Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، در این همایش مسئول کمیته ارزیابی سومین جشنواره نوآوری محصول برتر ایرانی هدف اصلی جشنواره را معرفی نوآوری محصول به عنوان مصادیقی از توانمندی شرکت‌های داخلی در ارائه نوآوری‌ها به بازار دانست و گفت: اگر این باور در صنایع ما شکل بگیرد که می‌توانند نوآور باشند قطعاً جریانی به راه خواهد افتاد که برای صنعت و اقتصاد کشور مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد اختیارزاده ادامه داد: امسال 615 محصول در رصد اولیه بازار توسط کمیته اجرایی جشنواره شناسایی شد که براساس غربالگری اولیه تعداد 417 محصول امکان قرار گیری در فرآیند را به دست آوردند. در ادامه کار طبق روال جشنواره کاربرگی برای این تعداد محصول ارسال شد تا برخی از اطلاعات مربوط به فرآیند نوآورانه خود را در آن یادداشت کنند.

وی افزود: برخی از شرکت‌ها اطلاعات ناقص داشته و برخی دیگر موفق به حضور در مرحله بعدی نشدند. در مجموع 123 محصول به عنوان محصولاتی که کاربرگ قابل قبولی داشتند برای کسب اطلاعات تکمیلی مورد مذاکره قرار گرفتند. حدود 32 ارزیابی حضوری درون شرکت‌ها انجام شد که از این تعداد 27 محصول حائز دریافت جایزه شدند.

اختیارزاده توسعه روابط با شرکت‌ها را از برنامه آتی این جشنواره عنوان کرد و افزود: برقراری ارتباط بین دانشگاه‌ها یا به عبارت دیگر مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری وابسته به دانشگاه‌ها با شرکت‌های بزرگ نشان داد که پتانسیل پذیرش ایده‌های نوآورانه وجود دارد. بنابراین این موضوع جشنواره که یک بار در سال رخ می‌دهد با رویکرد جدیدی که در مرکز نوآوری محصول در پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه شریف دنبال می‌شود تبدیل به یک جریان مستمر در طول سال خواهد شد که شرکت‌های نوآوری که در جشنواره شناسایی می شوند از طریق مرکز نوآوری می‌توانند با شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های نوپایی که درون دانشگاه‌ها شکل گرفته ارتباط بگیرند.

براساس این گزارش در پایان این جشنواره از شرکت‌های منتخب نوآوری محصول برتر ایرانی شامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان، شرکت فولاد هرمزگان، شرکت کویر تایر، شرکت سیمان سپاهان، شرکت مخابرات ایران، پتروشیمی جم، شرکت نفت پاسارگاد، شرکت بهسازان ملت و... تقدیر به عمل آمد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۹۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • ۹۰ هزار ایرانی در مراسم حج امسال شرکت خواهند کرد