Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیش ازظهر یکشنبه محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان گیلان با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت دیدار و گفتگو کرد.

لزوم توجه به تحقق آرمان های انقلابی و اسلامی از سوی مراکز آموزش عالی

در این دیدار آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به حادثه تلخ چند هفته گذشته در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد و جان باختن تعدادی از دانشجویان این دانشگاه، اظهارکرد: دانشگاه آزاد اسلامی توسط امام خمینی (ره) پایه‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید براینکه خوشبختانه با تغییر مدیریت در این دانشگاه شاهد تحولات خوبی هستیم، افزود: البته متاسفانه در این مدت شاهد برخی بی‌مهرها به ایشان و دانشگاه آزاد اسلامی بوده‌ایم.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امام خمینی (ره) با هدف تأثیرگذاری این دانشگاه در راستای ترویج فرهنگ انقلاب و نظام اسلامی پایه‌گذاری کرده اند، گفت: امروز مسئولان این دانشگاه نیز باید در مسیر تحقق این هدف گام بردارند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید در مسیر تمدن‌سازی اسلامی حرکت کند، بیان‌کرد: مسئولان دانشگاه باید تلاش کنند تا در راستای تعلیم و تربیت اسلامی برنامه‌ریزی و فعالیت کنند تا مدیرانی انقلابی و متعهد و به دور از هرگونه انحراف در آینده انقلاب تربیت شود.

سبک رفتاری و گفتمان‌ها باید براساس اسلام باشد و اگر نقدی وجود دارد باید براساس مبنای شرع مقدس انجام شودنماینده ولی فقیه در گیلان در ادامه با تأکید برلزوم توجه به متانت و عفاف در گفتمان‌ها، اظهارکرد: سبک رفتاری و گفتمان‌ها باید براساس اسلام باشد و اگر نقدی وجود دارد باید براساس مبنای شرع مقدس انجام شود.

وی با اشاره به نقش مراکز آموزش و عالی در تحقق آرمان‌های اسلامی و انقلابی، افزود: وجود جوانان پا به رکاب در نظام اسلامی جای افتخار است. باید تلاش شود تا ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی برای اجرای عدالت اجتماعی مدنظر قرار گیرد.

آیت الله فلاحتی با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از مسئولان این دانشگاه خواست تا با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم بهره‌گیری کنند.

حرکت در مسیر تمدن‌سازی مهم‌ترین چشم‌انداز دانشگاه آزاد

در ادامه این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد متولد انقلاب اسلامی است، اظهارکرد: با توجه به گستردگی فعالیت این دانشگاه در کل کشور، دانشگاه آزاد از اثرگذاری فراوانی در سطح جامعه برخوردار است. 

محمدمهدی طهرانچی با بیان اینکه مهم‌ترین چشم‌انداز دانشگاه آزاد حرکت در مسیر تمدن‌سازی اسلامی است، افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی ریل‌گذاری درست در مسیر رسیدن به این چشم انداز است.

وی بیان کرد: در فضایی که دشمن به دنبال تزریق نا امیدی میان نسل جوان جامعه ایرانی است باید مسائل تعلیم و تربیت و امیدبخشی را در جوانان ترویج کنیم.

طهرانچی امید به زندگی، اشتغال و ازدواج را مهم‌ترین دغدغه امروز جوانان است، تصریح کرد: نزدیکی به علما و مردم رویکرد جدید دانشگاه آزاد است.

۴۰ درصد دانشجویان دانشگاه های کشور در دانگشاه آزاد تحصیل می کنندوی با اشاره به تحصیل بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: این میزان معادل ۴۰ درصد دانشجویان کل کشور است.  

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با اشاره به تدوین و تهیه یک طرح در این دانشگاه، گفت: براساس این طرح ظرفیت‌های بالقوه استان‌ها و شهرستان‌های دارای دانشگاه آزاد شناسایی و روند تربیت نیروی انسانی براساس این طرح انجام می شود.

وی ادامه داد: این طرح بسترهای لازم برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد را فراهم می کند.

کد خبر 4511564

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی محمد مهدی طهرانچی نماینده ولی فقیه در گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری