Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اصغر کمالی زاده روز یکشنبه درحاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پیام البرز در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با احداث مرکز دفن زباله برای مناطق طالقان، ساوجبلاغ و نظر آباد می توان شاهد کاهش چشمگیر حجم زباله در مرکز دفن زباله حلقه دره بود.
وی اضافه کرد: بسیاری از مشکلات زیست محیطی و آلودگی هوا ناشی از نحوه دفن زباله است که به مشکلات نبود فناوری در این حوزه مربوط می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمالی زاده گفت: به همین منظور شهرداری کرج این آمادگی را دارد تا با شرکت هایی که در این حوزه جزء شرکت های تراز اول دنیا هستند رایزنی و از فناوری روز برای حل مشکل در نحوه پسماند زباله استفاده کند.
وی با اشاره به پروژه استحصال گاز متان از زباله ها اظهار داشت: در صورتی که بتوانیم گاز متان را استحصال و آن را تبدیل به انرژی کنیم 90 درصد بو ناشی از دفن زباله ها از بین خواهد رفت .
شهردار کرج در بخش دیگری از سخنان خود به فرودگاه مسافربری بین المللی پیام اشاره کرد و گفت:
شهرداری این آمادگی را دارد که با افزایش پروازهای مسافری از این فرودگاه برای رفاه حال مردم سیستم حمل و نقل عمومی ویژه ای را در اختیار آنان قرار دهد.
کمالی زاده اصلاح مسیرهای دسترسی به فرودگاه پیام را از دیگر موارد عنوان کرد و گفت: فعالیت های عمرانی پروژه زیرگذر آیت الله هاشمی با سرعت خوبی در حال انجام است و امیدواریم تا دهه فجر این پروژه به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به عدم همکاری شرکت راه آهن در پروژه آیت الله هاشمی افزود: شرکت راه آهن به تعهدات خود عمل نکرده است ، فرودگاه پیام با دارا بودن مجمع عمومی قدرتمند می تواند نقش بسزایی برای حل و پیگیری این موضوع در حوزه وزارت راه راه داشته باشد.
کمالی زاده در ادامه به توسعه فضای سبز و درخت کاری در محدوده پیام اشاره کرد و گفت : سازمان پارک ها در قالب پروژه های مشارکتی آمادگی این را دارد فضاهای مورد نظر در محدوده فرودگاه پیام را با توجه به وجود زیر ساخت های لازم برای توسعه فضای سبز استفاده کند .
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تامین مسایل رفاهی برای کارکنان شهرداری اشاره و خاطر نشان کرد: شهرداری کرج این آمادگی را دارد ، 30 تا 40 درصد بلیط های پرواز کیش را برای استفاده همکاران شهرداری خریداری نماید.
7414/ 6155
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها آیت الله هاشمی انرژی حمل و نقل عمومی زباله شهرداری جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۸۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • حلقه‌های اطراف سحابی حلقه
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • انتظار متقاضیان زاهدانی در انجمن خیرین مسکن ساز چه زمانی پایان می‌یابد؟
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • اختصاص ۲ هزار میلیارد برای بهسازی فرودگاه بم
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد