Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدافزار جاسوسی «پگاسوس» محصولی از شرکت فناوری صهیونیستی است که بر اطلاعات سایبری تمرکز دارد؛ این شرکت در سال ۲۰۱۰ توسط اعضای سابق واحد ۸۲۰ و افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی تأسیس و در تل آویو مستقر شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سی. ان. ان اخیراً در گزارشی اعلام کرده که «عمر عبدالعزیز» دوست جمال خاشقجی، که پیشتر از نقش اسرائیل در موضوع قتل این روزنامه نگار منتقد سعودی پرده برداشته بود، از این رژیم به دلیل فروش این بدافزار به کشورهای سرکوبگر و نقض قوانین بین المللی شکایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدافزار جاسوسی «پگاسوس» محصولی از « NSO Group Technologies »، شرکت فناوری صهیونیستی است که بر اطلاعات سایبری تمرکز دارد. این شرکت در سال ۲۰۱۰ توسط اعضای سابق واحد ۸۲۰ و افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی تأسیس و در تل آویو مستقر شد و اکنون حدود ۵۰۰ کارمند دارد.

درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۵ چیزی معادل ۱۵۰ میلیون دلار تخمین زده شد. در حالی که صاحبان این شرکت ادعا می‌کنند که تکنولوژی‌های تولید شده توسط این شرکت به دولت‌ها امکان مبارزه با ترور و جنایت را می‌دهد، «بنیاد الکترونیک فرانتیر » Electronic Frontier به عنوان یک گروه حقوق دیجیتال و «سیتی زن لاب » Citizen Lab به عنوان یک گروه حقوق بشری، با کمک ابزارهای امنیتی اثبات کردند که نرم افزارهای تولیدی شرکت مذکور در چند کشور برای حملات هدفمند علیه فعالان حقوق بشری و روزنامه نگاران مورد استفاده قرار گرفته است.

این موضوع زمانی پررنگ شد که شرکت مذکور در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد قصد دارد سهام خود را به ارزش یک میلیارد دلار به فروش برساند. «سایبر اسکوپ» در آن زمان با اشاره به غیرواقعی بودن مبلغ تعیین شده، با ارائه شواهد و مدارکی از فعالیت‌های غیرقانونی این شرکت سخن گفت.

اگرچه این ادعا همواره از سوی رژیم صهیونیستی رد و تکذیب شده است، اما بررسی‌های علمی و پژوهشی این ادعا را ثابت می‌کنند. بررسی‌ها حاکی از آن است که این بدافزار در سیستم عامل آی فون طراحی شده است. با باز شدن این برنامه از سوی کاربر کلیه ارتباطات و لوکیشن‌های وی در برنامه‌های آی مسیج، جی میل، وایبر، فیس بوک، واتس اپ، تلگرام و ارتباطات اسکایپی قابل بررسی و مشاهده است. این نرم افزار قادر به بازیابی رمز عبور وای فای کاربر نیز است.

بدافزار جاسوسی پگاسوس چگونه در قتل خاشقجی نقش ایفا کرد؟

گزارش‌ها و تحقیقات متعددی نشان می‌دهند که این بدافزار در رژیم صهیونیستی، مزیک، ترکیه، تایلند، قطر، کنیا، ازبکستان، موزامبیک، مراکش، یمن، مجارستان، عربستان سعودی، نیجریه و بحرین مورد استفاده قرار گرفته است. کشورهای مذکور مکرراً این اظهارات را رد کرده‎اند.

دولت مکزیک در سال ۲۰۱۵ اعلام کرد که قراردادی به ارزش ۲۰ میلیون دلار را با گروه NSO امضا کرده است. از سوی دیگر این گروه در همان سال اعلام کرد که به تازگی تکنولوژی نظارتی ویژه‌ای را به دولت پاناما فروخته است. این قرارداد بعداً به موضوع اصلی تحقیقات ضد فساد در پاناما تبدیل شد.

در سال ۲۰۱۶ زمزمه‌هایی مبنی بر استفاده دولت امارات از جاسوس افزار پگاسوس برای نظارت بر فعالیت‌های احمد منصور فعال حقوق بشر به گوش رسید. دادگاه تجدید نظر امارات در ۳۱ دسامبر ۲۰۱۸ حکم حبس ۱۰ ساله احمد منصور را تأیید کد. وی در مارس ۲۰۱۷ به اتهام خدشه وارد کردن به آبروی دولت امارات و فعالیت مشکوک در فضای مجازی دستگیر و زندانی شده بود.

در دسامبر ۲۰۱۸ نیویورک تایمز براساس بررسی‌های خود اعلام کرد که بدافزار پگاسوس در قتل جمال خاشقجی نیز نقش مهمی ایفا کرده است. عمر عبدالعزیز از دوستان نزدیک خاشقجی در آن زمان مدعی شد که علت قتل این ستون نویس واشنگتن پست هک پیام‌های وی در واتس اپ از طریق پگاسوس بوده است.

در پی افشای این موضوع، هاآرتص در نوامبر ۲۰۱۸ فاش کرد که اسرائیل این ابزار جاسوسی را برای کنترل فعالان عربستانی به دولت این کشور فروخته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سایبری رژیم صهیونیستی قتل خاشقچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

یک مسئول حماس با اشاره به اینکه اغلب افکار عمومی آمریکایی‌ها امروز به حقیقت رژیم جنایتکار صهیونیستی پی برده‌اند تاکید کرد دولت بایدن با بازداشت دانشجویانِ معترض به جنایت‌های اسرائیل، حقوق فردی و آزادی بیان را نقض می‌کند و به زودی باید پاسخگو باشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که اعتراضات گسترده دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکایی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی ضد مردم فلسطین همچنان ادامه دارد و دولت آمریکا شمار زیادی از این معترضان را طی روزهای گذشته بازداشت کرده است، «عزت الرشق» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین در واکنش به این موضوع اعلام کرد که دولت آمریکا به ریاست جو بایدن حقوق فردی و حق آزادی بیان را نقض می‌کند و دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها ‌را به دلیل مخالفت آنها با جنگ نسل کشی رژیم نازی و جنایتکار صهیونیستی علیه ملت فلسطین بازداشت می‌کند؛ بدون اینکه کوچکترین احساس شرمساری در قبال ارزش و اعتبار دانشجویان و اساتید دانشگاه داشته باشد.

وی گفت که دولت بایدن به عنوان شریک جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین نمی‌خواهد بپذیرد که اکنون با افکار عمومی آمریکایی‌ها که حقیقت رژیم نازی و اشغالگر را دریافته‌اند مواجه است و امروز افکار عمومی آمریکا در سمت درست تاریخ قرار گرفته است.

این رهبر حماس در ادامه تاکید کرد که دانشجویان امروز رهبران آینده هستند و سرکوب آنها به معنای یک صورتحساب بسیار گران قیمت است که دولت بایدن باید دیر یا زود بهای آن را بپردازد.

واکنش کنعانی به اعتراضات دانشجویان آمریکاییادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاسبعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» در روز 7 اکتبر و آغاز جنگ غزه که به بروز فاجعه‌های انسانی مختلف علیه فلسطینی‌ها منجر شده است، حمایت از آرمان فلسطین در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا بالا گرفته و طی روزهای گذشته این دانشگاه‌ها شاهد صحنه‌های اعتراضات گسترده دانشجویان و اعضای هیئت علمی ضد اسرائیل بوده است.

موج این اعتراضات در روزهای گذشته که از دانشگاه «کلمبیا» در نیویورک آغاز شده بود به دیگر دانشگاه‌های معتبر آمریکا از جمله دانشگاه «نیویورک» در همان شهر، «دانشگاه هاروارد» در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست، «دانشگاه ییل» در شهر نیوهیون در ایالت کنتیکت و «دانشگاه کارولینای شمالی» در شهر رالی در ایالت کارولینای شمالی و دانشگاه براون در رود آیلند رسید و همچنان درحال گسترش است.

امروز پنجشنبه رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا حدود 50 معترض به جنگ اسرائیل علیه غزه را در دانشگاه کالیفرنیا بازداشت کرد.

علاوه بر این، اداره امنیت عمومی تگزاس اعلام کرد که مقامات بیش از 20 نفر را در محوطه دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کردند.

همچنین گزارش‌ها از بازداشت بیش از 100 معترض حامی فلسطین در هفته گذشته در دانشگاه کلمبیا آمریکا و دست‌کم 45 نفر در روز دوشنبه 22 آوریل در دانشگاه ییل آمریکا حکایت دارند. بر اساس اعلام پلیس ایالت کنتیکت که دانشگاه ییل در آن واقع است، این افراد پس از آنکه پلیس دانشگاه دستور توقف اعتراض‌ها در حمایت از فلسطین را صادر کرد، بازداشت شدند.

در تحولی دیگر در همین زمینه، مراسم اهدای جوایز انجمن قلم آمریکا پس از آنکه ده‌ها نویسنده و نامزد جوایز این انجمن در اعتراض به جنگ غزه از شرکت در آن انصراف دادند، لغو شد. این مراسم سالانه قرار بود 29 آوریل برگزار شود. میان 10 نویسنده‌ای که برای جایزه کتاب انجمن قلم آمریکا نامزد شده بودند، 9 نفر آن‌ها به‌دلیل عدم‌حمایت این انجمن از نویسندگان فلسطینی، از این رویداد انصراف دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • ببینید | جاسوسی یک نظامی اسرائیلی برای ایران
  • واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • وزیر صهیونیست: بایدن به اسرائیل آسیب رساند
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • دستیار نماینده پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین از کار تعلیق شد
  • بازگشایی پرونده جاسوسی یک شرکت صهیونیست از مقامات اسپانیایی