Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، احمد صادقی گفت: شهر تهران بدلیل اختلاف ارتفاع زیاد، شرایط اقلیمی خاص، وجود رودخانه‌ها و مسیل های متعدد و قرار گرفتن در پای کوه همواره در معرض خطر سیل قرار دارد.

وی افزود: از سوی دیگر فقدان پوشش گیاهی مناسب و متراکم و از بین رفتن یا محدود شدن مسیل‌های عبور سیل که متعاقباً منجر به کاهش ظرفیت آنها شده است، پتانسیل ایجاد سیلاب های شهری و آسیب پذیری را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین شهردار تهران در ستاد مدیریت بحران ادامه داد: اجرای پروژه پیش‌بینی سیل در حوضه‌های آبریز شهر تهران به عنوان یک طرح راهبردی و کلیدی در پیش‌بینی بهتر و کاهش آثار و خسارات ناشی از سیل محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این موضوع به ویژه در سال های اخیر بصورت یکی از چالش های اصلی تهدید کننده سلامت شهروندان به دغدغه مدیران شهری تبدیل شده تاکید کرد: این در حالی است که با در اختیار داشتن اطلاعات دقیق‌تر از کمیت‌های هواشناسی، می‌توان نسبت به مدیریت کارآمد شهری و ارائه خدمات ضروری و بهنگام به شهروندان اقدام کرد.

صادقی تصریح کرد: پس از امضا و مبادله توافق‌نامه 3 ‌جانبه وزارت نیرو، شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران در سال 87، کارگروه تخصصی هشدار و مدیریت سیلاب با دبیری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تشکیل شد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای انجام مصوبات کارگروه و به منظور تحقق اهداف طرح کاهش خطرپذیری سیلاب شهر تهران، پروژه "طراحی و راه اندازی سامانه پیش‌بینی و هشدار سیل حوضه‌های آبریز شمال تهران" در دستور کار این سازمان قرار گرفت و شرح خدمات آن با همکاری متخصصین این حوزه تدقیق و نهایتا قرارداد مربوطه تهیه و در ماه جاری ابلاغ شد.

صادقی هدف از انجام این طرح را اجرای مدل های پیش بینی عددی وضع هوا، تجهیز شبکه باران سنجی در حوضه های آبریز شمال تهران و عملیاتی کردن سامانه هشدار سیل در حوضه های مورد مطالعه اعلام کرد و گفت: با توجه به خدمات انحصاری مورد استفاده در این مطالعات، پژوهشکده هواشناسی کشور مجری این پروژه انتخاب شد.

به گفته وی، در مراحل مطالعات و طراحی سامانه از همکاری کلیه سازمان‌های عضو توافقنامه همکاری مشترک وزارت نیرو و شهرداری تهران در زمینه مدیریت سیلاب استفاده خواهد شد که از این میان میتوان به مجموعه‌های شرکت آب منطقه‎ای تهران، شرکت مدیریت منابع آب ایران، معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، معاونت خدمات شهری شهرداری تهران و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اشاره کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری ایران سلامت شهر تهران مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۲۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به فعالیت ۱۰۰ دستگاه تانکر برای جمع‌آوری آب‌های سطحی گفت: مشکلات نقاط بحرانی بارندگی گذشته احصا و تا حدودی رفع شده‌اند علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

علی شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از خوزستان اظهار کرد: با توجه پیش‌بینی صورت گرفته برای بارندگی از ۲۴ ساعت قبل آمادگی لازم برای مقابله و جمع‌آوری آب‌های سطحی را داشته‌ایم و همه‌ی مناطق و سازمان‌های شهرداری در حالت آماده‌باش قرار گرفتند و با آغاز بارندگی به همراه دستگاه‌های معین اقدامات خود را در سطح شهر شروع کردند.

وی افزود: تا کنون آب‌گرفتگی خاصی صورت نگرفته جز در خیابان‌هایی که از قبل برای خروج آب پیش‌بینی شده بودند، از آنجایی که در محلات آب را از یک خیابان خارج می‌کنیم تجمع آب در آن خیابان طبیعی است با این حال در تلاش هستیم که کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد نشود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های گذشته خیابان‌هایی که احتمال تجمع آب‌های سطحی در آن‌ها وجود داشت شناسایی شدند و تیم‌های عملیاتی شهرداری در این محل‌ها از ۲۴ ساعت قبل مستقر و آماده بودند.

شمس با اشاره به اینکه اگر بارندگی به همین ترتیب باشد مشکلی خاصی ایجاد نمی‌شود، توضیح داد: نقاط بحرانی بارندگی‌های گذشته مانند شهرک اهواز، ملاشیه و معین زاده شناسایی و مشکلات آن‌ها احصا و سعی شد برای بارندگی فعلی رفع شود، امیدوارم در بارندگی امروز مشکلی برای شهروندان این مناطق ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: برای جمع آوری آب‌های سطحی علاوه بر پمپ‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ موجود، یکصد دستگاه تانکر برای دفع آب‌های سطحی در هشت منطقه شهرداری اهواز پیش‌بینی شده و در حال فعالیت هستند، علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

کد خبر 750142

دیگر خبرها

  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط