Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرستاد مدیریت بحران شهرستان لنده از انسداد 20راه روستایی در دوبخش مرکزی و موگرمون در شهرستان لنده خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عادل مرادی در گفت وگو با خبرنگار خبرلنده، با اشاره به بارندگی های 48ساعت گذشته در سطح شهرستان لنده گفت: در پی بارندگی های 48ساعت گذشته در در بخش مرکزی و موگرمون شهرستان لنده راه های ارتباطی بیش از 20روستا در حال حاضر مسدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: علمیات بازگشایی راه های روستای به دلیل شرایط جوی تا پایان بارندگی عملاٌ امکان پذیر نمی باشد ولی به محض مساعد شدن شرایط جوی کاربازگشایی راه های روستایی به ترتیب اولویت شروع خواهد شد.

 

دبیرستاد مدیریت بحران شهرستان لنده تصریح کرد:در این بارندگی ها گزارشات زیادی مبنی بر خسارت مازل روستایی گزارش شده است که در حال ارزیابی و بررسی هستیم.

 

وی تاکیدکرد: بیشتر خسارت ها به طویله ها و آغل های دامی است که تا کتوت بیش از 60مورد گزارش شده است که این مهم نیز در حال جمع بندی و ارزیابی فوری است.

 

مرادی اظهارکرد:اداراه راه و شهرسازی و سایر ادارات جهت حضور آنی در بحران در آمادگی می باشند و به محض مساعد شدن هوا عملیات بازگشایی راه های روستایی حتما صورت خواهد گرفت.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح سه شنبه در دیدار با فرماندار شهرستان قلعه گنج ضمن تاکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در این شهرستان گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری و هدایت آب‌های سطحی علاوه بر کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌های فصلی، در تقویت منابع آبی، بهبود تولیدات کشاورزی و رونق کسب و کار نقش مؤثری دارد.

وی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شهرستان قلعه گنج افزود: طرح‌های منابع طبیعی اقدامات زیر ساختی بوده و اعتبارات خوبی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری این شهرستان تخصیص داده شده است.

وی، افزود: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها، توجیه و آموزش عموم افراد جامعه به عنوان مؤثرترین عامل در پیشگیری و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی عرصه‌های منابع ملی ضرورت دارد

رحیمی نیا، افزود: ادارات ذیربط، بخشداری‌ها، اعضای شورای اسلامی، دهیاران و… با برنامه ریزی دقیق و بر اساس ظرفیت‌های موجود می‌توانند در خصوص اطفای به موقع حریق‌های احتمالی همکاری لازم را با مجموعه منابع طبیعی داشته باشند.

فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز با اشاره به ظرفیت‌های خوب شهرستان در زمینه‌های منابع طبیعی، از اجرای طرح‌های منابع طبیعی در این شهرستان تقدیر کرد و گفت: منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی نقش مهمی در توسعه جامعه دارد و ما همواره از این منابع حمایت می‌کنیم.

محمد فلاح کهن، با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت خوبی در زمینه‌ی منابع طبیعی دارد افزود: جنگل‌ها، مراتع و منابع طبیعی میراث ماندگاری است که از نسل‌های گذشته به ما رسیده و همه در حفظ، نگهداری و انتقال آن به نسل‌های آینده مسئولیت داریم.

کد خبر 6099357

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی اردبیل
  • برگزاری یادواره روحانی شهید سیروس در لنده
  • بزرگترین عملیات تخریب در نقب/ ۴۷باب خانه فلسطینیان ویران شد+ فیلم
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • خسارات بارش‌های شدید به عشایر دزپارت