Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای امنیت امروز درباره استقرار ناظران سازمان ملل متحد در الحدیده یمن رای گیری می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مصر العربیة، دیپلمات های سازمان ملل متحد به روزنامه نگاران گفتند: شورای امنیت امروز(چهارشنبه 26 دی 1397) پیش نویس قطعنامه انگلیس برای استقرار ناظران سازمان ملل در الحدیده غرب یمن را به رای می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات ها اعلام کردند: جلسه رای گیری این پیش نویس ساعت 10 امروز به وقت محلی شهر نیویورک برگزار می شود.

 

هیئت جمهوری دومینیکن در سازمان ملل که ریاست دوره ای این شورا در ماه جاری را برعهده دارد، هیچ بیانیه رسمی را دراین باره صادر نکرده است.

هیئت انگلیسی در سازمان ملل روز جمعه گذشته (21 دی 1397) به نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل پیش نویس قطعنامه جدید را ارایه داد و در آن خواستار اعزام 75 ناظر بین المللی به یمن شد.

 

براساس پیش نویس این قطعنامه، 75 ناظر سازمان ملل در بنادر الحدیده، صلیف، رای عیسی مستقر شوند و مدت اولیه آن شش ماه است.

این پیش نویس از «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل خواست تا ناظران بین المللی به سرعت استقرار یابند و دو طرف درگیر به توافق استکهلم که در دسامبر گذشته امضا شد، پایبند باشند.

 

در دسامبر گذشته؛ شورای امنیت قطعنامه ای را تصویب کرد که به استقرار تیمی برای نظارت و تسهیل در اجرای توافقنامه های استکهلم سوئد اجازه می داد.

برهمین اساس، کمیته هماهنگی مجدد استقرار و نظارت بر توقف درگیری در الحدیده تشکیل شد.

 

سازمان ملل متحد، ژنرال «پاتریک کامیرت» سرگرد هلندی را به عنوان رئیس این کمیته 30 نفره تعیین کرد و 20 نفر از آنها به الحدیده رسیدند.

ماموریت این کمیته، نظارت بر آتش بس، خروج نیروهای دو طرف از شهر و بندر الحدیده و بندرهای الصلیف و راس عیسی و مکان های توافق شده خارج این شهر و بنادر است.

 

همچنین این کمیته بر پایبندی دو طرف برای نیاوردن هیچ استحکامات نظامی به این شهر و سه بندر دیگر نظارت دارد. نقش اصلی  این کمیته عملیات مدیریت و تفتیش بنادر است.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان تودیع و معارفه شورای عالی انقلاب فرهنگی روحانی اصفهان چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان حسن روحانی روز پرستار ناظران بین المللی شورای امنیت یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا فلاحتی در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های بحق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی است.
وی با اشاره به اینکه ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. 
فلاحتی تأکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان تاسیس شده و این در حالی است که در ۳۱ سال گذشته در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای اولین بار در کشور سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه اندازی شد که برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد ضعف قانون و خلا قانونی وجود دارد، اظهار داشت: اینکه شخصی نماینده کارگر می‌شود ولی در برخی از مواقع با ترس و لرز از اخراج باید خواسته‌های کارگران را دنبال کند یک ضعف قانونی است. نمایندگان مجلس باید این قانون را اصلاح کنند تا در صورتی که کارگری به عنوان نماینده کارگران انتخاب شد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی حق اخراج او را نداشته باشد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به چهار هزار و ۹۹۱ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و یک هزار و ۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۶ درخواست مورد تایید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته پنج هزار و ۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است. همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته است و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران بنده بر تمامی امور نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نگردد.

فلاحتی با اشاره به وظایف کمیته رصد گفت: هفته‌ای دو بار به واحد‌های تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی و یا اعتراضاتی که توسط مراجعین صورت می‌گیرد پرونده‌های شکایت‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

دیگر خبرها

  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • انتصاب نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صداوسیما
  • نمایندگان جدید قوه قضاییه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما منصوب شدند