Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین – ایرنا - شهردار قزوین گفت: در اجرای طرح های ساماندهی محلات تاریخی باید با نگاه اعتدالی اقدام کرده و از افراط و تفریط در این زمینه پرهیز نمود.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شهرداری قزوین، علی صفری شامگاه چهارشنبه در برنامه زنده صدا و سیما با موضوع طرح محله بلاغی و شهید انصاری شرقی، افزود: مجموعه مدیریت شهری تمام توان خود را برای رفع مشکلات ساکنان محله بلاغی به کار خواهد بست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهردار قزوین خاطر نشان کرد: دیدگاه مدیریت شهری این است که ضمن حفظ انسجام تاریخی و هویت فرهنگی محله بلاغی و توجه به پیاده محوری و انسان محوری بتواند با توجه به شرایط روز به مردم این محله خدمات مناسبی را ارائه دهد.
صفری هویت و بافت تاریخی محله بلاغی را بسیار با اهمیت خواند و تصریح کرد: مجموعه مدیریت شهری همواره حامی میراث تاریخی و فرهنگی شهر بوده و معتقد است باید این میراث در معرض دید مردم قرار گیرد.
وی ادامه داد: شورایعالی معماری و شهرسازی مصوبه ای را در قالب ١٢ بند در خصوص ساماندهی محله بلاغی به استان اعلام کرده که شهرداری قزوین با کلیات مصوبه موافق است.
این مسئول گفت:اما برخی موضوعات آن از جمله چگونگی ضوابط ساختمانی، عرض گذرها، معبرها و... نیازمند ضوابط کاملی از سوی این شورا است .
صفری با اشاره به اظهار نظر برخی در خصوص این مصوبه بدون مطالعه تمام بندهای آن، افزود: اعضای شورای اسلامی شهر قزوین برای پاسخ دادن به نگرانی های مردم این محله موضع‌گیری کردند که اتفاقا درست و در راستای حقوق شهروندان بود.
شهردار قزوین گفت: مجموعه مدیریت استان از جمله استانداری، اداره کل راه و شهرسازی، اداره کل میراث فرهنگی، شورای اسلامی شهر و شهرداری قزوین نیز تلاش می‌کنند تا به نتیجه مطلوبی در این زمینه دست یابند.
وی ادامه داد: در این خصوص سه جلسه کمیسیون ماده پنج در شهریورماه و اسفندماه سال 96 و شهریور سال جاری برگزار و نتایج آن به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال شد.
شهردار قزوین افزود: امیدواریم با توجه به تغییرات در وزارت راه و شهرسازی، گام های مثبتی از سوی نهادهای بالادستی در راستای رفع مشکل محله بلاغی برداشته شود .
صفری ضمن تشریح روند اجرای طرح شهید انصاری از چند دهه قبل تاکنون خاطر نشان کرد: متاسفانه نگاه برخی مدیران در ادوار مختلف در این زمینه نگاه فنی و کاملی نبوده و طرح شهید انصاری شرقی کمی دستخوش لجبازی برخی مدیران شده است.
وی رویکرد مجموعه مدیریت شهری در بافت تاریخی شهر را خدمات‌ رسانی عنوان کرد و گفت: شهرداری در این مناطق به دنبال کسب درآمد نیست و سعی می کند با ارائه مجوزهای رایگان بخشی از مشکلات شهروندان را رفع کند.
6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت شهري محلات تاريخي قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: دکتر محمدعلی مجتهدی، برای ساختن دانشگاه صنعتی شریف در پایتخت به دنبال زمین می‌گشت. چندین نقطه مختلف به او معرفی و پیشنهاد داده و در نهایت زمینی در محله طرشت برای راه‌اندازی این دانشگاه انتخاب شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

دکتر مجتهدی این زمین را اینگونه توصیف می‌کند: «زمین در جاده مهرآباد روبه‌روی دبستان (محمد) عاصمی بین میدان شهیاد (آزادی) و مهرآباد (بود). روبه‌روی دبستان عاصمی، یک جایی بود که ساخته بودند تا هنرستان شود. ولی مدت‌ها می‌شد که این ساختمان همین‌طور افتاده بود بی‌ در و پنجره. عرض زمینش را یادم نیست. از دم جاده به نظر ۴۰ متر بود یا ۶۰‌متر. ولی عمق زمین خیلی زیاد بود و شرق و غربش هم زمین‌های بایری بود؛ می‌شد خرید.» در نهایت ۱۱ آبان ۱۳۴۴ با تصمیم شورای‌عالی آموزش، دانشگاه صنعتی شریف در این مکان راه‌اندازی شد.

دکتر محمدعلی مجتهدی در خاطراتی در برنامه تاریخ شفاهی هاروارد گفته: «می‌خواستم اثبات کنم در مملکت ما جوانان با استعدادمان در دانشگاه‌های خوب آدم حسابی خواهند شد و این جوانان فاضل و دارای اعتمادبه‌نفس قوی هستند که احتیاجات مملکت را مرتفع می‌کنند. تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنایع کشور، مخصوصا صنایع سنگین، و انجام پژوهش علمی و تکنولوژی در شمار دانشگاه‌های معتبر جهان به شرحی که در سالنامه‌های دانشگاه چاپ شده است هدف از این تاسیس بود».

در نهایت دانشگاه صنعتی شریف در مکان فعلی بنا شد. همچنین ساخت و معماری آن را حسین امانت، جوانی از فارغ‌التحصیلان کالج البرز، انجام داد که پیش از این برج آزادی را طراحی کرده بود.

برای دانشگاه شریف در ابتدا ۶ دانشکده مهندسی برق، مکانیک، شیمی، مهندسی متالورژی، علوم شامل رشته‌های ریاضی و فیزیک و در نهایت دانشکده مدیریت صنعتی و اقتصاد مهندسی برای دوره تکمیلی مهندسی تخصصی پیش‌بینی و برای سال تحصیلی ۱۳۴۴‌ـ ۱۳۴۵ مسابقه ورودی با شرکت ۵ هزار و ۳۲۱ داوطلب در روزهای چهارم و پنجم تیر ۱۳۴۵ برگزار می‌شود و از دروس ریاضیات، مکانیک، فیزیک، شیمی، رسم فنی امتحان می‌گیرند که در این میان ۴۱۲ دانشجو به‌ترتیب معدل نمرات پذیرفته می‌شوند.

این دانشگاه پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ به نام یکی از دانشجویان شناخته‌شده خود، مجید شریف‌واقفی، به اسم دانشگاه صنعتی شریف تغییر نام داد. مجید شریف‌واقفی جزو نخستین دانشجویان راه یافته به این دانشگاه صنعتی بود که در رشته مهندسی برق تحصیل می‌کرد.

کد خبر 845754 برچسب‌ها هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی