Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان انتقال خون، افزایش جمعیت سالمندی را چالش بزرگی برای نظام سلامت دانست و گفت: حرکت جامعه به سمت سالمندی ضمن کاهش تعداد اهداکنندگان خون، نیاز به فرآورده های خونی را نیز افزایش می دهد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اکبر پور فتح الله روز چهارشنبه در سمینار مدیریت مصرف خون در قزوین افزود: بر اساس گزارش های اتحادیه اروپا سالمندان بالای 50 سال، دو سوم مصرف کنندگان خون هستند و از سوی دیگر در سنین بالای 60 سال دیگر امکان اهدای خون وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: به همین منظور در دنیای امروز که در حال حرکت به سمت سالمندی است یک راه بیشتر برای تامین خون ندارد و آن اینکه به سمت اقتصادی شدن حرکت کند.
پور فتح الله، هزینه های تامین و مصرف خون را هنگفت و قابل توجه دانست و افزود: سه گانه انتقال خون، کم خونی و خون ریزی به شدت بر روی یکدیگر اثر دارند و باید به درستی مدیریت شوند.
وی اظهار داشت: بر اساس گزارش های سازمان بهداشت جهانی، 39 درصد بیماران جراحی شده، کم خونی (آنمی) داشته اند که این نیاز به خون و سایر فرآورده های خونی را افزایش داده است.
پورفتح الله خاطرنشان کرد: خونریزی نیز دومین موضوعی است که باید در جامعه پزشکی به آن پرداخت و آنرا مدیریت کرد.
وی ادامه داد: در صورت مدیریت این موضوع، اگر بیماری در حین جراحی خون ریزی کمتری داشته باشد بسیاری از مشکلات از جمله عفونت بیمارستانی و تضعیف سیستم ایمنی را نخواهیم داشت.
به گفته پور فتح الله، اگر درمان و مداخلات پزشکی برای کم خونی قبل از جراحی انجام نشود، انتقال خون ضمن هزینه های مستقیم باید هزینه های غیر مستقیم را هم به نظام سلامت وارد کند.
وی با بیان اینکه امروزه هزینه های تزریق خون بسیار بیشتر از هزینه ها و خطر اچ آی وی است، گفت: اگر تزریق ها، به جا و منطقی باشد سهم بزرگی در بهبود اقتصاد سلامت خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان انتقال خون در ادامه به یک معضل دیگر در مصرف خون بیمار اشاره کرد و گفت: درخواست مضاعف خون یکی از چالش های ما در بیمارستان ها است در حالی که پزشکان باید واحدهای خونی را تک تک تجویز کرده و پس از ارزیابی اثر بخشی، واحد دوم خون را درخواست کنند.
پورفتح الله یادآور شد: در بیمارستان ها نباید هر کسی حق تجویز خون داشته باشد بلکه باید پزشک صلاحیت دار بیمارستان این کار را انجام دهد.
وی با تاکید بر در نظر داشتن مدیریت خون بیمار در کمیته های بیمارستانی، افزود: هم اکنون در کشورهای دیگر آموزش مدیریت خون بیمار در بین پزشکان و بیماران دریافت کننده خون در حال انجام است و در ایران نیز این برنامه با جدیت پیگیری خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افزایش سالمندان جمعیت سالمند مدیریت خون خون بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد

به گزارش قدس آنلاین، نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و مصطفی موتورچی دبیر این رویداد هنری در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد. کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری درباره برگزاری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد اظهار کرد: احساس کردیم بچه‌های مسجد به باروری رسیده‌اند و این رویداد می‌تواند خروجی خوبی برایمان داشته باشد و ما فعالان تئاتر مسجد را وارد شکل جدی‌تری از تئاتر کنیم.

وی در ادامه به کارگاه‌های کارگردانی در  مشهد اشاره کرد و در ادامه تاکید کرد: چشم‌انداز جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد این بود که بچه‌های تئاتری را به رشد برساند تا این افراد به جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره تئاتر ایثار و حتی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه یابند و کم‌کم حضور خود را در جریان تئاتر کشور اعلام کنند.

وی سپس به ضرورت و تلاش‌های انجام شده برای ورود تئاتر به روستاها پرداخت.

مصطفی موتورچی در ادامه این جلسه گفت: جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در بافق یزد برگزار می‌شود .

وی دلیل منتشر نشدن فراخوان منحصر به این جشنواره را برگزاری رویدادهای تئاتری چون «محرابیان» طی سه سال گذشته در استان‌ها معرفی کرد که باعث شده تا علاقه‌مندان به تئاتر از مساجد به محله و روستا و در نهایت شهرستان و رویدادهای استانی راه یابند.

دبیر جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در ادامه افزود: ۱۸۰ اثر توسط هیات بازبین مورد بررسی قرار گرفت که از این میان ۴۲ اثر به بازبینی حضوری رسید و در نهایت ۱۴ اثر به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد راه یافت.

وی پیش زمینه کار تولید تئاتر در مسجد را تربیت مربی معرفی کرد و  سپس به سلسله آموزش‌های ویژه مربیان پرداخت و یادآور شد: ۸ نقطه پایلوت در استان‌ها انتخاب شد و با هدف اینکه مربیان، آموزش‌دهندگان بچه‌های مسجد در استان‌هایشان باشند ۲۰۰ نفر در کلاس‌ها حضور یافتند و در نهایت به ۸۰۰ گروه در سراسر کشور رسیدیم.

موتورچی پیش زمینه کار تولید در مساجد را علاوه بر مربی، نمایشنامه مناسب برای اجرا در مساجد دانست که باید تک جنسیتی باشد و طی مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجرا شوند. وی همچنین اظهار کرد: جشنواره نمایشنامه‌نویسی «گلدسته‌ها» با این هدف طی سه دوره برگزار شد و ماحصل و خروجی آن که شامل ۱۵۰ نمایشنامه بود، برای تولید تئاتر توسط بچه‌های تئاتر مردمی مسجد در اختیار گروه‌های نمایشی قرار گرفت.

کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تاکید کرد: آنچه ما در جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در دستور کار قرار دادیم گروه محوری است و آنچه می‌خواهیم در این رویداد هنری مطرح کنیم است که تئاتر، کار گروهی است و کار فردی نیست و اگر دوستان گروه داشته باشند می‌توانند موفق شوند و اجرای بهتری داشته باشند.

جایزه ویژه مزین به نام «فرج الله سلحشور»

وی ادامه داد: در جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد جایزه‌ها بیشتر گروهی هستند و یک جایزه ویژه مزین به نام «فرج الله سلحشور» خواهیم داشت که از مسجد تئاتر را آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تصریح کرد: ما با جایزه «فرج الله سلحشور» به بچه‌های تئاتر مسجد می‌گوییم که می‌توان از مسجد برخواست و کارگردان و هنرمندی جهان شمول شد که اثرش توسط ۴۰ میلیارد نفر دیده شده است.

وی ادامه داد: آیین افتتاحیه این جشنواره ۱۸  اردیبهشت ماه در کنار مزار شهدای گمنام شهر بافق برگزار می‌شود و گروه های نمایشی یک اجرا در امامزاده عبدالله و سه اجرا ر مساجد شهر بافق و یزد خواهند داشت.

موتورچی دبیر جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد همچنین یادآور شد: در طول برگزاری یان جشنواره علاوه بر کارگاه‌های ویژه کارگردانی، با همکاری انجمن هنرهای نمایشی بافق دو کارگاه ویژه نمایشنامه‌نویسی  و کارگردانی ویژه مسجد تعریف شده که دوره آموزشی نمایشی با حضور سیدحسین فدایی حسین و کارگاه کارگردانی با حضور نصرالله قادری خواهد بود.

وی ادامه داد: جایزه بازیگری این جشنواره شامل ۷ جایزه بازیگران خانم و ۷ جایزه ویژه بازیگران مرد خواهد بود.همچنین نویسندگی و کارگردانی سه برگزیده و در رتبه اول و دوم و سوم خواهد داشت و در طراحی بصری ۲ جایزه برگزیده و تقدیری خواهیم داشت. همچنین در این دوره از رویداد تئاتر مردمی بچه‌های مسجد دو پاسداشت خواهیم داشت و جایزه ویژه جشنواره به نام «فرج الله سلحشور» به گروه برتر جشنواره اهدا خواهد شد.

کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در پایان این جلسه به جایزه ۳۰۰ میلیونی این رویداد هنری اشاره کرد و افزود: جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور جایزه ۲۰ میلیون تومانی است که به  ۵ گروه برگزیده اعطا خواهد شد. همچنین به گروه‌های برگزیده جایزه ۱۰ میلیون تومان اهدا می‌شود.

در پایان این نشست خبری پوستر پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان