Web Analytics Made Easy - Statcounter

چابهار- ایرنا - مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعیی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آمار بالای سوء تغذیه در شهرستان ساحلی و بندری چابهار نگران کننده است و نیازمند توجه جدی قشرهای مختلف مردم، مسئولان، نهادهای حمایتی و خیران است.

به گزارش ایرنا دکتر رضا عزتیان روز سه شنبه در کارگاه 2 روزه تغذیه سالم در چابهار اظهار داشت: این منطقه و سایر شهرستان های استان سیستان و بلوچستان از نظر سوء تغذیه دارای آمار بالایی است به همین جهت نیاز به توجه جدی تر در این زمینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این کارگاه با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و بهبود روند کیفی زندگی شهری برگزار شده است.
مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعیی وزارت بهداشت گفت: استفاده از خوراکی های سالم در زندگی روزمره شهروندان اهمیت زیادی دارد و باید همه قشرها به تغذیه سالم اهمیت دهند.
رئیس مرکز بهداشت و درمان چابهار نیز اظهار داشت: 39 هزار نفر از کودکان زیر پنج سال این شهرستان به سوء تغذیه مواجه هستند و در حوزه حاشیه شهر و نقاط دور افتاده روستایی وضع از نظر تغذیه و فقر بدتر است.
محمدعلی وطن پرست افزود: برای هر 2 تا سه هزار نفر در شهر چابهار یک کارشناس مراقب سلامت و برای 30 تا 50 هزار نفر یک مرکز سلامت با کادر متخصص انجام وظیفه می کنند.
وی از خیران، نهادهای حمایتی و سازمان های مردم نهاد خواست با توجه به ادامه خشکسالی ها، بیکاری، فقر بالا، حاشیه نشینی و درآمد پایین مردم در زمینه کمک به سلامت و تغذیه این افراد ورود کنند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چابهار نیز اظهار داشت: کارگاه آموزشی تغذیه سالم با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و کیفیت زندگی آنان و نیز پیشگیری از بیماری ها از سوی این مرکز و با همت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برگزار شد.
مسعود اعلایی افزود: در این کارگاه آموزشی تغذیه سالم، اهمیت کیفیت محصولات کشاورزی در سلامت و تغذیه جامعه، ارتباط مدیریت بهبود تغذیه، راه و روش اجرای طرح بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایر، استفاده بهینه از محصولات فصلی مطرح و آموزش داده شد.
به گزارش ایرنا، کارگاه 2 روزه‌ ی تغذیه‌ در مراکز جمعیتی و اهمیت کیفیت محصولات کشاورزی در سلامت و تغذیه جامعه توسط مدیریت شبکه و مرکز بهداشت و درمان چابهار امروز/سه شنبه/با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان تغذیه حوزه بهداشت، درمان و جهاد کشاورزی در این شهرستان در حال برگزاری است.
3043**3213

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان آمار سوء تغذيه چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.
معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.
جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.
این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه