Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - مدير عامل شرکت معدني املاح ايران گفت: 138 هزار و 629 تن پودر سولفات سديم امسال در اين شرکت توليد شده است.

«علي رستمي» روز چهارشنبه در حاشيه بازديد از مجتمع املاح معدني واحد اراک در گفت و گو با ايرنا افزود: اين ميزان توليدات نسبت به مدت مشابه قبل يک درصد کاهش يافته اما نسبت به بودجه در نظر گرفته شده سه درصد افزايش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: قطعي مکرر برق در فصل تابستان و محدوديت هاي ايجاد شده در برداشت ذخاير معدني از مهمترين علل کاهش توليدات پودر سولفات سديم بوده است.
مديرعامل شرکت معدني املاح ايران ادامه داد: 95 هزار و 200 تن از توليدات پودر سولفات سديم اين شرکت در واحد اراک و 43 هزار و 429 تن در واحد گرمسار بوده است.
رستمي اظهار داشت: 34 هزار و 536 تن نمک تصفيه تبلور مجدد در شرکت املاح معدني ايران امسال توليد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 2 و هفت دهم درصد افزايش يافته است.
وي گفت: 23 هزار و 117 تن نمک هيدروميل نيز در اين مدت در شرکت املاح ايران توليد شد که نسبت به مدت مشابه قبل 2 و يک دهم درصد افزايش يافته است.
مدير عامل شرکت معدني املاح ايران اضافه کرد: پنج هزار و 87 تن نمک تصفيه تبلور مجدد و 10 هزار و 525 تن نمک هيدروميل از طريق اين شرکت صادر شده است.
رستمي عنوان کرد: صادرات نمک تصفيه تبلور مجدد و هيدروميل نسبت به مدت مشابه قبل به دليل مشکلات مربوط به تعهدات ارزي، حمل و نقل و تعرفه گمرکي که بالاتر از قيمت فروش در سامانه گمرک ارزيابي شده کاهش داشته است.
وي گفت: صادرات نمک تصفيه شده تبلور مجدد و هيدروميل اين شرکت به کشورهاي عراق، امارات، ارمنستان و آذربايجان صورت گرفته است.
شرکت معدني املاح ايران از سال 1363 تاسيس شده که واحد گرمسار اين شرکت در سال 73 و مرحله نخست واحد اراک آن در سال 1379 و مرحله دوم آن در سال 1384 به بهره برداري رسيده است.
طرح توسعه، پروژه سولفات پتاسيم، کلرو کلسيم و اسيد سولفوريک در شهرستان گرمسار به ظرفيت 40 هزار تن آغاز شده که از پيشرفت مناسبي برخوردار است و در کاهش واردات کشور در رابطه با اين محصولات بسيار مورد نياز است.
سولفات پتاسيم مصارف کشاورزي دارد و دولت سالانه حدود 200 هزار تن از محصول فوق را وارد مي کند و به صورت يارانه اي در اختيار کشاورزان در سراسر کشور قرار مي دهد.
3005/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد

ایسنا/اردبیل مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل گفت: از آغاز اجرای طرح رایگان دو گانه سوز کردن خودروهای عمومی تاکنون، پنج هزار و ۳۲۹ خودروی عمومی در استان اردبیل دوگانه سوز شده است.

سید حجت مدنی ۵ اردیبهشت گفت: تاکنون شش هزار و ۱۳۳دستگاه خودرو در سامانه gcr.niopdc.ir برای تبدیل به دو گانه سوز در سطح منطقه ثبت نام کرده اند که از این تعداد پنج هزار و ۳۲۹ خودرو دو گانه سوز شدند و ۸۰۴ دستگاه خودروی دیگر در صف تبدیل هستند.

مدیر منطقه اردبیل افزود: از مزیت‌های استفاده از سوخت سی ان جی در خودروها می‌توان به صرفه‌جویی در مصرف بنزین، آلایندگی کمتر نسبت به سوخت بنزین و همچنین کاهش هزینه سوخت اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نکات اصلی و مهم در سوق دادن صنعت خودرو سازی به سمت تولید خودروهای دوگانه سوز این است که فرایند تولید گاز نسبت به بنزین آسان بوده و هزینه کمتری نسبت به تولید بنزین در سطح کشور دارد.

مدنی ادامه داد: برای خودروهای شامل طرح، پیامک واجد شرایط بودن استفاده از این طرح ارسال می شود و مالکان خودروها می‌توانند با مراجعه به سایت اشاره شده، نسبت به ثبت نام و نوبت گیری در کارگاه‌های مجاز تبدیل اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • «نوچاد»، دریچه نوآوری در چادرملو
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۶ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد