Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرچه بعد از اما و اگرهای بسیار برای اجرای قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها در فدراسیون فوتبال ،"مهدی تاج" ماندگار شد، ولی رئیس سازمان اداری و استخدامی می‌گوید در این باره از آنها سوالی نشده و بهتر است اگر دلایل قانونی برای عدم مشمولیت وی وجود داشته را توضیح دهند و اگر هم بازنشسته بوده و مشمول قانون می‌شود، قانون را اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : از نیمه آبان‌ماه امسال با اجرایی شدن قانون منع بکارگیری بازنشستگان، سازمان‌ها و دستگاه‌های مشمول قانون موظف بودند به فعالیت افراد بازنشسته‌ای که دعوت به کار شده بودند، پایان دهند. اما در این بین برخی افراد در نهایت با رایزنی و دریافت موافقت‌نامه‌هایی توانستند در سمت خود باقی بمانند.

در این بین مهدی تاج - رئیس فدراسیون فوتبال - از جمله افرادی بود که ماندن یا رفتن وی به دلیل بازنشستگی و از سویی نظر کنفدراسیون آسیا در این رابطه با حواشی همراه بود. ولی در نهایت وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که "به دلایلی وی در فدراسیون ماندنی است".

این در حالی است که پرس‌وجوی ایسنا درباره ماجرای رئیس فدراسیون فوتبال از جمشید انصاری - رئیس سازمان اداری و استخدامی و معاون رئیس‌جمهور - با توضیحاتی همراه بود.

انصاری درباره دلایل ماندن تاج با بیان این‌که در رابطه با ماندن وی در فدراسیون از سوی وزارت ورزش و جوانان از سازمان اداری و استخدامی سوالی نشد، گفت: این در حالی است که مسئولیت اجرای قانون با مسئولین دستگاه‌هاست و در سازمان اداری و استخدامی ضوابط اجرای آن را تعیین و اعلام می‌کنیم.

وی ادامه داد: پیگیری آنچه در حوزه وزارت ورزش و جوانان است، مربوط به خود وزارتخانه است، چرا که آنها خودشان شرایط افراد فعال در وزارتخانه‌ها را تطبیق می‌دهند  و در مورد ایشان هم من اصلا نمی‌دانم بازنشسته است یا خیر. چرا که پرونده پرسنلی افراد دست ما نیست و در دستگاه اجرایی است.

معاون رئیس جمهور گفت: باید از همان مسئولان در وزارت ورزش و جوانان سوال شود که اگر دلایل قانونی وجود داشته که این شخص مشمول قانون نمی‌شده است،‌ را توضیح دهند که اگر هم مشمول قانون می‌شود باید در مورد او اجرایی شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی در مورد این‌که سازمان اداری و استخدامی پیگیری در مورد ماندن تاج در فدراسیون فوتبال داشته است؟ اظهار کرد: خیر؛ در مورد هیچ کسی پیگیری نکردیم، فقط نامه رسمی زدیم کسانی که مشمول قانون هستند را اعلام کنند و در ادامه اجرای آن را هم پیگیری خواهیم کرد؛ بنابراین دستگاه‌ها باید متناسب با پرونده‌هایی که دارند در مورد آن اطلاع‌رسانی کنند.

ماجرای تاج در فدراسیون فوتبال از این قرار است که طبق قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها اون نیز مشمول قانون شد و باید فدراسیون را ترک می‌کرد و البته این موضوع پیش از این از سوی سازمان اداری و استخدامی مورد تاکید قرار گرفته و اعلام کرده بود که دلیلی برای ماندن تاج وجود ندارد و او نیز باید به عنوان یک بازنشسته شاغل، از فدراسیون خارج شود؛ چراکه  قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها شامل موسسات عمومی غیردولتی نیز می‌شود و تمامی فدراسیون‌ها از جمله فدراسیون فوتبال را نیز در بر می گیرد و هیچ استثنایی در این رابطه وجود ندارد؛ از این رو فدراسیون فوتبال هیچ تفاوتی با سایر سازمان‌های هم‌رده خود ندارد و اگر رئیس فدراسیون مشمول استثنائات این قانون(جانبازی بالای ۵۰ درصد، سه سال اسارت یا فرزند شهید نیست)، نیست، حتما باید پست خود را ترک کند.

اما فدراسیون فوتبال بهانه دیگری برای عدم خروج تاج داشت، مبنی بر اینکه از نظر فیفا دولت‌ها حق دخالت در امور فوتبال را ندارند و در صورت رفتن رئیس فدراسیون در اجرای قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها، فوتبال ایران تعلیق خواهد شد.

اما این موضوع از سوی دولت و مجلس پذیرفته نبود و توضیح دادند که دولت هیچ دخالتی در این قانون ندارد و قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها مصوبه مجلس است و قانونگذار، اجرای آن را ضروری می‌داند؛ از این رو دولت دخالتی در امور فوتبال نخواهد داشت و بنابراین فیفا نیز نمی‌تواند در این رابطه واکنشی داشته باشد، پس جایی برای رایزنی باقی نمی‌ماند.

با این حال ظاهرا قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها نتوانست برای فدراسیون فوتبال اجرا شود و به نحوی دور خورد و طولی نکشید که وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که تاج با استفاده از "قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران" ماندگار شده است.

طبق این ماده دستگاه‌های موضوع ماده ۲ (نهادها و سازمان‌ها) مکلف هستند حسب درخواست جانبازان و آزادگانی که قبل از تصویب این قانون در خدمت دستگاه بود و قطع همکاری کرده‌اند، صرفا برای یک بار نسبت به اعاده به خدمت آنها اقدام کنند.
واکنش وزارت ورزش به اظهارات رئیس سازمان امور استخدامی درباره تاج

وزارت ورزش به اظهارات رئیس سازمان اداری و امور استخدامی کشور درباره اجرای قانون بازنشستگی در فوتبال واکنش نشان داد.

مازیار نظامی مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: اجرای قانون بازنشستگی در ورزش از همان ابتدا بر اساس چارچوب ها و ضوابط قانونی انجام شده و در حال انجام است.

وی افزود: کلیه فرآیندهای اداری که در حوزه ورزش درباره اجرای قانون بازنشستگی طی شده است، تابع قوانین و مقررات این حوزه بوده و هیچ تخلفی صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: نهادهای ناظر از جمله سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نیز از نزدیک در جریان فرآیند اجرای قانون بازنشستگی در ورزش بوده و هستند و هیچ خلاف قانون و مقرراتی در این حوزه صورت نگرفته است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قانون منع به کارگیری بازنشسته ها سازمان استخدامی وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود

به گزارش ورزش سه، مهدی محمدنبی نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ایران درباره واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی واکنش نشان داد و خاطرنشان کرد: قاعدتاً فکر می‌کنم بیش از ۲۰ سال بود که این قصه تکرار می‌شود. اگر خاطرتان باشد در دهه ۷۰، وزارت معادن و فلزات به نوعی این نقش را بازی کرد و در سال ۸۰ بود که آمدن اشخاصی که با فوتبال بیگانه بودند، این بحث خصوصی سازی متوقف شد. پرسپولیس در دهه ۷۰ این استارت را زد و حالا استمرار آقای هاشمی و آقای خاندوزی و اراده خوبی که در دولت بود، باعث شد این اتفاق بیفتد. ورزش فوتبال ورزشی است که باید به سمت درآمدهای پایدار برود و انشالله اگر این مسیر را طی کند، فکر می‌کنم مسیر خوبی است. البته شناختی که از حوزه ورزش کشور داریم و ساختار باشگاه‌ها به لحاظ منابع انسانی و سخت افزاری و در کنار همه این‌ها پروژه‌هایی که می‌تواند به درآمد پایدار منجر شود، را کنار هم قرار داد و این را فازی برای شروع بخش خصوصی دانست.

نبی تاکید کرد: بخش خصوصی به نرخ بازگشت از سرمایه توجه می‌کنند و این نرخ وابسته به این است که پلن خوبی داشته باشد و انشالله بتوانند این کار را انجام دهند. فدراسیون فوتبال هم به سهم خودش با توجه به الزامات AFC، کم کم به جلو قدم برداشت و خدا را شکر این تلاش به ثمره نشست. امیدوار هستیم چیزی که به حق است رخ دهد و تیم های قوی فوتبال ایران، پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور که سرمایه های ملی فوتبال هستند که امیدوارم رو به جلو حرکت کنند.

او با اشاره به موضوع حق پخش و درآمدزایی تیم های فوتبال گفت: آن چیزی که به دولت از طریق مجلس تاکید شده، بخشی است مربوط به آیین نامه اجرایی است که باید لحاظ شود. سازمان لیگ کشور و فدراسیون فوتبال در صدد نوشتن آیین نامه‌ای هستند که به ظرف مدت زمان تعیین شده به وزارت ورزش ارسال خواهد شد که در این لایحه و این بخش دیده می‌شود.

دیگر خبرها

  • آیا لغو فرمان رشد در ایتالیا باعث سقوط فوتبال این کشور می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا معرفی شد
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال
  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود