Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد اردبیل، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، روز گذشته، ۲۳ دی ماه، در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین شیوه‌های جذب خیران و نیکوکاران اعتمادسازی است، گفت: کمیته امداد استان اردبیل ضمن اعتمادسازی و تشریح روند هزینه‌کرد کمک‌های مردمی تلاش دارد تا علاوه بر جذب خیران بیشتر، مسیر یاری‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر را هموارتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کمیته امداد به عنوان پل ارتباطی بین خیران و نیازمندان عمل می‌کند تا کمک‌های مردمی را در اختیار خانوار بی‌بضاعت استان اردبیل برساند، اعلام کرد: کمک بیش از ۲۴ میلیون تومانی خیران به کمیته امداد استان اردبیل در ۹ ماهه سال‌جاری بیانگر حسن اعتماد خیران و نیکوکاران به این نهاد است.
دشتی با اعلام اینکه حدود ۶۰ درصد از کمک‌های مردمی به صورت نقدی پرداخت شده است، افزود: با توجه به شرایط نامناسب اقتصادی، قدردان خیران و نیکوکاران هستیم که در این روز‌های سخت تکیه‌گاهی محکم برای فقرا و محرومان هستند تا آن‌ها دچار مشکلات متعدد نشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل به رشد ۳۳ درصدی کمک‌های مردمی در ۹ ماهه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سایه اعتماد آحاد مختلف جامعه به کمیته امداد استان اردبیل همواره شاهد افزایش کمک‌های مردمی به نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر هستیم.
وی با بیان اینکه استفاده بهینه از ظرفیت خیران را در دستور کار قرار داده‌ایم، افزود: منظور از جذب کمک‌های مردمی تنها به بخش مالی ختم نمی‌شود بلکه در بسیاری از موارد نیازمند یاری‌رسانی معنوی خیران هستیم.
دشتی با اشاره به اینکه هر کس می‌تواند به نحوی دستگیر فقرا و محرومان استان اردبیل باشد، بیان کرد: برخی با تدریس به ایتام و دانش آموزان نیازمند، درمان رایگان مددجویان، پرداخت اقساط معوقه و حتی قبول ضمانت بانکی خانوار تحت حمایت در دریافت تسهیلات اشتغال یا کارگشایی اقدامات خیرخواهانه بزرگی را رقم زده‌اند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه همواره اخبار مسرت‌بخشی از فعالیت‌های خیران و نیکوکاران این استان به سمع و نظر مخاطبان می‌رسد که در کنار شادی‌آفرینی موجب ارتقای همبستگی اجتماعی می‌شود، گفت: در اغلب مواقع، خیران در کمیته امداد گمنام می‌مانند که بیشتر به خاطر نیت خیرخواهانه آن‌ها است که راضی نمی‌شوند نامی از آن‌ها برده شود.
دشتی با اشاره به اینکه باید راهکار‌هایی برای «خیرسازی» یافته شود تا فرهنگ احسان و انفاق در بین آحاد مختلف جامعه و به خصوص کودکان و نوجوانان نهادینه شود، اعلام کرد: با شناسایی و تشویق خیران گام‌های موثری در این زمینه صورت گرفته است که ضرورت دارد بیش از پیش توجه ویژه‌ای نیز به کار گرفته شود.
دشتی با بیان اینکه شیوه‌های سنتی در جلب مشارکت‌های مردمی با وجود شرایط اقتصادی امروزه دیگر پاسخگوی نیاز‌های اساسی خانوار تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیر استان اردبیل نیست، افزود: نوع نیاز‌ها تغییر یافته و ماهیت کمک‌رسانی نیز باید تغییر کند تا بتوانیم علاوه بر مدیریت فقر، به دنبال محرومیت‌زدایی و ریشه‌کنی آن از جامعه باشیم.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه لازم است رسانه‌ها در امر «خیرسازی» و شناسایی نیکوکاران یاریگر این نهاد باشند، گفت: در کنار ارائه خدمات، باید مشکلات و نیاز‌های اساسی خانوار تحت حمایت و افراد نیازمند نیز به اطلاع مردم استان اردبیل برسد تا کمک‌های نیکوکاران به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده در اختیار آن‌ها قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در بخش کارآفرینی و ایده‌های جذاب با کارایی ایجاد اشتغال برای مددجویان هم دست یاری رسانه‌ها و خیران را می‌فشاریم، افزود: خیرخواهی با ارائه ایده به مددجویان نیز امکان‌پذیر است و می‌تواند مسیری به سوی سعادت و استقلال اقتصادی را برای آن‌ها بگشاید.
دشتی با اشاره به اینکه مهم‌ترین رسالت کمیته امداد استان اردبیل شفاف‌سازی عملکرد و ارتقای اعتماد عمومی آحاد مختلف مردم است، اعلام کرد: جلب اعتماد خیران را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده‌ایم تا آن‌ها از محل هزینه‌کرد کمک‌های خود اطمینان پیدا کرده و بدانند که در سریع‌ترین زمان ممکن به دست نیازمندان حقیقی می‌رسد.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل به تجلیل و تکریم خیران تأکید کرد و گفت: درصدد هستیم در طول سال با برگزاری همایش تجلیل از خیران برجسته، اقدامات موثرتری را در ترویج فرهنگ نوعدوستی و انفاق و احسان به انجام رسانیم.
وی با اعلام اینکه تمامی نذورات، صدقه، زکات و سایر کمک‌های خیران طبق نیات خیرخواهانه آن‌ها برای گره‌گشایی از مشکلات اقشار بی‌بضاعت هزینه می‌شود، بیان کرد: از خیران خواستاریم تا همچون سنوات گذشته یاریگر کمیته امداد در دستگیری از فقرا و نیازمندان باشند تا بتوانیم زمینه‌های توانمندی و خوداتکایی آن‌ها را فراهم کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا اردبیل اجتماعی کمک های مردمی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: ۱۰ غرفه مددجویان و مجریان طرح‌های اشتغال در نمایشگاه اقوام ایرانی دایر شد.

روح‌الله صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با اشاره به اینکه نمایشگاه اقوام ایرانی در زنجان به مدت شش روز برگزار می‌شود، اظهار کرد: نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی تا بیست‌ویکم اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان زنجان برای بازدید علاقه مندان دایر است.

وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه، ۱۰ غرفه برای مددجویان و مجریان طرح‌های اشتغال دایر شده است، افزود: این غرفه‌ها شامل غرفه صنایع‌دستی، پوشاک و مواد غذایی است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از برنامه‌ریزی این نهاد برای توانمندسازی جامعه هدف خبر داد و گفت: در این زمینه در سال‌جاری و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است برای پنج هزار مددجو فرصت شغلی در استان ایجاد شود.

وی با اشاره به روند اشتغال‌زایی برای مددجویان این نهاد افزود: کمیته امداد یک فرآیند تعریف شده در حوزه اشتغالزایی دارد که از استعدادسنجی متقاضیان آغاز می‌شود.

صالحی افزود: در این راستا اول مستعدین اشتغال شناسایی و سپس خدمات مورد نیاز به آنها در قالب مهارت‌آموزی ارائه می‌شود تا آنها بتوانند با موفقیت وارد چرخه کسب‌وکار شوند.

وی تصریح کرد: بر اساس طرح اشتغال‌زایی تعریف شده، مدت زمان مشخصی برای نظارت بر طرح در نظر گرفته می‌شود، مثلاً برای طرح اشتغالی که در قالب مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای و خدمات تخصصی ارائه می‌شود، حداقل به مدت سه سال نظارت بر طرح‌های اشتغال انجام می‌گیرد تا پایداری لازم را داشته باشند و از مسیر اصلی منحرف نشوند.

کد خبر 751339

دیگر خبرها

  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • حمایت ۷۹۳ معلم نیکوکار از ایتام اردبیلی
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • احداث بیش از ۲ هزار کلاس درس با همراهی خیران در اردبیل
  • مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد منصوب شد
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی