید.

وی همچنین درباره کاهش سهم راه‌آهن از بودجه سال آینده اظهار داشت: در بودجه فرصت‌های خوبی برای ورود سرمایه گذاران خصوصی ایجاد شده است چراکه به طور قطع نمی‌توان با این میزان بودجه عمرانی 600 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام را به اجرا رساند و باید بخشی از این پروژه‌ها به بخش خصوصی واگذار شود.

رضایی با تاکید بر ظرفیت‌های تبصره 19 برای جذب سرمایه‌های بخش خصوصی گفت: برای تدوین تبصره 19 لایحه بودجه جلسات متعددی برگزار کردیم و تمام موانع قانونی ورود بخش خصوصی به پروژه‌های نیمه تمام عمرانی را رفع کردیم.

 وی افزود: سامانه‌ای طراحی شده است که تمام اطلاعات پروژه‌های نیمه تمام در آن طبقه بندی شده است و دولت را مکلف کرده‌ایم که نه در قالب کارفرما و پیمانکار بلکه در قالب سرمایه پذیر و سرمایه‌گذار با بخش خصوصی وارد مذاکره شود.   

رییس کمیسیون عمران درباره تبصره 19 لایحه بودجه سال آینده گفت: دولت را مکلف کرده‌ایم که 10 درصد از منابع را از هر سر فصلی در یک حساب پس انداز کند برای حمایت از بخش خصوصی در پروژه‌های نیمه تمام. این تبصره می‌تواند انگیزه‌ای برای افزایش تمایل ورود بخش خصوصی به پروژه‌های عمرانی باشد.

وی با تاکید بر اینکه دولت نباید بخش خصوصی را رقیب خود بداند، ادامه داد: پیشنهاد داده‌ایم که دولت از صندوق توسعه ملی تا سقف 15 درصد برای پروژه‌های توسعه شبکه ریلی استفاده کند.

رضایی درباره میزان فاینانس در بودجه سال آینده برای پروژه‌های عمرانی گفت: سقف فاینانس در بودجه سال آینده 30 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. مشکلی برای تعیین سقف فاینانس نداریم، مشکل اصلی در بخش جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه یک اراده قوی در دولت برای واگذاری پروژه‌ها باید ایجاد شود، اظهار داشت: چسبندگی بسیار زیادی بین مدیران دولتی و پروژه‌های عمرانی وجود دارد و مدیران گمان می‌کنند با واگذاری این پروژه‌ها مدیریت آن‌ها تضعیف می‌شود. باید کلید آقای روحانی، قفلی را که مدیران دولتی به پروژه‌های عمرانی زده‌اند را باز کند.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پروژه های نیمه تمام عمرانی رضایی کوچی بودجه راه اهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۶۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛مهشید سلیمانی گفت: برای ارتقا سلامت روان آحاد جامعه و پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی، خدمات روانشناختی تخصصی و مشاوره‌ای در زمینه‌های فردی، خانواده، زوج، تحصیلی و شغلی در قالب ۶۴ مرکز مشاوره عمومی و تخصصی، سلامت روان و تیم‌های محب به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.
وی افزود: این خدمات در سه شکل حضوری، تلفنی و مجازی و در دو قالب دولتی و غیر دولتی ارائه می‌شود.
مراکز مشاوره حضوری دولتی در مرکز استان و مراکز مشاوره حضوری غیردولتی در دو سطح مراکز مشاوره عمومی و تخصصی فعالیت می‌کنند.
سلیمانی گفت: خط صدای مشاور ۱۴۸۰ پاسخگوی ۱۵ هزار تماس گیرنده بوده که همه تماس‌های مردمی با این شماره، محرمانه و امن است و افراد می‌توانند مشکلات و مواردی که مطرح کردن آنها به صورت حضوری دشوار است را به صورت تلفنی با مشاوران در میان بگذارند.
وی افزود: در قالب اجرای طرح غربالگری اضطراب دو هزار و ۳۷۲ کودک غربال شدند که ۵۳۴ کودک مشکوک به اضطراب شناخته و برای گذراندن مراحل مشاوره و درمان به متخصص ارجاع شدند.
سامانه صدای مشاور بهزیستی (خط تلفنی ۱۴۸۰) برای مشاوره غیرحضوری و تلفنی همه روزه از ساعت هشت صبح تا ۱۰ شب به صورت رایگان مشاوره کاملاً ًتخصصی ارائه می‌کند.

دیگر خبرها

  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه