Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوال اینجاست که این شرکت چرا به دنبال 75 هکتار زمین است ؟ آیا همانطور که برخی نمایندگان این شرکت در استان فاش کرده اند به دنبال قطعه بندی و فروش چندین برابری آن به شرکت های رده پایین تر هستند ؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از گلستان ما ؛ احداث بندر خشک در اینچه برون جنب ایستگاه راه آهن مصوبه سفر اول رئیس جمهور روحانی در آذرماه سال 93 بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مصوبه چهار سال است که اسیر بروکراسی اداری و زیاده خواهی برخی شرکت ها و منتسبین سیاسی اعتدالگرا و اصلاح طلب شده است .

بعد از اینکه مقرر شد این مکان بندر خشک شود عده ای که از رانت اطلاعاتی برخوردار بوده اند ، با استفاده از ارتباطات گسترده در ادارات مختلف و سوء استفاده و فشار به برخی مدیران ترسو توانستند حدود 75 هکتار از اراضی این قسمت در اینچه برون را در اجاره خود بگیرند و جالبتر اینکه خیلی زود زمینی که مستاجر آن بودند را با مبلغ یک میلیارد تومان دیوارکشی کردند .

این گروه با تابلو شرکتی بنام ف وارد منطقه شده و با دروغ هایی چون اشتغال 4800 نفر از جوانان گلستان و رونق منطقه ، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان و برخی مقامات ارشد استان را قانع کردند تا از طرح شان دفاع کنند و به دلیل نفوذ در دفتر ایشان تا حدودی موفق نیز شدند تا جایی که در جلسه شورای اداری استان نماینده ولی فقیه در استان صراحتا از وزیر(آخوندی)خواست تکلیف شرکت !! را مشخص کند .

البته  تا زمانی که دکتر آخوندی وزیر راه بود به این گروه باج نداد و با توجه شناخت آخوندی از سوابق این شرکت و مدیران آن در سطح کشوری ، هیچگاه در زمین آنها بازی نکرد اما با آمدن اسلامی در وزارت راه و شهرسازی بعید به نظر می رسد که وی بتواند در مقابل فشارها و لابی های مختلف سیاسی مقاومت کند .

حال درخواست مردم استان گلستان از دکتر حسن روحانی رئیس جمهور اینست که جلوی این زمین خواری 75 هکتاری در مرز اینچه برون را بگیرد ، چرا که اولا این منطقه به لحاظ امنیتی هم مرز با ترکمنستان (که سیستم امنیتی اش را اسراییل پی ریزی کرده) یک نقطه استراتژیک است و ثانیا مدیریت بازاریابی راه آهن کشور بعد از بررسی میدانی و کارشناسی طرح ارائه شده از طرف این شرکت اعلام کرد که این شرکت برای ایجاد سامانه بارگیری غلات به 3/3 هکتار زمین نیاز دارد .

حال سوال اینجاست که این شرکت چرا به دنبال 75 هکتار زمین است ؟ آیا همانطور که برخی نمایندگان این شرکت در استان فاش کرده اند به دنبال قطعه بندی و فروش چندین برابری آن به شرکت های رده پایین تر هستند ؟

برخی ها نیز در پوشش حمایت از سرمایه گذار و بخش خصوصی سنگ این شرکت را به سینه می زنند در حالیکه امروز برای سرمایه گذار فرش قرمز پهن می شود باز هم نق می زند و دهها بهانه می آورد ، حال چرا شرکتی بعد از 4 سال بعد از این همه بی محلی و مقاومت از طرف راه آهن کشور و استان ، وزیر وقت راه و نخبگان استانی هنوز هم تمایل ندارد گلستان را ترک کند ؟ چه منفعت بزرگی در این 75 هکتار نهفته که این شرکت حاضر نیست ، این مکان را از دست بدهد ؟ قطعا سود سرشاری در این قطعه زمین نهفته است .

از رئیس جمهور می خواهیم در این سفر تکلیف این شرکت را مشخص کند و به مقدار مشخصی که طبق طرح توجیهی زمین نیاز دارد به آن بدهند و از یک زمین خواری بزرگ از اراضی ملی جلوگیری شود ، همچنین با بسته شدن پرونده این شرکت ، قطعا مسیر ساخت بندرخشک هموارتر می شود .

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۶۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت

شرکت فرابورس ایران از الزامی شدن «استقرار حاکمیت شرکتی» به عنوان شرط پذیرش شرکت‌ها در فرابورس خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شرکت فرابورس ایران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در خصوص الزام تکمیل فرم های بررسی نظام حاکمیت شرکتی برای شرکت های متقاضی پذیرش به اطلاع کلیه مشاوران محترم پذیرش می‌رساند با توجه به مصوبه شماره2-379مورخ 23/12/1402 هیات مدیره محترم فرابورس ایران در خصوص متقاضیان پذیرش در بازارهای اول، دوم و نوآفرین فرابورس ایران و با عنایت به بند 6 ماده 23 مکرر 1 دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران، مشاوران پذیرش موظفند مطابق با چارچوب مصوب درقسمت فرم های پذیرش مندرج در سایت فرابورس ایران (www.ifb.ir) "گزارش ریسک و حاکمیت شرکتی" اشخاص متقاضی پذیرش را در مقطع بارگذاری اطلاعات در سامانه فراسا ارائه دهند.

در این راستا، مدیرعامل فرابورس هم مساله «استقرار نظام حاکمیت شرکتی» را به عنوان یک معیار اساسی در پذیرش شرکت‌ها در هیئت‌های پذیرش بازار اول، دوم و نوآفرین اعلام کرد.

به گفته محمدعلی شیرازی، شرکت‌های مشاور پذیرش ملزم هستند گزارش وضعیت استقرار حاکمیت شرکتی را مطابق با استاندارد مصوب فرابورس ایران، تهیه و به هیئت پذیرش ارائه دهند.

مدیرعامل فرابورس همچنین عنوان کرد: اجرای نظام حاکمیت شرکتی منجر به تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، کنترل تضاد منافع میان مدیریت و مالکیت و تنظیم روابط و منافع ذی‌نفعان خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۸ هزار هکتار از اراضی شناسایی شده برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن حذف شد
  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • دولت توپ کشتی پرتغالی را به زمین اژه‌ای انداخت/ مسئول رسیدگی به این پرونده قوه قضاییه است