Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@23:00:46 GMT

داوری امسال منصفانه‌تر بود

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۵۵۵۶

داوری امسال منصفانه‌تر بود

دبیر بخش خوشنویسی یازدهمین جشنواره تجسمی فجر توضیح داد که امسال به دلیل تفکیک انجام‌شده بین رشته‌های هنری، داوری حرفه‌ای‌تر و منصفانه‌تر است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره، امیر احمد فلسفی ـ دبیر رشته خوشنویسی یازدهمین جشنواره تجسمی فجر ـ درباره مرحله نخست داوری آثار خوشنویسی توضیح داد: ممکن است پس از رسیدن اصل آثار تعداد محدودی از آنها به دلیل مغایرت با تصویر حذف شوند ولی در حال حاضر از میان ۵۵۰ اثر رسیده به دبیرخانه ۷۹ اثر انتخاب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله بعد که ۲۵ دی ماه انجام می‌شود اصل این آثار با تصویرشان مطابقت داده می‌شود و تکلیف نهایی تعداد آثار بخش خوشنویسی مشخص می‌شود. مرحله آخر داوری هم که انتخاب اثر منتخب این بخش و اثر شایسته تقدیر است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه امسال بی‌ینال خوشنویسی داشتیم اما با این حال استقبال از جشنواره فجر خوب بود و آثار خوبی به دبیرخانه جشنواره آمد.

وی افزود: البته از نظر من این تمام توان خوشنویسی کشور بسیار بالاست و می‌توان در سال‌های آینده میزبان آثار بیشتر و بهتری بود. وقتی هنرها از هم تفکیک می‌شوند هنرمندان رشته‌هایی مثل خوشنویسی می‌دانند که کارهایشان بهتر دیده می‌شود و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای شرکت در این رویداد هنری دارند و روی کار اصلی خود تمرکز می‌کنند؛ بنابراین تفکیک بخش‌های جشنواره قطعا روی حضور خوشنویسان تاثیر مثبت داشته است.

فلسفی گفت: داوری امسال هم بهتر و منصفانه‌تر بود. چون در سال‌های قبل با وجود رشته‌های متنوع هنری داوری عادلانه‌ای روی هنر خوشنویسی نبود. هنر خوشنویسی یک تاریخ هزارساله دارد. اگر قرار باشد با هنرهای مدرن یک جا داوری شود عادلانه نیست.

این هنرمند خوشنویس گفت: با توجه به تجربه و سابقه داوران بخش خوشنویسی، خوشبختانه در داوری اولیه مشکلی نداشتیم و در ساعت‌های محدودی آثار منتخب برای نمایش در نمایشگاه انتخاب شدند. در این مرحله منتظر هستیم که اصل آثاری که تصویرشان را بررسی کردیم به دبیرخانه برسد تا بتوانیم در مرحله بعد آنها را هم بررسی کنیم.

یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با دبیری ابراهیم حقیقی در بهمن ماه ۱۳۹۷ برگزار ‏می ‏شود. در این ‏جشنواره سید امیر سقراطی دبیری هنری و محسن سلیمانی دبیری اجرایی را ‏عهده دار ‏هستند.‏

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یازدهمین جشنواره تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۵۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی

سیدمجید پوراحمدی در جریان بازدید از نمایشگاه هنر جهانی دبی از حضور پررنگ و تاثیرگذار هنرمندان کشورمان در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: هنرمندانی از ۶۰ کشور دنیا با بیش از ۱۰ هزار اثر هنری در قالب ۴۰۰ غرفه در این نمایشگاه شرکت کردند و آثار متنوع و مقرون‌به‌صرفه‌ای را به نمایش گذاشتند.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی تاکید کرد: یکی از اهداف صندوق اعتباری هنر در دولت مردمی، معرفی آثار هنرمندان ایرانی و حمایت از حضور آنها در رویداد‌های بین‌المللی است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: اغلب شرکت‌کنندگان این رویداد هنری از هنرمندان نوظهور و میان رده هستند و آثار نیز با سطوح قیمتی متنوع ارائه می‌شود.

پوراحمدی گفت: نمایشگاه هنر دبی یک رویداد هنری بین‌المللی در منطقه است و اغلب هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در این نمایشگاه از اعضای صندوق هنر نیز هستند.

وی افزود: تلاش داریم با بررسی چالش‌ها و راهکار‌های ارتقای حضور هنرمندان در این رویداد، چگونگی معرفی هرچه بهتر آثار هنرمندان ایرانی در خارج از مرز‌های کشور و بررسی راهکار‌های ارتباط موثر هنرمندان و گالری‌های ایرانی با بازار جهانی اقتصاد را مورد ارزیابی قرار دهیم.

پوراحمدی بسترسازی برای شکوفایی استعداد‌های هنرمندان جوان و تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر را یکی از اهداف مهم صندوق اعتباری هنر عنوان کرد و افزود: هنر ایران قدمت چندهزار ساله دارد و با توجه به ظرفیت بی نظیر این حوزه، طی دو سال گذشته اقدامات جدی در بسترسازی میان مدت و بلند مدت برای توسعه و رفع موانع اقتصاد هنر به عمل آوردیم.

وی ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌کنیم با حمایت از حضور هنرمندان ایرانی در رویداد‌های بین‌المللی، شناساندن آثار ارزشمند هنری ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و جذب مشتریان نقش تسهیل‌گر را داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • اردبیل هفته آینده میزبان جشنواره هنرهای نمایشی خواهد بود
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»