Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: رفسنجان با وجود ۳۴ حلقه چاه غیر مجاز دارای کمترین چاه غیر مجاز آب در سطح کشور می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار شب گذشته در نشست خبری در حاشیه اختتامیه نمایشگاه کتاب مس در جمع خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انارکی محمدی در پاسخ به سوالی در مورد تعیین رئیس آموزش و پرورش رفسنجان اظهار داشت: برای مشخص شدن رئیس آموزش و پرورش رفسنجان اسامی چند نفر از فرهنگیان شهر به مدیر کل آموزش و پرورش استان اعلام شده است و قول داده اند تا پایان این هفته، جواب استعلام ها را خواهند داد و رئیس آموزش و پرورش معرفی می شود.

وی در پاسخ به سوالی در مورد ساماندهی افاغنه با اشاره به وجود بیش از ۷۰ هزار تبعه افغانی و معضلات و مشکلات آنها در این شهرستان گفت: ۱۶ شهرستان کشور مهمانشهر دارند و با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند در رابطه با آن طرحی در کشور دنبال می‌شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در مورد استانی‌شدن انتخابات خاطر نشان کرد: استانی شدن انتخابات در صورتی خوب است که همه زیرساخت‌ها فراهم باشد که دو فوریت این طرح رای آورده و جزئیات آن هنوز شروع نشده است اما آنچه در این طرح مهم است فعالیت احزاب به صورت استانی است احزاب ما ضعیف هستند ما حزب قوی در استان نداریم.

وی در مورد سوال حذف چهار صفر از پول ملی که مطرح شد آن را در بعد روانی، تورم و ارزش پول ملی اثرگذار دانست و گفت: الان شاید موقع مناسبی برای این کار هزینه‌ بر نبود اما در مجموع موافق آن هستیم.

انارکی محمدی در پاسخ به سئوالی در مورد فروش اموال غیر منقول شرکت تعاونی پسته بیان داشت: شرکت پسته رفسنجان تابع قوانین شرکت‌های تعاونی است و تصمیم‌گیری‌ها در آن بر اساس نظر مجمع عمومی است و فروش اموال برای بهینه‌سازی می باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسئولیتهای اجتماعی مس، فعالیت های فرهنگی است گفت: توقع داریم بیش از این به بخش فرهنگی توجه شود، با همه زحماتی که درمجتمع مس و روابط عمومی مس سرچشمه کشیده می شود قطعا انتظار می رود که به مسائل فرهنگی توجه ویژه شود زیرا نیاز مردم است و آسیب های اجتماعی را کاهش خواهد داد.

وی ادامه داد: روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه در حوزه مسئولیت های اجتماعی و فرهنگی، برگزاری جشن ها، مراسم های مذهبی، مراسمات کشوری، بخش های آموزشی پژوهشی و… فعالیت های خوبی را انجام می دهد.

نماینده مردم رفسنجان و انار با تاکید بر اینکه باید همه کمک کنیم، تا در بخش فرهنگی شهر بیش از این کار شود عنوان کرد: از روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه توقع داریم که به خانه مطبوعات رفسنجان توجه ویژه ای داشته باشد، به خبرنگاران، هفته نامه ها، روزنامه نگاران و حتی در بحث چاپ به نشریات کمک شود، زیرا خبرنگاران زبان گویای مردم هستند، باید کمک شود تا خانه مطبوعات قوی و فعالی داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر راه و شهرسازی اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند. 

محمد آئینی، جمعه هفتم اردیبهشت ماه، در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده به طول ۲۱ کیلومتر این شهرستان گفت: در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده در سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد. 

وی از صدور پروانه برای ۲۶۳ هزار واحد بافت مساکن فرسوده در سطح کشور خبر داد. 

وی، حوزه بازآفرینی شهری را یکی از بخش‌های کلیدی مسکن برشمرد و افزود: در حوزه بازآفرینی بافت‌های فرسوده، ساماندهی و نوسازی سکونتگاه‌ها همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد. 

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص نوسازی سکونتگاه‌های فرسوده گفت: طبق دستور ایشان یکی از وظایف مسئولان ذیربط در مناطق شهری و روستایی بازسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده می‌باشد که باید به صورت جهادی به این امر رسیدگی شود.

وی در ادامه با اشاره به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده افزود: از ابتدای دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن در اختیار مردم گذاشته شد و سعی گردید با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها، تسهیلات بانکی و غیره زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا سازیم که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: با وجود اینکه کارهای زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است، ولی آمار ساخت و سازها نسبت به سال گذشته پایین می‌باشد و امیدواریم توسعه در این امر بیشتر مورد توجه قرار گیرد. 

وی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافتهای فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: در این راستا ۸۴ هکتار از بافت های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد. 

وی در ادامه به برخی تسهیلات بانکی، تخفیف‌های عوارض ساخت و ساز، وام های تشویقی برای نوسازی بافت های فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در روز شوراها، هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر اهدای پروانه با تخفیف ۱۰۰ درصدی در عرض ۲ هفته برای نوسازی واحدهای فرسوده می باشد و در خصوص تسهیلات بانکی نیز۹۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۳ ساله با کارمزد کم برای متقاضیان نوسازی بافت فرسوده اعطا خواهد شد. 

وی همچنین به نهضت آسفالت ریزی معابر در محله‌های ۱۰ گانه محروم شهر اهر نیز اشاره کرد و افزود: سال گذشته با پیگیری نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان استانی و شهرستانی بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به میزان ۱۲۰۰ تن به این شهرستان تعلق یافت که در این راستا بیشتر معابر مناطق محروم و کم برخوردار اهر(محله‌های ده گانه محروم) آسفالت ریزی گردید و امیدواریم امسال نیز با پیگیری‌های متعدد مسئولان استانی و شهرستانی شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم. 

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سال گذشته بیش از ۱۲۰ کیلومتر مربع آسفالت ریزی در شهرستان اهر انجام گردید که نسبت به چندین سال قبل بی سابقه بود. 

احمد محرم زاده با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی شهرستان اهر گفت: اهر دارای علما، دانشمندان، نخبگان و فرهیختگان زیادی بود که سهم بزرگی در توسعه و پیشرفت فرهنگی و غیره این شهرستان، منطقه ارسباران و حتی کشور داشتند و از این رو برای توسعه و پیشرفت این شهرستان باید توجه ویژه شود. 

وی شهرستان اهر را مرکز منطقه ارسباران برشمرد و افزود: همه امکانات و خدمات از جمله درمانی شهرستان‌های اطراف را اهر پوشش می‌دهد. 

محرم زاده با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر برای محلات محروم شهر اهر توجه ویژه ای شده است، ولی کافی نیست و باید برای پیشرفت و محرومیت زدایی در این محلات بیشتر توجه شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • دستور امام جمعه تهران به وزیر کار دولت رئیسی /نیروهای مسلح اجازه کمترین تعرض به کشور را نمی دهند
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • فیلم/ پاسخ کوبنده نماینده کویت در سازمان ملل به نماینده اسرائیل