Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اظهارات اخیر محمود واعظی، مبنی بر عدم ائتلاف با اصلاح‌طلبان تندرو در انتخابات سال 92 و 96 گفت: اظهارات آقای واعظی با واقعیات انطباق ندارد.

وی افزود: آقای روحانی در شرایطی در سال 92 وارد عرصه رقابت‌ها شد که علاوه بر رد صلاحیت مرحوم آقای هاشمی، بسیاری از چهره‌های  شناخته شده‌ جریان اصلاحات، نیز به دلیل رد صلاحیت از حضور در انتخابات بازمانده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره نقش حزب اعتدال و توسعه در پیروزی روحانی در انتخابات 92 گفت: در سال 92 هیچ‌ یک از مردم شناختی از حزب اعتدال و توسعه نداشتند که بخواهند با در نظر گرفتن حمایت این حزب از آقای روحانی موجب پیروزی ایشان در انتخابات آن سال شود. بنابراین اگر حمایت اصلاح‌طلبان نبود؛ قطعا آقای روحانی نمی‌توانست پیروز انتخابات شود.

حق‌شناس با بیان اینکه اظهارات اخیر آقای واعظی ناشی از عدم شناخت وی از  فضای سیاسی کشور در سال‌های قبل و همچنین عدم شناخت کافی از  جایگاه حزب متبوعش در جامعه است، خاطرنشان کرد: بدون شک اینگونه اظهار نظرات لطمه جدی به آقای روحانی می‌زند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: آقای روحانی در مراسم بزرگداشت آیت‌الله هاشمی از برخی بی‌وفایی‌ها ابراز گله‌مندی کرد. سوال من از آقای روحانی این است "شما که اینگونه از بی‌وفایی‌ها گله می‌کنید چرا به رئیس دفتر خودتان تذکر نمی‌دهید تا اظهاراتی را بیان نکند که مورد دلخوری جامعه و کسانی شود که تلاش جدی برای حضور شما در این جایگاه انجام دادند؟"

*تاکنون تلاشی برای تشکیل کارگروه مشترک دولت و اصلاح‌طلبان انجام نشده است

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به نشست مشترک چند ماه‌ قبل برخی فعالان اصلاح‌طلب با روحانی که نتیجه آن تشکیل کارگروهی برای تبادل نظر میان اصلاح‌طلبان و دولت بود، گفت: متاسفانه تاکنون تلاشی برای تشکیل این کارگروه از سوی آقای واعظی که به عنوان رئیس دفتر رئیس‌جمهور ماموریت فراهم کردن شرایط تشکیل این کارگروه مشترک را برعهده داشتند، انجام نشده است. 

وی ادامه داد: ارتباط مستمر احزاب و تشکل‌های سیاسیِ تاثیرگذار با دولت این امکان را برای رئیس جمهور فراهم می‌کند که در روزهای سختی که اداره جامعه نیاز به تدبیر بیشتری دارد، از پتانسیل این گروه‌های سیاسی استفاده کند. البته  این ارتباطات نباید محدود به اصلاح‌طلبان شود و دیگر گروه‌های سیاسی نیز باید با دولت ارتباط و تعامل داشته باشند؛ زیرا هر جناح سیاسی در جامعه نقش و تاثیرگذاری خاص خود را دارد.

این عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که با توجه به اظهار نظرات اخیر آقای واعظی، آیا این انتظار می‌رود که در آینده نزدیک شاهد تشکیل کارگروه مشترک اصلاح‌ طلبان با دولت باشیم؟ گفت: من آقای واعظی را آدم باهوشی می‌دانم. درک دقیقی از بیان چنین اظهاراتی از جانب ایشان ندارم. امیدوارم بتوانند، درباره این اظهارنظرات توضیح دهند، زیرا این سخنان نه به نفع دولت و رئیس جمهور است و نه به نفع جامعه.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که منظور رئیس‌دفتر رئیس جمهور از اصلاح‌طلبان تندرو چه کسانی است؟ تصریح کرد: در هر دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا چهره‌های تندرو حضور دارند  اما فکر می‌کنم در فضای امروز جامعه دیگر از این واژه‌ گذر کرده باشیم. گروهی از اصلاح‌طلبان را که در مقطعی  بحث عبور از رئیس دولت اصلاحات و یا تحریم انتخابات را مطرح می‌کردند را می‌توان در دایره افراد تندرو به حساب آورد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، اولین جلسه دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه در سال جدید برگزار و پیرامون موضوع سیاست خارجی و مباحث مربوط به تقابل نظامی بازدارنده ایران در برابر اسرائیل تبادل نظر و گفتگو شکل گرفت.

محمود واعظی رئیس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه در ابتدای این جلسه گفت: خاورمیانه همواره منطقه‌ای پر اهمیت بوده و به همین دلیل دولت‌های بزرگ همواره برای حضور و نفوذ در امور و اداره آن مداخله می‌کردند.

 از این روی  دوجنگ مداخله جویانه و بسیار مهم آمریکا با کشور‌های افغانستان و عراق  سود و منفعتی برایش به ارمغان نیاورد و به همین دلیل به دنبال ایجاد و بسط جنگ با ایران که اسرائیل با اقدامات مشمئز کننده خود به دنبال آن بود، نیست.

وی افزود: ژئوپلتیک منطقه در حال تغییرات اساسی است و این تغییرات بر روی کشور‌های منطقه نیز اثر کرده و کشور‌های عربی منطقه به رهبری عربستان سعودی می‌خواهند به سمت توسعه اقتصادی بروند و از همین روی به دنبال آرامش وحفظ ثبات و امنیت درمنطقه است.

واعظی در ادامه گفت: نقش آفرینی و کنشگری فعال و موثر ایران در  منطقه در راستای امنیت سازی وثبات موجب افزایش نقش و قدرت ایران خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تا قبل از ۷ اکتبر تمام آمریکا و کشور‌های اروپایی به دنبال تضعیف و تنبیه روسیه در جنگ  اوکراین بودند، اما پس از حمله کوبنده حماس به رژیم صهیونیستی، خاورمیانه و مسئله فلسطین موضوع اول جهان شد و موضوع اوکراین به حاشیه رفت و روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد.

دیگر خبرها

  • رئیس دفتر سیاسی حماس: توافق آتش‌بس باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد