Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@04:04:18 GMT

۴۰ درصد از معادن لرستان غیرفعال است

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۰۴۶۸۴

۴۰ درصد از معادن لرستان غیرفعال است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی جهانی عصر چهارشنبه در نشست خبری در سخنانی، اظهار داشت: برخی معتقدند که در معدن خام فروشی انجام می گیرد اما در جریان نیستند محصولاتی که تولید می کنیم محصولات نهایی بوده و به معنای خام فروشی نیست.

وی، تصریح کرد: در معدن خام فروشی را رانت می نامند که باید بگویم خوشبختانه در سطح معادن لرستان این رویه وجود ندارد بلکه مواد معدنی تولید شده باید به مناطق دیگر صادر شوند تا ظرفیت های معدنی استان و به تبع آن بروجرد بر دیگران آشکار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس خانه معدن لرستان با بیان اینکه کشور از لحاظ ذخایر معدنی در دنیا ظرفیت بالایی دارد، ادامه داد: در حال حاضر ۲۰۴ معدن در استان وجود دارد که ۴۰ درصد آنها غیر فعال است.

جهانی، گفت: هم اکنون هفت درصد کل ذخایر معادن کشور با ارزش ریالی ۷۰۰ میلیارد دلار در لرستان وجود دارد.

وی، افزود: لرستان در زمینه وجود معادن رتبه پنجم کشور را دارد و حدود ۲۵ درصد از ذخایر سنگ معدنی در استان وجود دارد و تولید سنگ گوهره از یک میلیون تن در سال به ۲۰۰ میلیون تن افزایش پیدا کرده است.

رئیس خانه معدن لرستان با بیان اینکه خانه معدن پس از سال ها پیگیری در بروجرد ایجاد شده است، افزود: تنها اداره مستقل که مکاتبات آن مستقیم با تهران انجام می شود خانه معدن بروجرد است.

کد خبر 4515379

منبع: مهر

کلیدواژه: بروجرد صنعت معدن و تجارت لرستان معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استان لرستان همواره به دلیل تنوع آب‎ و ‎هوایی بی‌نظیر، آثار تاریخی و باستانی فراوان و جاذبه‌های بی‌نظیر و بکر گردشگری موردتوجه گردشگران بوده و به علت قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های خوزستان و کرمانشاه در فصول گردشگری به ویژه ایام نوروز پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
شهرستان سلسله نیز با قرار گرفتن در شمال استان و به دلیل جوشش بیش از ۴۰۰ چشمه و سراب دارای آب و هوایی دلپذیر و طبیعتی دل‌انگیز و فرح‌بخش است به‌گونه‌ای که زیبایی‌های دل‌فریب و آثار تاریخی بسیار این شهرستان هرسال در ایام گردشگری، گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط استان و کشور به این شهرستان که به بهشت لرستان معروف است می‌کشاند و بی‌شک این شهرستان می‎تواند در سایه‌سار توجه بیشتر مسئولان به یکی از شهرستان‎های پربازدید برای گردشگران تبدیل شود.
سراب هنام یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای شهرستان سلسله است که در۱۵ کیلومتری شرق شهر الشتر واقع شده است و به علت قرارگرفتن در کنار خانه تاریخی رحمتی پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
آنچه سبب وجه تمایز این سراب با دیگر سراب‎های منطقه شده، سرچشمه گرفتن آن از دل بنایی تاریخی خانه رحمتی است.
خانه‌ای تاریخی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران پهلوی اول توسط شخصی بنام مردان رحمتی ساخته شده و به همین دلیل این بنای تاریخی خانه رحمتی نام گرفته است.
مساحت این بنای ارزشمند در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و گویا توسط دو معمار الشتری با مصالحی از سنگ و چوب ساخته شده، این اثر در سال ۱۳۸۵ از طرف مالک آن به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذارشده و با شماره ۱۶۰۷۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرداری الشتر نیز  باهدف جذب بیشتر گردشگر اقداماتی در جهت زیباسازی محیط اطراف این سراب کرده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • استاندار لرستان با خانواده شهید سید عباس صالحی روزبهانی دیدار کرد
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی