Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تحمل بی‌مهری به تولید را ندارم، گفت: قرار نیست واحدی را بانک تملک و تعطیل کند‌؛ حق نداریم واحدی را تعطیل کنیم. ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۶ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، رضا رحمانی ظهر امروز در مراسم تقدیر از صادرکنندگان برتر استان اصفهان اظهار داشت: صادرکنندگان امروز سربازان خط مقدم هستند و پیشران اقتصاد ما به ویژه در سال 98 صادرات می‌تواند باشد و تاکید دارم که روی آن برنامه‌ریزی شود، فرصت برای درد و دل نیست و باید عملیاتی‌تر از این صحبت کنیم و آن‌ها را به لایحه و طرح تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دلار 3 هزار تومان بود برخی در اصفهان همیشه این موارد را مطرح کرده‌اند که اگر این 3 هزار 500 به 5 هزار برسد ما دنیا را شکوفا می‌کنیم اما این اتفاق رخ نداد البته در عدم ثبات با شما هم عقیده هستیم، هفته گذشته به بانک مرکزی رفتیم و درباره این مسائل صحبت کردیم و باید این مسئله مدیریت شود.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: بنده به عنوان وزیر آمده‌ام که از شما کمک بگیرم، به قول بزرگان اگر اصفهان و تبریز دست به دست هم دهند هم کشور و هم اسلام، آباد می‌شود و این واقعیت است، باید کاری کنیم که برخی استان‌های ما هم مشکلات خود را رفع کنند، در ارتباط با این موضوع هر اختیاری را به استاندار و مدیرکل صمت می‌دهم و هر کجا باید پیگیری و امضا کنم آماده هستم.

وی تصریح کرد: دوستان مسائل و مشکلاتی را مطرح کردند و همین مواردی که مطرح شد را جمع بندی و خلاصه کنید من با آن‌ها موافقت می‌کنم، در این مدت واردات بدون انتقال ارز را پیگیر بودیم و دولت در نهایت مصوب کرد، واحد قطعه‌ای لازم دارد نیاز به حضور در صف و نیما ندارد و تماس بگیرند و کارشان رفع شود.

رحمانی بیان کرد: مواردی که در حوزه وزارت صمت است هر کجا لازم باشد تفویض کردیم، برخی موارد ذهنی و فکری نیز وجود دارد و بخشی از کار ما فرهنگی است و در ذهن ما باید تغییر ایجاد شود وگرنه با این نگاه‌های سنتی و معمولی نمی‌شود، هیچ کس تردید ندارد که جنگ شدید اقتصادی قرار داریم و کسی تردید ندارد که جنگ روانی نیز وجود دارد که این جنگ روانی خطرناک است، همین که ما را ناامید کنند کار را سخت می‌کند.

وی گفت: حفظ وضع موجود کارخانجات و تولیدکنندگان برنامه ما برای مقابله با تحریم است، رهبر معظم انقلاب فرمودند حفظ وضع موجود کارخانجات یک جهاد است، آمار رونق تولید در اصفهان بسیار پایین بوده و بسیاری از واحدها ظرفیت خالی دارند که هم تولید و امکان فروش هم دارند، مشکلشان سرمایه در گردش است.

وزیر صمت با اشاره به اینکه طرح‌های رونق در تولید به استان‌ها ابلاغ شده، اظهار داشت: من یک کارمند هستم و در جنگ اقتصادی نباید به دنبال ابلاغ باشم، خودمان را باید عوض کنیم و از طرح مشکلات به بالادستی نباید ترس داشته باشیم، همه در کشور اراده دارند و این نهضت را آغاز کنیم و با هم قرار بگذاریم که حفظ وضع موجود تولید را در نظر داشته باشیم.

وی افزود: تحمل بی‌مهری به تولید را ندارم، قرار نیست واحدی را بانک تملک و تعطیل کند، سیاست بانک مرکزی و وزارت خانه نیز این نیست، ما حق نداریم واحدی را تعطیل کنیم، بانک تملک داشته باشد اما واحد تولیدی را تعطیل نکند.

رحمانی خاطرنشان کرد: در تولید مواد اولیه، نقدینگی و فروش را جزء الزامات قرار داده‌ایم، برای همه موارد ذکر شده برنامه ریزی کرده‌ایم، در نقدینگی چندین بار در جلسه دولت و مجلس مطرح کردیم، با بانک مرکزی جلسه مشترک گذاشته و تفاهم کردیم که چه میزان نقدینگی تا پایان سال نیاز داریم، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و برخی دیگر بانک‌ها با ما همراه هستند.

لزوم برنامه‌ریزی مناسب دولت برای هدایت نقدینگی به سمت تولیددولت با بی مبالاتی باعث افزایش رشد نقدینگی شده استسردار نقدی‌: هدایت نقدینگی ‌1700 تریلیون تومانی مردم ‌به سمت تولید مشکلات اقتصادی را برطرف می‌کند

وی تصریح کرد: پروژه ویژه صادرات به کشورهای همسایه را در دستور کار داریم، ما با 15 کشور همسایگی داریم که آمار صادرات در سال گذشته را در آورده‌ایم و در راستای بهبود آن قدم بر‌می‌داریم.

وزیر صمت بیان کرد: کشورهای همسایه یک هزار و 200 میلیار دلار واردات داشته‌اند و 2.1 درصد آن از ایران بوده است، ما می‌توانیم صادرات به این کشورها را 2 برابر کنیم و باید روی این مسئله برنامه‌ریزی کنیم، این 15 کشور همسایه، هند و چین جز مواردی هستند که باید در راستای صادرات بیشتر هر اقدامی صورت پذیرد.

وی گفت: عراق و سوریه می‌خواهد بازسازی شود که این یک فرصت است، باید دید موانع ما در این موضوع چیست، پاکستان 60 میلیارد دلار واردات دارد اما صادرات ما یک میلیارد دلار هم نیست، با تلاش جزئی می‌توانیم این ارقام را افزایش دهیم.

رحمانی اظهار داشت: در فرش ماشینی، سرامیک، کاشی و موکت ظرفیت بسیاری داریم، به جز ترکیه دیگر کشورهای همسایه همه واردکننده هستند، کشورهای همسایه حاضرند تعرفه‌های اتحادیه اروپا را با ما داشته باشند، اکیپ‌هایی را مامور کردیم تا ظرفیت‌ها شناسایی شود و از آن استفاده کنیم.

وی افزود: دولت باید تسهیل کننده باشد، با فرمول‌های امروزی هر یک میلیارد دلار حداقل 50 هزار شغلل ایجاد می‌کند و اگر بتوانیم 20 میلیارد دلار صادرات را اضافه کنیم یک میلیون شغل می‌شود، ایجاد شغل کار سختی است و ما این فرصت را داریم، خواهشمندم روی این مسئله وقت بگذارید.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: کار مهم دیگری که در دوره تحریم باید انجام دهیم تسهیل امور است که حاضرم در این مسیر کمک حال باشم، هر تصمیمی استاندار بگیرد تصمیم کارگروه ملی است و همان را ما ابلاغ و پیگیری می‌کنیم، کارگروه دیگر ما شورای معادن بوده که رئیس آن نیز استاندار است.

وی تصریح کرد: سومین کارگروه ما کارگروه تنظیم بازار است که مقداری کار آن متفاوت بوده و جنس کشوری دارد اما بازهم اختیاراتی را به استاندار داده‌ایم، با گمرک 2 جلسه گذاشته‌ایم و با هر 2 رئیس گمرک جلسه داشته‌ایم و بنا بر این است که خط سبز برای تولید ایجاد کنیم و ذهن آن‌ها نیز مثبت بوده و هر کجا موانعی است باید رفع شود.

رحمانی بیان کرد: در دوره ما صدور دستورالعمل کاهش یافته و سعی ما این است که دستورالعمل متناقض صادر نکنیم البته در برخی موارد وجود دستورالعمل متناقض یک سیاست و اجتناب ناپذیر است، مواد اولیه بدون ثبت سفارش آزاد شد و این از جنس تسهیلات است تا مردم جنس مورد نیاز خود را بیاورند.

وی گفت: صادرات ریالی به عراق و افغانستان از مواردی است که باید بیشتر مطالعه شود، جنس کار ما این است که از تولید حمایت کنیم و تعاملات در این زمینه به کمک ما می‌آیند، صادرات به افغانستان و عراق ریالی به نوعی کمک و به صلاح است.

انتهای پیام/ش

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۰۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه

نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: هرچقدر پنجره تعامل کشور با دنیا کاهش پیدا کند، فرصت‌ها برای ارتباطات حوزه کسب و کار هم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند. آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشورها در روزهای تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشورهای همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آنها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل