Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير خارجه قطر در ديدار «عبداللطيف الزياني» دبيرکل شوراي همکاري خليج فارس و «يوسف بن علوي» وزير خارجه عمان در دوحه گفت، شوراي همکاري خليج فارس هيچ قدرتي ندارد.
به گزارش پارس‌تودي؛ «محمد بن عبدالرحمن آل ثاني» وزير خارجه قطر در ديدار «عبداللطيف الزياني» و «يوسف بن علوي» در دوحه تصريح کرد، شوراي همکاري خليج فارس به اصول و قوانين جديد نياز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از سفر «يوسف بن علوي» وزير خارجه عمان و «عبداللطيف الزياني» دبيرکل شوراي همکاري خليج فارس به قطر رايزني براي فعال‌سازي دوباره اين شورا براي مقابله با چالش‌هاي منطقه‌اي اعلام شد.
وزير خارجه عمان دو روز پيش نيز به کويت و پس از آن به بحرين سفر کرد و شنبه‌‌ نيز از ابوظبي راهي دوحه شد.
شوراي همکاري خليج فارس با هدف يکپارچگي اقتصادي و نظامي و با عضويت شش کشور عربستان، بحرين، امارات عربي متحده، قطر، عمان و کويت در مه 1981 تشکيل شد.
شوراي‌همکاري خليج‌فارس؛ از ظهور تا آستانه سقوط/ تحليل
سي‌ ونهمين نشست شوراي همکاري خليج‌فارس اخيرا درحالي در رياض برگزار شد که سران قطر و عُمان به عنوان دو عضو اين شورا از مجموع شش عضو آن، در اين نشست شرکت نکردند.
بحران شوراي همکاري خليج فارس با قطع روابط ديپلماتيک چهار کشور عربي مصر، امارات، بحرين و عربستان سعودي با قطر در پنجم ژوئن 2017 به اوج خود رسيد. اين چهار کشورعربي در اين تاريخ همه راه‌هاي زميني، دريايي و هوايي خود را به روي قطر بستند.
اين چهار کشور 23 ژوئن 2017، فهرست 13 گانه‌اي از درخواست‌ها را به قطر تحويل دادند و اعلام کردند عادي شدن روابط با دوحه منوط به عملي شدن همه اين خواسته‌هاست.
مهمترين شروطي که عربستان و هم‌پيمانانش براي قطر تعيين کرده‌اند شامل قطع روابط ديپلماتيک اين کشور با ايران و حزب‌الله، تعطيلي کامل شبکه الجزيره و برچيدن پايگاه نظامي ترکيه در خاک قطر است. دوحه اين شروط را نپذيرفته است.
امير قطر هم اخيرا تاکيد کرد، کشورش پس از بحران ايجاد شده ميان دوحه و چهار کشور عربي، قوي‌تر شده است.
«شيخ تميم بن حمد آل ثاني» خاطرنشان کرد، بحران به‌وجود آمده ميان چهار کشورعربي به سرکردگي عربستان با قطر، باعث شد، دوحه بيش از پيش به خود تکيه کند.
در مجموع اختلافات بين کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس به حدي شدت گرفته که احتمال فروپاشي اين شورا را قوت بخشيده است. به‌طوريکه قطر بارها به خروج از اين شورا تهديد کرده است و علاوه بر آن عدم حضور برخي از سران شش کشور عضو اين شورا در نشست‌هاي آن حاکي از عمق اختلافات در اين شوراست و ناتواني اين شورا را در حل بحران‌هاي داخلي به موازات بي‌خاصيتي درقبال بحران‌هاي منطقه‌اي را به نمايش گذاشته است.
116/120
کليدواژه قطر شوراي همکاري خليج فارس

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به عملکرد این نهاد در زمینه‌های مختلف، گفت: این حجم عظیم از کار، یک جریان سازی فرهنگی است و در دوره جدید شورا ورود به برخی عرصه‌ها شتاب گرفته گرچه که این همه، کار شورا به تنهایی نیست.

حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور شامگاه پنجم اردیبهشت ماه در نشست خبری با رسانه‌های کرمان با اشاره به ماموریت‌های مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: برگزاری مراسم از جمله این ماموریت‌هاست که یکی از مراسم پیش رو بزرگداشت دهه کرامت است. 

وی افزود: این مراسم با همکاری آستان‌های مقدس داخل کشور و استفاده از ظرفیت‌های مختلف از جمله کانون‌های مساجد در ایران و در خارج از کشور هم برگزار می‌شود. 

موسی پور هماهنگی برای برگزاری جشن‌های نیمه شعبان و دهه امامت و ولایت را از دیگر برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد و گفت: به صحنه آوردن مردم و ایجاد زمینه برای ابراز احساسات و نظرات آنان در مسائل بین المللی و دفاع از مردم مظلوم هم جزء ماموریت‌های شورا است‌.

رئیس ورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه فضای کشور همواره در حمایت از مردم مظلوم و مقتدر غزه و انعکاس دیدگاه‌ها و عواطف مردم بوده، گفت: از همان روز اول طوفان الاقصی اولین کشوری بودیم که برای جشن سراسری و مراسم شکرگزاری فراخوان دادیم و علاوه بر این چند راهپیمایی سراسری برگزار و جمعه‌های خشم هم هر هفته در تعدادی از استان‌ها برای شعله‌ور ماندن این خشم برنامه‌ریزی شد.

وی برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز در مواجهه با هتک حرمت مقدسات توسط دشمنان اسلام را از دیگر اقدامات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نام برد و افزود: در مجموع این حجم عظیم از کار یک جریان سازی فرهنگی است و در دوره جدید شورا ورود به برخی عرصه‌ها شتاب گرفته گرچه که این همه، کار شورا به تنهایی نیست زیرا مجموع نیروهای ما در کشور ۲۵۰ نفر بیشتر نیست و هنر شورا این است ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی و تشکل‌های مردم نهاد را پای کار بیاورد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نقش خلیج فارس در راهبرد امنیت ملی کشور بی‌بدیل است
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • امام جمعه بندرعباس: خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس