Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@19:22:39 GMT

فردا بسته حمایتی کارگران واریز می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۱۹۰۰

فردا بسته حمایتی کارگران واریز می‌شود؟

خبرگزاری فارس: اواخر آبان ماه بود که به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت رفاه، دستورالعمل بسته پرداخت کمک جبرانی و حمایت غذایی از گروه‌های کم‌درآمد جامعه تصویب و چهار گروهی که مشمول دریافت این بسته‌های حمایتی می‌شدند، مشخص شد؛ مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد، بازنشستگان کشوری و لشگری، بیمه شدگان تامین اجتماعی و سایر اقشاری که هیچگونه بیمه‌ای نداشتند مانند کارگران فصلی و ساختمانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه چهارم در واقع شامل خانوار‌های با درآمد ماهانه کمتر از ۳۰ میلیون ریال می‌شود مانند کارگران ساختمانی، قالی‌بافان و شاغلان صنایع دستی، مشاغل آزاد و خویش‌فرمایان، رانندگان بین‌شهری و درون‌شهری، زنبورداران، کارگران باربر، شاغلان کسب و کار‌های خانگی، کارگران کارگاه‌های متفرقه، عشایر و روستاییان، بازنشستگان، دریافت کنندگان بیمه بیکاری و دیگر گروه‌های مشمول که توسط وزارت رفاه و در پایگاه اطلاعات ایرانیان شناسایی می‌شوند.

براساس برنامه وزارت رفاه، تاکنون بسته حمایتی مددجویان سازمان‌های حمایتی، برخی از کارمندان دولت و بازنشستگان کشوری پرداخت شده است، اما هنوز خبری از پرئاخت بسته جبرانی به گروه چهارم یعنی کارگران نیست.

گروهی که در سخت‌ترین شرایط، امرار معاش کرده و درآمد بخور و نمیرشان کفاف دخل و خرجشان را در ماه نمی‌دهد؛ گروهی که بیش از کارمندان دولت و شاغلان تامین اجتماعی به این بسته حمایتی نیازمندند.

احمد میدری، معاون رفاهی شریعتمداری می‌گوید: ملاک برای بسته حمایتی کارگران بیمه‌شده، سازمان تأمین اجتماعی است!

حال این سوال مطرح می‌شود که تکلیف کارگران روزمزد، غیربیمه‌ای و بدون قرارداد چگونه محاسبه می‌شود؟!

وی در مودر اینکه آیا سبد حمایتی با توجه به درآمد خانوار به کارگران تعلق می‌گیرد یا صرفاً درآمد سرپرست خانوار ملاک خواهد بود، می‌گوید: درباره کارگران صرفاً احکام خود کارگران مد نظر قرار می‌گیرد چراکه مبنا در این زمینه بیمه‌پردازی کارگران است؛ مثلاً کارگری حقوقش به سازمان تأمین اجتماعی ۴ میلیون تومان اعلام شده، همین رقم برایش مبنا قرار می‌گیرد و با توجه به پیش‌شرط دریافت بسته حمایتی که به افرادی با درآمد زیر ۳ میلیون تومان تعلق می‌گیرد دیگر رقمی دریافت نخواهد کرد.

این درحالی است که هنوز منابع لازم برای تخصیص بسته‌ها به تامین اجتماعی داده نشده و این سازمان به صراحت اعلام کرده که به دلیل نبود منابع، هنوز دستوری برای واریز بسته‌ها برایش صادر نشده است.

اما در این بین وزیر رفاه اعلام می‌کند که لیست کارگران و بیمه شدگان تامین اجتماعی آماده پرداخت است، اما خبری از پول نیست و بنابراین تکلیف سبد معیشتی ۱۴میلیون کارگر هنوز نامشخص است.

از سوی دیگر سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که با مشخص شدن آمار نهایی بیمه‌پردازان طی ۷۲ ساعت، یعنی تا فردا ۲۶دی ماه، کمک معیشت مصوب به حساب بیمه‌پرداز واریز خواهد شد.

بر اساس اعلام سازمان برنامه و بودجه، آمار بیمه‌پردازان سازمان تامین اجتماعی بعد از بررسی‌های متعدد و رفع همپوشانی درخصوص بیمه‌شدگانی که از محل این گروه‌ها و جمعیت‌های هدف کمک معیشت دریافت کردند و همچنین تعیین خانوار‌هایی با درآمد کمتر از سه میلیون تومان در ماه مشخص و به سازمان برنامه و بودجه ارائه شده و پراکندگی کارگاه‌های مختلف که بیمه‌پردازان در آن‌ها اشتغال دارند سبب تطویل بررسی‌های مورد نیاز شده است.

اما براساس بررسی‌های انجام شده، وزارت رفاه اطلاعاتی از نحوه و زمان پرداخت این بسته‌ها به کارگران ندارد.

همچنین وزارت رفاه به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد داده که پرداخت بسته‌های حمایتی به کارمندان رسمی و قراردادی را سازمان برنامه انجام دهد و بسته سایر اقشار را وزارتخانه واریز کند، که گویا سازمان برنامه و بودجه آن را رد کرده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: سبد حمایتی دولت کارگران سازمان برنامه و بودجه وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۱۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.
این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.
براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.
گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.
مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.
لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد