Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه - ايرنا - مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي آذربايجان غربي گفت: صيانت از نيروي انساني و کاهش حوادث ناشي از کار از جمله اهداف اين سازمان است که با جديت و همراهي کارفرمايان و کارگران دنبال مي شود.

به گزارش ايرنا رضا نقي زاده روز شنبه در ديدار با فرماندار شهرستان سلماس افزود: تنظيم و نظارت بر روابط کار، ايجاد و توسعه ارتباط بين تشکل هاي کارگري و کارفرمايي و شرکاي اجتماعي، توسعه و گسترش تعاوني ها و بهبود معيشت قشر کارگر از ديگر اهداف اين اداره کل به شمار مي رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: امروز مهمترين دغدغه مقام معظم رهبري و دولتمردان تدبير و اميد و تمام مسوولان نظام مساله اشتغال و بيکاري جوانان است و بايد از تمام ظرفيت ها در جهت ايجاد اشتغال و رفع بيکاري موجود استفاده کنيم.
وي ادامه داد: دولت اقدامات خوبي در جهت ايجاد اشتغال جوانان انجام داده است که نبايد آن را ناديده گرفت که از جمله آنها مي توان به طرح هاي اشتغال روستايي و فراگير اشاره کرد.
وي با اشاره به اينکه طرح هاي اشتغال پايدار روستايي و عشايري و طرح اشتغال فراگير همزمان با سراسر کشور در اين استان نيز در حال اجراست، اضافه کرد: با حمايت مديريت ارشد استان در حوزه اشتغال پايدار روستايي و عشايري، آذربايجان غربي با 34 درصد بيشتر از سهم استان در پرداخت تسهيلات، رتبه خوبي در کشور دارد.
نقي زاده بيان کرد: با ابلاغ بخش دوم اعتبار مربوط به اين طرح، شاهد شکوفايي و رونق بخش اشتغال استان به ويژه در حوزه روستايي خواهيم بود.
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي آذربايجان غربي همچنين با حضور در مسجد روستاي چيچک سلماس گفت: مردم مي توانند در صورت داشتن طرح اشتغال در حوزه روستايي و عشايري با ثبت نام در سامانه کار و تصويب طرح در کميته هاي مربوطه، نسبت به دريافت تسهيلات در راستاي ايجاد اشتغال اقدام کنند.
نقي زاده با استقبال از پيشنهاد مردم روستاي چيچک مبني بر اجراي طرح گاوداري 10 هزار راسي در اين روستا افزود: در زمينه دريافت تسهيلات و راه اندازي گاوداري به مردم روستا کمک مي کنيم.
وي ادامه داد: با ابلاغ بخش دوم اعتبارات طرح هاي اشتغال روستايي و عشايري ، مردم اين روستا با طي مراحل اداري مي توانند از اين تسهيلات بهره مند شوند.
مرتضي اصغري، فرماندار سلماس نيز در اين ديدار گفت: اميدواريم با تخصيص بخش دوم اعتبارات، اين شهرستان در اولويت دريافت اعتبار قرار گيرد.
وي در ادامه سفر به سلماس با شهروز برزگر نماينده مردم سلماس در مجلس شوراي اسلامي نيز ديدار کرد.
به گزارش ايرنا، سهم آذربايجان غربي از طرح اشتغال روستايي و فراگير در مجموع حدود 12 هزار ميليارد ريال بود که تاکنون حدود نيمي از آن ابلاغ شده و بيش از ميزان ابلاغي، تسهيلات در استان به ويژه در حوزه روستايي پرداخت شده است.
8137/7129
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۷۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه استان یزد، جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه (طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه ۹۰ شمسی سخن گفت.

رحمانی با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متأسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگ‌تر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جز اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

در ادامه این نشست افشین کسالائی، معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

کد خبر 747957

دیگر خبرها

  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • طرح نور طرحی برای صیانت از عفاف و حجاب دختران ایران
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی