Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی، وزیر ارشاد با تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: در جامعه عرب قبل از اسلام که حضور اجتماعی زنان تحقیر شده بود، با ظهور اسلام زنانی مانند حضرات زهرا(س) و زینب(س) پرورش یافتند که نه تنها برای جامعه آن روز تأثیرگذار بودند که تا زمان‌های فردا به عنوان الگوی بانوان اسلام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نقش حضرت زینب(س) در قیام عاشورا ادامه داد: قدرت مدیریت زنانه ایشان به گونه‌ای بود که یک شکست ظاهری منجر به پیروزی استوار و ابدی شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حضرت زینب در قیام عاشورا علاوه بر نقش پرستاری از امام عصر خود حضرت امام سجاد(ع) نقش پاسداری از آرمان‌های نهضت عاشورا را نیز داشتند که بسیار حائز اهمیت است.
صالحی تصریح کرد: بنی امیه با نقشه‌هایی که داشتند، فکر می‌کردند که با شهادت حضرت امام حسین(ع) و تمامی مردان همراه با حضرت همه چیز به نفع آن‌ها تمام می‌شود، اما حضرت زینب(س) با نقشی که در پرستاری حضرت سجاد(ع) و کودکان عاشورا و همچنین خطابه‌های بعد از قیام عاشورا داشتند این فکر باطل را ناکام گذاشتند.
عضو شورای عالی انقلاب اسلامی ادامه داد: حضرت زینب(س) نقش قابل توجهی در امدادگری عاطفی و معنوی اهل بیت(ع) داشتند و اگر ایشان نبودند بسیاری از کودکان هل بیت(ع) و فضای امامت و ذریه اهل بیت(ع) از بین می‌رفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: راهبری قیام عاشورا تا ظهر آن روز با حضرت امام حسین(ع) بود، اما بعد از ظهر آن روز حضرت زینب بود که با مدیریت مدبرانه خود یک شکست ظاهری را به پیروزی بزرگ تبدیل کرد. با حضور ایشان بود که این قیام تبدیل به فروغی مستمر شد و تا امروز نیز ادامه داد.
صالحی با اشاره به خدمات بانوان ایثارگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هشت سال دفاع مقدس افزود: اگر بخواهیم روح و جان‌مایه نظام جمهوری اسلامی ایران تداوم یابد با تداوم روح ایثارگری این اتفاق محقق می‌شود و ایثارگران می‌توانند تداوم بهتری برای انقلاب اسلامی داشته باشند.
وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی نیز در راستای توجه به بانوان به ویژه بانوان ایثارگر در انتصابات مدیریتی ٣ مدیر کل استانی و یک معاون را از جامعه بانوان انتخاب کرده است.
صالحی گفت: حضور ایثارگران به ویژه بانوان در هر محیطی فضای امید، نشاط و شادابی را به همراه دارد. بانوان در هشت سال دفاع مقدس نقش بی‌بدیلی در پیروزی کشور در مقابل تهاجمات دشمن داشتند. در جنگ امروز نیز که جنگ سرد است، نقش بانوان در مقابله با تهاجم‌های دشمن بی‌تأثیر نیست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: وجود بانک اطلاعاتی از ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ویژه در حوزه بانوان ضروری است، زیرا با توجه به این بانک اطلاعاتی ما می‌توانیم قابلیت‌های بانوان این حوزه را شناسایی و از ظرفیت‌های آن‌ها در ارتقای فرهنگ و هنر کشور بهره ببریم.
وی تصریح کرد: تشکیل کمیته‌ای متشکل از معاونت توسعه مدیریت و منابع، دفتر امور ایثارگران و حوزه مشاور بانوان ضروری است و با این کمیته می‌توان بسیاری از مشکلات این حوزه را رسیدگی کرد.
در ابتدای این نشست محمدرضا سوقندی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران با اشاره به نقش بانوان در هشت سال دفاع مقدس گفت: باید توانمندی‌های بانوان ایثارگر را شناسایی و در سطح کشور از این توانایی‌ها بهره برد.
وی افزود: هرگاه برای تحرک جامعه، زنان را به صحنه آوردیم در همه زمینه‌ها پیروز بوده‌ایم. ناگفته‌های عرصه دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و نقشی که زنان در این عرصه از تاریخ کشور داشتند را نیزکسی انکار نمی‌کند.
سوقندی با اشاره به وظایف دفتر امور ایثارگران این وزارتخانه ادامه داد: یکی از وظایف این دفتر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که به خوبی در حال انجام این وظیفه هستیم.
وی تصریح کرد: نقش پرستاران در هشت سال دفاع مقدس مهم است و نباید نقش آن ها را فراموش کنیم.
سوقندی ادامه داد: در شرایط امروز نیز که در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم، بار اصلی این جنگ بر دوش زنان جامعه است که می‌توانند با توانمندی‌های خود در این جنگ نیز پیروز باشیم.
در ادامه لادن حیدری، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نقش زنان در تاریخ اسلام گفت: حضور زنان از ابتدای اسلام تاکنون نقش غیر قابل انکاری است و همگان به آن اذعان دارند.
وی افزود: نقش زنان در هشت سال دفاع مقدس بیش از آنچیزی است که دیده‌ایم. احساس یک مادر و خواهر در از دست دادن فرزندان و برادران خود در جنگ غیر قابل توصیف است و عمق فاجعه آن فراوان است. صبر و پشتوانه زنان بوده که نقش انقلاب ما را در عرصه‌های مختلف پررنگ کرده است و بعد از جنگ نیز این زنان بودند که در رفع آثار چهره جنگ از کشور نقش‌آفرینی کردند.
حیدری ادامه داد: در زمینه خاطرات جنگ نیز کتاب‌های بسیاری نوشته شده است. این خاطرات علاوه بر داشتن تلخی اما موجب سرافرازی کشور ما محسوب می‌شوند. امیدواریم در حال حاضر نیز که شاهد جنگ سرد علیه کشورمان هستیم، زنان همچنان مردانه بایستند و در رده‌های مدیریتی نیز شاهد حضور بیش از پیش آن‌ها باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: سیدعباس صالحی وزیر ارشاد بانوان ایثارگر روز پرستار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان

به گزارش خبرنگار مهر، طاهره عاشوریان ظهر دوشنبه در جلسه کمیته زن، خانواده و دفاع مقدس در استانداری گیلان با اشاره به برگزاری دومین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان اظهار کرد: زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس همواره نقش برجسته ای داشتند بنابراین الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان مهم و اساسی است.

وی با بیان اینکه بر مبنای تعریف نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش زن مسلمان ایرانی در معرفی الگوی جدید از «زن» تاریخ ساز است، افزود: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، صحنه ظهور زنانی دانستند که اوج احساس، لطف و رحمت زنانه را با روح جهاد، شهادت و مقاومت عجین کرده و مردانه‌ترین میدان‌ها را با شجاعت و اخلاص و فداکاری خود فتح کردند.

مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با اشاره به اهمیت جایگاه بانوان شهیده گیلانی بیان کرد: تمام تلاش مجموعه کمیته زن، خانواده و دفاع مقدس گیلان باید به گونه‌ای باشد که روحیه مقاوم و محکم بانوان، استقامت، ایستادگی، پایداری و ایثار زنان در راستای آرمان‌های نظام اسلامی ایران الگوسازی شود.

عاشوریان با اشاره به برگزاری موفق دومین جشنواره ملی رسانه‌ای بانوان حریم رسالت در گیلان و معرفی اولین بانوی شهیده رسانه کشور افزود: با پیگیری سازمان بسیج رسانه سپاه قدس گیلان، «شهیده طاهره حدادنژاد» به عنوان اولین بانوی شهیده رسانه و شهید سازمان بسیج رسانه کشور معرفی شده است که برنامه‌های متعددی در این باره در استان برگزار خواهد شد.

لزوم الگو سازی در حوزه زن و دفاع مقدس

«زهرا یعقوب نژاد» مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه زنان شهید و جانباز نماد ایثار، ازخودگذشتگی و مقاومت در مقابل دشمنان اسلام و انقلاب هستند و درس عزت و آزادگی را به همگان آموختند، افزود: شایسته است تا پایان اردیبهشت برنامه‌ها و طرح‌ها در قالب کارگروه‌ها همراه با منابع تأمین اعتبار به این کمیته اعلام شود.

یعقوب نژاد با بیان اینکه در سال جاری دو یادواره شهدای زن در دو شهرستان برگزار می‌شود، افزود: شایسته است تا کتابی مختص شهدای زن استان نوشته و معرفی گردد.

وی با تاکید بر لزوم ارتباط همه اعضا کارگروه‌ها جهت هماهنگی برنامه‌ها افزود: طرح‌ها و ایده‌های مطروحه در جلسه برای دبیرخانه ارسال شود.

یعقوب نژاد تصریح کرد: هدف ما جریان سازی و الگو سازی در حوزه زن و دفاع مقدس است، تا زمان کنگره، سه کلید واژه زن، کودک، خانواده در سطح اهداف عالیه قرار بگیرد.

کد خبر 6098372

دیگر خبرها

  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند