Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:54:32 GMT

نظم سازمانی به مبارزه با فساد کمک می کند

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۷۵۸۲

نظم سازمانی به مبارزه با فساد کمک می کند

اصفهان- ایرنا- معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با تاکید بر ضرورت داشتن آگاهی روز متولیان امر حوزه حقوقی، گفت: نظم سازمانی به مبارزه با فساد کمک می کند از این رو یکی از بازوهای این امر کارشناسان حقوقی در نهادها هستند.

به گزارش ایرنا، سید حسن قاضی عسگر روز سه شنبه در نشست هماهنگی و آموزشی مسئولان و کارشناسان حقوقی دستگاه های اجرایی، فرمانداری ها و شهرداری های استان افزود: پیچیدگی کنونی سازمان ها می طلبد که در بخش های خصوصی و دولتی مشاوران حقوقی مستقر و مباحث مربوطه را رصد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت : به دنبال ایجاد سیستم ارزیابی و نظارت محکم در استانداری هستیم که امیدواریم این اقدام اجرایی و عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه نظم، انضباط و برخورد نظام مند مشکلات را رفع می کند، افزود: برخورد نظام مند زمانی جوابگو است که سیستم را به صورت منظم دریافت و مشکلات را بشنویم و به سمت هدفمند شدن حرکت کنیم.
قاضی عسگر بی نظمی را از مصادیق سو مدیریت و ناکارآمدی دانست و افزود: نبود نظم و انضباط اجتماعی سبب هرج و مرج می شود، نبود نظم و انضباط موفقیت را به صفر نزدیک می کند.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با اشاره به ارزش و منزلت رشته حقوق تصریح کرد: باید به گونه ای حرکت کنیم که هر ایرانی حقوقدان باشد یعنی حقوق شهروندی را بداند و در جامعه با برخوردهای حقوقی دفاع کنند.
وی ادامه داد: حقوق برای تنظیم کننده روابط اجتماعی افراد جامعه موثر بوده و ابزاری برای تحقق حق و عدالت اجتماعی است که به عنوان آرمان های بشر شناخته می شود.
قاضی عسگر ویژگی های لازم برای اثرگذاری کارشناسان حقوقی را در بیان آشنایی و تسلط در قوانین به امور حقوقی دانست و اضافه کرد: توان تصمیم گیری صحیح، تنظیم روابط و ایجاد سیستم به گونه ای که احتمال وقوع فساد با حداکثر بروکراسی به صفر برسد، داشتن توان تجزیه و تحلیل مناسب و صداقت و امانتداری، رعایت عدل و انصاف به ویژه در دعاوی، توان برقراری ارتباط و متقاعد سازی، رعایت اصول مذاکره از جمله ویژگی های مهارتی این کارشناسان است.
وی بیان کرد : در شرایطی هستیم که باید درک کنیم تحمل مردم برای آزمون و خطا به صفر رسیده است، از این رو همه چیز باید با تدبیر و درست انجام شود.
قاضی عسگر با اشاره به فعال شدن شورای هماهنگی حقوقی دستگاه های اجرایی، ادامه داد: در این راستا اهمیت و تقویت ساختارهای حقوقی در دستگاه های اجرایی استان با آسیب شناسی و پیگیری حوزه حقوقی استانداری باید مورد توجه کافی صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط بسیار خطیر و سختی قرار داشته و با جنگ اقتصادی تمام عیار مواجه هستیم که باید این شرایط را درک کرده و تمامی ادارات کشور در این زمینه کمک های لازم را انجام دهند تا آثار جنگ اقتصادی به حداقل رسیده و این شرایط را فرصتی برای چابک سازی و اصلاح بدانیم.
9913/6026/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كارشناسان حقوقي اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۷۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند

آفتاب‌‌نیوز :

بخش‌هایی از گفت و گوی علیرضا سلیمی را در ادامه می‌خوانید:

باید در مجلس دوازدهم نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت و نقاط ضعف آن را پوشش بدهیم. البته اینکه می‌گویم در مجلس یازدهم نظارت ضعیف بود به معنای آن نیست که نظارت تعطیل بود نظارت به اندازه کافی نبود.

اولاً تعدادی از نمایندگان جدید هستند و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه قبلی هم رای نیاوردند. بخش زیادی از نمایندگان جدید الورود هستند و این‌ها باید تصمیم بگیرند.

سامانه شفافیت برای چیست؟ برای اینکه تعداد آرا را بررسی کنید. مثلاً این آقا اینقدر می‌توانسته رای بدهد الان اینقدر رای داده است. شما باید بررسی بکنید به مردم گزارش بدهید. وقتی کسی در صحن و کمیسیون‌ها حضور منظم ندارد این یک نوع فساد اداری است. فساد سیاسی هم هست. آیا این فساد منشاء فساد اقتصادی می‌شود یا نمی‌شود؟ چون اگر من درست ریل‌گذاری نکنم موجب فساد در بیرون می‌شود. منی که زمینه‌ساز فساد هستم می‌توانم روی پرچمم بنویسم مبارزه با فساد؟

من همین الان هم می‌گویم باید تکلیف شاسی بلند‌ها مشخص شود. باید اسامی کسانی که خودرو گرفتند مشخص شود؛ برخی نه یکی، بلکه چندتا شاسی بلند گرفته‌اند، اما می‌گویند ضد فساد هستیم؟ می‌گویند من عدالتخواه هستم و با فساد مبارزه می‌کنم! می‌گویند انقلابی هستیم کدام انقلابی؟ یکی از الزامات انقلابی‌گری اخلاق و ادب است.

انقلابی‌گری یعنی مردم داری. یعنی شفافیت. انقلابی‌گری یعنی ما عاقلانه و عالمانه در مجلس حضور پیدا کنیم. فردی که مطالعه نمی‌کند و در طرح‌ها و لوایح نظری ندارد چطور می‌تواند بگوید که انقلابی هستم؟ انقلابی‌گری یعنی طرف مطالعه بکند پژوهش بکند و تحقیق بکند و فعالانه در مجلس حضور داشته باشد. چرا نباید حضور فعال داشته باشد؟ انقلابی‌گری یک منش و سیره است نه یک اسم. یک شعار فقط نیست. یک سیره است و در چه کسانی بروز و ظهور کرده مهم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز
  • اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • ورزش در سلامت سازمانی و بهره وری نقش ممتاز دارد
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • لبه تیغ
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی