Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریفی مقدم دبیر کل خانه پرستاری ایران در گفت‌ و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پرستاران در صف مقدم مواجه با بیماران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی قرار دارند و همیشه دچار مشکلات روحی و روانی به دلیل فشار کاری بالا  و برخی تبعیض‌ها قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه ساله با رسیدن روز پرستار سازمان‌های ذیربط اقدام به برگزاری مراسم و جشن‌های مختلفی می‌کنند و پرستار نمونه کشور را انتخاب می‌کنند که من در اینجا باید بگویم که اینگونه کارها هیچ دردی از پرستاران برطرف نمی‌کند و مشکلات این قشر را رفع نمی‌کند.

دبیر کل خانه پرستاری ایران تأکید کرد: در حال حاضر وضعیت پرستاران در کشور مناسب نبوده به طوری که گاهی اوقات آن‌ها مجبور هستند ساعت‌های طولانی را بر بالین بیماران به دلیل کمبود کادر پرستاری بمانند که همین مسئله باعث خستگی و شکسته شدن زودرس و حتی افتادگی آن‌ها می‌شود.

شریفی مقدم اظهار کرد: برگزاری جشن‌ها زمانی معنا و مفهوم پیدا می‌کند که  مشکلات این قشر از نظر حقوق و تعداد شیفت‌های کاری برطرف شود که امروزه متأسفانه فشار بی امان ناشی از کار پرستاران را بسیار خسته می‌کند و این مسئله تأثیر منفی در سلامت جامعه می‌گذارد.

وی افزود: اگر فشار کار پرستاران مقطعی باشد این مسئله قابل تحمل بوده ولی متأسفانه این فشار به دلیل کمبود نیرو دائمی است و همین مسئله باعث بروز مشکلات روحی و روانی و استرس‌های کاری بیش از حد می‌شود.

دبیر کل خانه پرستاری ایران با اشاره به اینکه متأسفانه پرستاران مورد تعرض کلامی و فیزیکی برخی از همراهان  بیماران قرار می‌گیرند، افزود: در نظام مدیریت سلامت نیروی انسانی و نگهداشت آن باید از اهمیت بالایی برخوردار باشد اما متأسفانه در حال حاضر از پرستاران حمایت کافی و مراقبت لازم از نظر روحی، معنوی و حتی معیشتی نمی‌شود.

شریفی‌ مقدم افزود: باید عوامل انگیزشی در بین کادر پرستاری افزایش پیدا کند و مسائلی مانند تبعیض و بی عدالتی در امور جایگاهی، مالی از  بین برود.

وی اضافه کرد: اگر پرستاری تنها 5 دقیقه دیر در محل کارش حاضر شود از طرف چندین جا مورد مؤاخذه قرار می‌گیرد در صورتی که سایر همکارانش مدت‌ها در سر کار حاضر  نشوند یا  تخلفی را انجام دهند کسی آن‌ها را تنبیه یا مورد مؤاخذه قرار نمی‌دهد.

دبیر کل خانه پرستاری ایران ادامه داد: متأسفانه امروز تبعیض در جایگاه پرستاران وجود دارد و از نظر میزان پرداختی و حتی نوع برخورد با این نیروی شریف و خادم متفاوت با سایر جامعه پزشکی است.

پیشنهاد بودجه دو هزار میلیاردی برای جذب پرستار و اجرای تعرفه گذاری

شریفی مقدم افزود: متأسفانه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از حدود 12 سال به دلیل وجود تبعیض‌ها و بی عدالتی‌ها اجرا نمی‌شود و سازمان نظام پرستاری نیز چندین بار در این خصوص به سازمان‌های ذیربط مکاتباتی در خصوص اختصاص بودجه کرده است.

وی گفت: امسال سازمان نظام پرستاری برای اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری بودجه 2 هزار میلیارد تومانی را  پیشنهاد داده است تا این نیروی خادم و زحمتکش برای سال  آینده از نظر مالی با مشکلاتی روبه رو نباشد.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۰۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود