Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رسانه مالیاتی ایران، سید کامل تقوی نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، در گردهمایی سراسری مدیران وزارت اقتصاد که با حضور دکتر فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی ودارایی در سالن شهید مدرس وزارت متبوع برگزار شد، گفت: در حال حاضر افزایش اعتماد عمومی به نظام مالیاتی مهمترین اولویت این دستگاه به شمار می‌رود و سایر سیاست‌ها از جمله گسترش عدالت مالیاتی، توسعه خوداظهاری، افزایش تمکین مالیاتی، افزایش شفافیت اقتصادی، ارتقای سلامت نظام اداری، مکانیزاسیون نظام مالیاتی و مبارزه با فرار مالیاتی، همگی بر این جهت‎گیری اساسی استوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، مهمترین رویکرد در اقتصاد کشور را حمایت از تولید عنوان کرد و گفت: نظام مالیاتی به عنوان متولی وصول مالیات، سیاست‌های اقتصادی متناسبی در راستای رفع مشکلات و موانع تولید اتخاذ کرده که در چارچوب قوانین و مقررات جدید در حال اجراست.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برنامه تحول نظام مالیاتی در سال‌های اخیر به دستاورد‌های مهمی انجامیده است، گفت: اجرای طرح جامع مالیاتی، پیاده سازی نظام مالیات بر ارزش افزوده و همچنین اصلاح قوانین و مقررات مالیاتی از مهمترین اقدامات برای ایجاد تحول در زیرساخت‌ها و فرایند‌های نظام مالیاتی به شمار می‌رود که نتیجه همه این اقدامات، افزایش کارآیی و اثربخشی نظام مالیاتی، اجرای عدالت مالیاتی، رضایتمندی مودیان و رعایت حقوق ایشان و توفیق سازمان در اجرای برنامه مبارزه با فرار مالیاتی بوده است.

وی با ذکر این مطلب که اجرای طرح جامع مالیاتی به شفافیت اقتصادی در کشور انجامیده، اظهار داشت: عمده مفاسد اقتصادی به دلیل نبود شفافیت در اقتصاد رخ می‌دهد که با اجرای این طرح، عملا عرصه برای فرار مالیاتی و سایر پدیده‌های مذموم اقتصادی تنگ‎ شده است.

تقوی نژاد، اخذ ۱۰۰ درصد اظهارنامه‌های مالیاتی امسال به شیوه الکترونیکی را یکی از دستاورد‌های مهم طرح جامع مالیاتی برشمرد و گفت: اگر اخذ الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی را یک شاخص در نظر بگیریم، از این منظر جزو کشور‌های پیشرو در جهان هستیم.

وی همچنین از دریافت اعتراضات مودیان به صورت الکترونیکی خبر داد و گفت: به طور کلی عمده خدمات مالیاتی به صورت الکترونیکی درآمده و ارتباط ممیز مالیاتی و مودی به کمترین سطح تنزل پیدا کرده و امسال تمامی اظهارنامه‌های مالیاتی دریافت شده تحت سامانه سنیم رسیدگی خواهد شد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور همچنین تصریح کرد: امسال حدود دو میلیون اظهارنامه مالیاتی را بدون رسیدگی قطعی کردیم که این امر در راستای مودی مداری انجام گرفته است.

وی در ادامه به تشریح پایگاه اطلاعات مودیان مالیاتی به عنوان یکی از سامانه‌های محوری طرح جامع مالیاتی پرداخت و گفت: این پایگاه اطلاعاتی، در حال حاضر دارای بیش از ۱،۳ میلیارد رکورد اطلاعاتی برای رصد مبادلات بانکی، تجاری، گمرکی و ... است که این اطلاعات، مبنای شناسایی مودیان، ارزیابی ریسک و انجام عملیات حسابرسی مالیاتی است.

تقوی نژاد خاطرنشان کرد: به منظور تامین اطلاعات مورد نیاز این پایگاه، حدود ۴۰ دستگاه اجرایی اولویت بندی شده اند و اقلام اطلاعاتی از آن‌ها در حال دریافت است که شامل اطلاعات هویتی، مکانی، معاملاتی، مالی، پولی، اعتباری و دارایی ها، اموال و املاک مودیان است.

وی مبارزه با فرار مالیاتی را از مهمترین برنامه‌های این سازمان برشمرد و گفت: در سال گذشته و امسال، حدود ۲۲۰۰۰ میلیارد تومان از محل شناسایی فرار‌های مالیاتی، مطالبه شده که یک رکورد محسوب می‌شود.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور میزان سوء استفاده از محل کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای در کشور را حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با احتساب جرایم، این رقم به ۲۵۰۰۰ میلیارد تومان بالغ می‌شود.

وی میزان وصولی درآمد‌های مالیاتی در ۹ ماهه امسال را رقمی معادل ۶۸ هزار میلیارد تومان عنوان کرد که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۱۰ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام/

رشد ۱۰  درصدی میزان وصولی درآمد‌های مالیاتی در ۹ ماهه امسال

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مالیات وزارت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

محمدعلی شیرازی، مدیرعامل فرابورس مساله «استقرار نظام حاکمیت شرکتی» را به عنوان یک معیار اساسی در پذیرش شرکت‌ها در هیئت‌های پذیرش بازار اول، دوم و نوآفرین اعلام کرد.

به گفته وی شرکت‌های مشاور پذیرش ملزم هستند گزارش وضعیت استقرار حاکمیت شرکتی را مطابق با استاندارد مصوب فرابورس ایران، تهیه و به هیئت پذیرش ارائه دهند.

مدیرعامل فرابورس همچنین عنوان کرد: اجرای نظام حاکمیت شرکتی منجر به تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، کنترل تضاد منافع میان مدیریت و مالکیت و تنظیم روابط و منافع ذی‌نفعان خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)