Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران وابسته به بانک صنعت و معدن،عصر روز دوشنبه 24 دی ماه 97 در نشست خبری ضمن بیان برنامه های جاری و آینده این شرکت، اعلام کرد : تولید محصولات شرکت با افزایش نسبت به سال قبل در سال مالی جدید در تولید LAB به ۱۱۵۰۰۰ تن، در HAV به ۸۰۰۰ تن و در نرمال پارافین به ۱۷۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران درباره عملکرد شرکت تحت مدیریت خود توضیح داد و گفت: شرکت صنایع شیمیایى ایران به مدت یک سال تا تاریخ 30 شهریور ماه سالجاری به میزان ١٨هزار تن LAB، ١٦٩هزار تن نورمال پارافین و ١٠٠هزار تن HAB تولید کرده است.

وى ادامه داد: تولید LAB نسبت به سال گذشته ١١.٣درصد و نورمال پارافین ٩ درصد رشد داشته است، اما تولید HAB کاهش ٨درصدى داشته چرا که از این محصول تنها براى تولید LAB استفاده مى شود.

رحیمی در خصوص وضعیت تولید و فروش شرکت نیز گفت: شرکت در سال ۹۷ در مجموع بیش از ۸.۳۰۰ تن محصول تولید کرده است که از بین ۲۳۰۰۰ تن LAB، به میزان ۳۸۰۰۰ تن نرمال پارافین و به میزان ۳.۹۰۰ تن HAV صادر شده است که ارزش صادراتی شرکت را به ۶۵ میلیون دلار رسانده است که در این زمینه یک سطح قابل را شکل داده است.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار اخبار پولی مالی مبنی بر اینکه کشورهای هدف صادرات محصول این شرکت کدام کشور ها می باشند گفت: کشورهای هند، چین، پاکستان و برخی از کشورهای هم جوار از جمله بازارهای صادراتی شرکت هستند و در حال حاضر با تمرکز به مشتریان فعلی سعی می کنیم که سهم صادرات را ارتقا بدهیم و در عین حال بیشتر از آن که به فکر جذب مشتریان خارجی جدید باشیم تلاش می کنیم تا مشتریان فعلی را حفظ کنیم.

رحیمی ادامه داد: همچنین میزان فروش و عرضه داخلى این محصولات به ترتیب ٩٣هزار تن LAB، ١١هزار تن نورمال پارافین و ٥٣هزار تن HAB بوده است که علت عرضه بالاى LAB در سال جارى، تامین بیشتر نیاز داخل بوده زیرا شرکت بیستون که همانند ما LAB تولید مى کند عرضه به بارار داخلى وا قطع کرده و تامین داخلى تنها به عهده ما است و به همین دلیل قیمت مواد شوینده در سال جارى افزایش چندانى نداشته است.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران اضافه کرد: در سال آینده پیش بینى ما تولید ١١٥تن LAB، ١٧٠هزار تن نرمال پارافین و حدود ٨هزار تن HAB است، که ١٠٥ هزار تن LAB و نرمال پارافین را براى داخل عرضه و مابقى را صادر مى کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در این میان عمده تولیدات HAB ما صادر خواهد شد و اگر شرکت بیستون عرضه خود را آغاز کند، سال آینده میزان عرضه داخلى LAB تنها ٨٠هزار تن خواهد بود.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران همچنین به سودآورى بیش از پیش بینى شرکت در سال گذشته اشاره کرد و گفت: میزان سودآورى این شرکت در سال گذشته ٧٦٤ ریال EPS بود که حدود ١٠درصد بیشتر از پیش بینى ما بوده است.

رحیمی از طرح توسعه LAB خبر داد و افزود: به دلیل مازاد تولید نرمال پارافین و استفاده از تکنولوژى هاى جدید، طرح توسعه LAB جزو برنامه کارى آینده ما است که تا امروز ٢٨درصد پیشرفت کارى داشته ایم.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران تصریح کرد: تا امروز براى این طرح مبلغ ٥٥٠میلیارد تومان هزینه شده و ٦٥٠میلیارد تومان دیگر احتیاج داریم که به طور حتم براى تامین این مبلغ تنها توان شرکت کافى نیست و نیاز به دریافت وام داریم.

رحیمی اضافه کرد: همچنین ٣طرح ایجاد ارزش افزوده تا پایان سال اجرایى خواهد شد که ٤٠٠میلیارد تومان در خرید کاتالیست صرفه جویى خواهد کرد.

وی در ادامه در پاسخ  به این پرسش مبنی بر این که عرضه سهام «خدمات بندری» از شرکت های تابعه سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران در چه مرحله ای قرار دارد، گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ۱۰ درصد سهام شرکت «خدمات بندری» تا پایان سال جاری در فرابورس عرضه می شود و مقدمات درج نماد آن در این بازار در حال پیگیری و انجام است.

رحیمی در ادمه نشست از عرضه بیشتر ارز حاصل از صادرات شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران به سامانه نیما خبر داد و گفت: تا کنون بخش زیادى از ارز صادراتى ما به سامانه نیما عرضه شده است و تا پایان سال نیز به همین روال عرضه خواهیم داشت.

وی با اشاره به تحریم ها و برنامه این شرکت براى سال جدید اظهار کرد: با توجه به این که ما در سال ٩١ و ٩٢تحریم را تجربه کرده ایم، راه دور زدن تحریم هاى دور دوم را نیز یاد گرفته ایم.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران در پایان درباره پرسنل این شرکت نیز گفت: تعداد نیروى شاغل این شرکت ٥٣٢ نفر است که به طور کل معیشت ٢٥٠٠نفر را تامین مى کند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنایع شیمیایی ایران پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • ممنوعیت فروش فرآورده‌های دارویی در عطاری‌ها
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند