Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه  ؛خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه از قطب‌های کشاورزی کشور است، گفت : عمده محصولات تولید شده در این استان استراتژیک و مورد نیاز کشور است که از جمله آن می‌توان به کشت گندم با ۸۵۰ هزار تن تولید اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : ۶۵۰ تا ۷۰۰ هزار تن از مجموع گندم تولید شده استان مازاد نیاز است و از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی خریداری و به مصرف کشور می‌رسد که از این میزان ۲۵۰ هزار تن به مصرف داخلی و بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تن به سایر کشور‌های دیگر صادرات می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه محصول استراتژیک دیگر استان را نخود با تولید سالانه ۸۰ هزار تن معرفی و بیان کرد: یک سوم نخود کشور در استان ما تولید می‌شود و ما از نظر تولید و عملکرد در رتبه نخست کشور را داریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ۹۰ درصد روغن کشور از خارج تامین می‌شود دولت درصدد کاهش وابستگی است و در این میان کشت کلزا در استان ما توسعه خوبی داشته به گونه‌ای که ۱۱ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی استان به سطح زیر کشت کلزا رفته و انتظار می‌رود بیش از ۳۰ هزار تن کلزا به کارخانه‌جات روغن تحویل شود.

شهبازی با اشاره به کشت ذرت علوفه‌ای و دانه‌ای در استان گفت: ۱۳۰ هزار تن ذرت دانه‌ای مورد نیاز کشور در استان کرمانشاه تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه چغندرقند نیز از جمله محصولات موردنیاز برای تولید شکر است، افزود: در استان ما سالانه ۸۰۰ هزار تن چغندر قند تولید می‌شود که از این نظر رتبه دوم کشور را دارا هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به شرایط استان‌ها کشت سیب زمینی سهمیه بندی شده و سهم تعیین شده برای تولید سیب زمینی به زیر کشت رفتن سالانه ۵۰۰۰ هکتار از اراضی در قالب طرح‌های کشت پاییزی و بهاره و همچنین کشت اواخر زمستانه است.

وی همچنین از تولید ۲۵۰ هزارتن تا ۳۰۰ هزار تن تولید گوجه فرنگی و ۱۵۰ هزار تن تولید سالانه جو خبرداد و افزود: استان کرمانشاه یکی از استان‌هایی است که روی توسعه کشت‌های استراتژیک متمرکز است و تولید بسیاری از محصولات غیراستراتژیک نظیر هندوانه، خیار و خربزه نسبت به کشور کمتر است.

شهبازی گفت: کشاورزان نیز در کشت محصولات با مسئولان همدل شده‌اند و از کشت محصولات پُر آب پرهیز می‌کنند و امیدواریم این روند ادامه یابد تا از سفره‌های آب زیرزمینی محافظت و بهره‌برداری درستی داشته باشیم .

 

 

انتهای پیام/د

عمده محصولات تولید شده در استان استراتژیک و مورد نیاز کشور است

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی میادین میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۹۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید

محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر در خصوص عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی گفت:کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، اظهار داشت: پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

 معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص واردات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ افزود: در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد.

رضوانی‌فر گفت: امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پود‌باف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان